Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim Vas, obracim se na vas s tim, jak resite docela extremni vydrz partnera pri soulozi. Pro nej neni problem pres hodinu do mne busit a pak jeste po orgasmu pokracovat dal…Docela mne to unavuje a ke konci uz nebavi. Snazim se i pomahat rukou, at to nejak urychlim, ale pripadam si, ze je to zbytecne..Dekuji Vera
Nauč se stahovat svaly pánevního dna. Když je na mě sex už moc dlouhý, párkrát po sobě stáhnu svaly a vždy to zafungovalo. ![]()
Hodina je extrémní výdrž?
ale jinak ty stahy panevniho dna zkus.
@lachtanice86 píše:
Hodina je extrémní výdrž?ale jinak ty stahy panevniho dna zkus.
Přijde ti to málo?
Co má partner rád? Zkus třeba masírovat kulky, změňte polohu, co ho víc rajcuje nebo co já vím ![]()
No tak jak nevím, zkusím tu pánev, ale jak jsem psala vyse, po hodině se udělá, pak chce oral, který je třeba dalších 20 min. a pak znova styk…sama nevím, zda neprizvat nekoho dalšího. Možná by to pomohlo… byla jsem se ptát i na dalších fórech, ale každý chce jen víte co…
@Wani píše:
@dfbdfdd a jak často takový sex chce?
Ahoj, no jak to vyjde..2-3 týdne… Což je pro mě docela vysilující…
@dfbdfdd píše:
Ahoj, no jak to vyjde..2-3 týdne… Což je pro mě docela vysilující…
To chápu, a jak se k tomu staví on? Nedokáži si představit, že bych 3krát týdně měla dvouhodinový sex ![]()
@dfbdfdd píše:
Zdravim Vas, obracim se na vas s tim, jak resite docela extremni vydrz partnera pri soulozi. Pro nej neni problem pres hodinu do mne busit a pak jeste po orgasmu pokracovat dal…Docela mne to unavuje a ke konci uz nebavi. Snazim se i pomahat rukou, at to nejak urychlim, ale pripadam si, ze je to zbytecne..Dekuji Vera
Mluvila jsi s ním o tom? Může si myslet, jak jsi nadšená, že tak dlouho vydrží a jak si to užíváš. Většina chlapů je schopná tohle urychlit, máme to alespoň částečně pod kontrolou. Myslím si, že spíš neví, že už máš dost… Zkusil bych mu jednoduše říct, že jeden orgasmus ti stačí a víc jich nemáš a nepotřebuješ a že další dráždění je ti nepříjemné. Že bys byla ráda, kdyby se po tvým orgasmu udělal…
@nikysek31 píše:
Nauč se stahovat svaly pánevního dna. Když je na mě sex už moc dlouhý, párkrát po sobě stáhnu svaly a vždy to zafungovalo.
a nauč se překlápět pánev, nebo co poloha zezadu. Šicí stroj…
Nebo si ho nasměruj ho na přední stěnu. Otázkou je jak na to jsi, ty keglovy cviky určitě nic neskazí.