Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@DandátkoP píše:
Tak si kup tu vodicku na bradavice, do par dnu je pryc.
Kéž by to bylo tak jednoduchý…
Já s bradavicemi bojuju opakovaně a dlouhodobě. Mela jsem v těhotenství, při kojení.. nikdy to žádný dítě nechytlo. Když jsem měla jednu na prstů na ruce, tak tu jsem si prelepovala náplastí, protože se mi tak nějak pricilo přímo tou bradavice sahat na mimino. Ale ty na noze jsem neřešila (vzhledem k diteti).
@Midaku tyjo me to vzdycky pomuze prave, staci 3 krat treba a je pryc. Ale je pravda teda, ze nevim, zda se to muze pri kojeni, to mi nedoslo.
Kazdopadne na noze bych to taky uplne neresila.
@DandátkoP já mám vyzkoušený snad všechno a nějak na mě nic nefunguje. Jediné česnek a ani to ne úplně. Teď jsem si nim zlikvidovala jednu na ruce a do měsíce se vrátila a přibyly k ní dvě na noze. Nevím, proč na ně tak trpím, ale řeším to vlastně od ZŠ tak nějak pořád. Ale děti zatím nic, snad to po mně „nepodedi“. Syn nedávno jednu mel a jak píšeš, stačilo pár dní patlat něčím z lékárny a bylo po bradavici.
@DandátkoP ja mam jednu obrovskou na chodidle uz tak 7 let. Mazala jsem ji Kolodiem. Vzdy mi Kolodium zabralo a do par dnu bylo po bradavici, ale tato je nejaka neznicitelna. Byla jsem na vyriznuti, ale brzo se vratila. Kratce po 4. porodu se mi na tom stejnem chodidle udelalo dalsich asi 12 bradavic
Za par dni byly vsechny pryc diky Kolodiu. Ale ta jedna porad drzi. Kolodium ji za 2 - 3 mesice “vyzere” do hloubky, hrozne te boli. Ale stejne se zase vrati ![]()
Kazdopadne je ode me nikdy nikdo nechytil.
@Janča6 taky pouzivam Kolodium, zatukam, dlouho uz nebylo potreba. Zvlastni, ze ti na vse funguje a jedna se takhle drzi. ![]()
@DandátkoP píše:
@Janča6 taky pouzivam Kolodium, zatukam, dlouho uz nebylo potreba. Zvlastni, ze ti na vse funguje a jedna se takhle drzi.
No protoze je obrovska (tak 2 cm v prumeru) a hluboka. Fakt strasne hluboka. Nevim, proc to Kolodium nezabralo tehdy na zacatku.
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s bradavici při kojení?
Udělala se mi na patě. Zároveň kojím půlroční miminko, které se koupe v naši vaně. Mám strach aby to od mě nechytnulo?
Nemáte někdo zkušenost? A nevíte, zda je to nebezpečné pro něj?
Děkuji 🙈