Obdařený syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
4.12.23 19:28
@Lily-of-the-valley píše:
Tak já nevím, ale jako matka malého kluka jsem při kurzech plavani a v létě viděla nespočet malých pindiku😅 a mít doma něco takového, tak si jich asi víc všímám. Jako co je na tom divného?Jinak anonymní, vůbec nechápu, ze ti v zimě chodí dítě doma nahé. Obléknout, spodky, punčocháče, ať se tam tak snadno nedostane. Větrat muže třeba jednou za den a na spaní.

Já jsem si nikdy neprohlížela pindíky kluků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
4.12.23 19:40

Jo, já mám čtyřletou holku, kterou od mala oblíkáme několikrát za hodinu a stejně je pořád svlečená.
A můj synovec to dělal taky a ve dvou letech si taky sahal na pinďu neustále i u hry.

Pokud se mu dá lehce přetáhnout předkožka, to, co se mu dá přetáhnout bez násilí denně myj, nejlépe olejovou emulzí. Pokud má zánět, oftalmoframykoin.
Pokud nemá zánět, pinďa mast. Je dobrě mastná a vhodná zrovna na tu partií. Seženeš v lékárně. Vážně se jmenuje Pinďa mast.
Rada zvýšit dozor a hodně ho zaměstnat, dokud se mu to nezahojí, mi přijde fajn. Co nejvíc hodin venku, přes softshelly si tam teď nesáhne. Doma vymýšlet hry, pár dnů prostě kašlat na domácnost i vaření.
Umím si představit, že si tam šahá zrovna proto, že ho to bolí a je to začarovaný kolotoč. Řepík je dobrý nápad, ale pak bych mu to opět namazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 19:41

@Mar__tanka1983 to bych zas nerekla, on si vylozene děla dobře. V tomhle jsem se moc nevzdelavala a nevím do jaké míry a od kdy je to správně.

• Citovat
  • Upravit
31278
4.12.23 19:47
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 to bych zas nerekla, on si vylozene děla dobře. V tomhle jsem se moc nevzdelavala a nevím do jaké míry a od kdy je to správně.

Ty ho znáš líp ;)
jen obecně, to drbání taky dela dobre, sama to znam :lol: svědí, štípe, podrbu, slast, neni to tak davno, co sem si timhle zpusobem dorasila levou nohu, a to mi je ctyricet a moc dobre vim, co si provedu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
4.12.23 20:23
@Anna766 píše:
Má mu přivázat ruce? Kluci a i chlapi si na něj sahají, někteří víc. Stahovat nevím, většinou si to ti kluci dělají postupně sami, právě jak si na to pořád sahají.

Nic o přivazování nenaznačuju.
Narážím na to, že pokud vím, že má některé z dětí tendenci k určitému chování (o které nestojím) při určité činnosti víc než při jiné, tak tu činnost omezím.
Taky je možnost se u něho vyskytovat a ty ruce mu holt z plíny tahat.
Zas a znova furt dokolečka.
Vím i že to je úmorné, jeden čas měla tendenci se tam každou chvíli přehrabovat dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
4.12.23 22:37
@Kryptozoo píše:
Nic o přivazování nenaznačuju.
Narážím na to, že pokud vím, že má některé z dětí tendenci k určitému chování (o které nestojím) při určité činnosti víc než při jiné, tak tu činnost omezím.
Taky je možnost se u něho vyskytovat a ty ruce mu holt z plíny tahat.
Zas a znova furt dokolečka.
Vím i že to je úmorné, jeden čas měla tendenci se tam každou chvíli přehrabovat dcera.

Jo, uznávám že máš pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.12.23 22:42
@Tarjei píše:
Mali kluci si casto tahaj za pindoura, nedivim se, to tam tak visi..casem toho necha.

No nenechaj, ani casem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
4.12.23 22:44

Dobrý den,

zakladatelka diskuze je dlouhodobou uživatelkou eMimina, její diskuzní historie je souvislá. Nejedná se o trolla.

Dotaz je nestandardní, ale upřímně mi nepřijde na první pohled trollící. Jedná se o choulostivé téma, které by mělo u nás být :) Věřím, že to není problém jediné maminky.

Ad2 - Dětská masturbace není neobvyklá :) Naopak se jedná o celkem přirozenou záležitost.

Hezký večer,
Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.12.23 22:45
@Tarjei píše:
Mali kluci si casto tahaj za pindoura, nedivim se, to tam tak visi..casem toho necha.
No nenechaj, ani casem… :mrgreen:
@Anonymní píše:
@Karmínie rada bych aby @admin potvrdil ze de o teolla nejedna dekuju. Myslela jsem že jw tohle safeplace pro maminky kde můžou řešit věci anonyme aniž by je neustále někdo napadal.
To mas pravdu…taky to me to uz nebavi.. někdo se opta normalne, je troll
@Anonymní píše:
@Karmínie rada bych aby @admin potvrdil ze de o teolla nejedna dekuju. Myslela jsem že jw tohle safeplace pro maminky kde můžou řešit věci anonyme aniž by je neustále někdo napadal.

Ano, mas pravdu..jak se nekdo chce optat na neco jineho, nez dvacet tamnich uzivatelu je zyklych..jsi troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.12.23 22:46
@admin píše:
Dobrý den,

zakladatelka diskuze je dlouhodobou uživatelkou eMimina, její diskuzní historie je souvislá. Nejedná se o trolla.

Dotaz je nestandardní, ale upřímně mi nepřijde na první pohled trollící. Jedná se o choulostivé téma, které by mělo u nás být :) Věřím, že to není problém jediné maminky.

Ad2 - Dětská masturbace není neobvyklá :) Naopak se jedná o celkem přirozenou záležitost.

Hezký večer,
Viktorie

No jeste ze tak…dost se vam to tady vymyka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 22:59

Zarudla spicka neni nic neobvykleho. Pomahaji koupele v rapiku. My jsme se toho zbavit nemohli a dostal framikoin, nestahujem. Ale synovi se to uz docela uvolnilo, jak si asi hraje. Co jsem vycetla nezakazuje se sahat si na penis, ale uci se dite, ze to je intimni a mel by to delat v soukromi. Ja mu k tomu dodavam, ze taky si na nej muze sahat jen on sam, pripadne lekar. Ale pouze pod dohledem nas. Kdyz mu ma nej saham (vyjimecne, kvuli te zarudle spicce), tak se ho ptam jestli mohu.
Taky mam doma maleho svlikace pomaha zima :lol: :lol: hranici ma 20-21 stupnu. Nad 21 se svlika.

• Citovat
  • Upravit
14708
4.12.23 23:27

K tomu svlekani. Ja jsem zmrzlina a pri tech 21 stupnich, co doma mame, chodim v dlouhych kalhotach a mikine. A dcera (2,5) jen v plene nebo i bez ni. Puncochace si sama sunda behem chvilicky. Jedine, co ji da trosku zabrat, je kombineza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
5.12.23 09:48
@topazio píše:
Já jsem si nikdy neprohlížela pindíky kluků.

Záleží i kde se pohybujete. Zrovna teda na koupališti mi přišlo, že každé druhé batole - chlapeček přijde k nám k dece a začne čůrat :-) Přitom jim prostě stojí v tomto věku. Tak jsem vždy u syna poznala, že chce čůrat. A u toho si taky člověk všimne, bez nějakého očumování. Jinak jsem za život přebalila tolik dětí, že to „všimnout si“ je normální. Pracuji v obchodě s prádlem a třeba prsa beru stejně jako, když někomu koukám na nos a vidím, že má někdo prsa k pasu či žádná, takže takto jsem asi i vnímala pindíky. A fakt i na tom plavání kojenců apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.12.23 10:18
@nikitice píše:
Záleží i kde se pohybujete. Zrovna teda na koupališti mi přišlo, že každé druhé batole - chlapeček přijde k nám k dece a začne čůrat :-) Přitom jim prostě stojí v tomto věku. Tak jsem vždy u syna poznala, že chce čůrat. A u toho si taky člověk všimne, bez nějakého očumování. Jinak jsem za život přebalila tolik dětí, že to „všimnout si“ je normální. Pracuji v obchodě s prádlem a třeba prsa beru stejně jako, když někomu koukám na nos a vidím, že má někdo prsa k pasu či žádná, takže takto jsem asi i vnímala pindíky. A fakt i na tom plavání kojenců apod.

Na kojenecké plavání jsem se synem chodila ale na pindíky jsem se nedívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí