Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No psalas mu že už nemáš chuť za ním jet, tak buď ráda, že můžeš zůstat doma, ne? ![]()
@amylon píše:
No psalas mu že už nemáš chuť za ním jet, tak buď ráda, že můžeš zůstat doma, ne?
protože mi řekl, že už kvuli mě nemá ani chut jet domů
No jasne, muzske mysleni funguje takto, reklas, ze uz za nim nechces jet a on to chape tak, ze uz za nim nechces jet… on za tim nevidi: ma zatebou prijit, omluvit se, vyznat se ze chce stravit svuj cas po zbytek zivota jedine s tebou a navalit kytku
chlapi no
@Anonymní píše:
protože mi řekl, že už kvuli mě nemá ani chut jet domů
No a máš chuť za ním jet nebo ne?
Holka ve 20 clovek dela chyby a dela je i cely zivot. Vlastne jste spolu moc casu netravili. Vidate se jen o vikendu. Ale jsou to fakt zabomysi valky. Bud si najdi jineho nebo neres malickosti. Az poznas jaky ten zivot opravdu je a co jsou skutecne problemy tak se tomuhle budes smat. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj jdu si za vámi pro radu, zkusím to nějak rozepsat aby to bylo pochopitelné ale jsem ted docela na dně a nevím co dělat, s přítelem jsme spolu něco přes rok a pul, vidíme se vždy o víkendu, je nám 20 let žádných 15 kdyby něco. Minulý víkend jsme se neviděli, byla jsem s rodinou na dovolené, takže jsme se již 14 dní neviděla měli jsme až dneska, přítel neměl jít do práce dneska, tvrdil to celých 14 dní a nakonec mi včera napsal že dneska pujde, pomoct kolegovi že minulý víkend kdy já jsem byla pryč tak mupomáhla on (jsou to kamoši),ale ujištoval mě když jsem mu napsala že bych ho po 14 dnech chtěla vidět víc než pár hodin protože do práce vstává velice brzy a brzy taky usíná řekl že to bude rychlé, dneska celý den čekám než se ozve slíbil že dá vědět a nic, to už jsem začala být naštvaná z mnoha duvodu, že se neozívá, že neměl jít, s kamošem byli minulý víkend v práci pak na zábavě to by bylo ok a ted tohle, máme se vidět a jemu mě připadne je to jedno.Pak se ozval ale psali jsme si ne moc hezky byla jsem naštvaná on napsal cca ve 14:30 co už jsme měla sedět v autobuse a jet za ním, že už jsou hotový a že pojede eodmu tak jsem mu napsala že tea pecka, že hlavně že to bude rychlý, že tu čekám než se ozve a ni a on at toho nechám, pak mě volal a že už ted neá chut vubec jet domu tak jsem mu řekla, že už vubec nemám chut za ním jet a tiply jsme to zhruba zaráz. Od té doby nic sedím tu mám zbalené věci jsem namalovaná a stále nic, nevím co mám dělat volat mu a vnucovat se nechci, čekám že zavolá nebo se ozve sám. Bojím se že to nepřijde, těšili jsem se na sebe a ted tohle.Jsem zároven naštvaná a zároven smutná ted už jsme měli být spolu a místo toho sedíme každ adi doma a a splečný čas nám utíká. Vubec nevím co bude neboco mám dělat. Jak to vidíte nebo radíte vy? moc děkuju za odpovědi, je mi uplně zle
Ve dvaceti člověk řeší různé věci jinak, než třeba v padesáti. Vy se musíte nejdříve naučit spolu komunikovat. Mám z toho tvého příspěvku dojem, že ty ten vztah bereš více vážně, než on. Je to ještě velmi mladý kluk, je tudíž nevybouřený. Pokud ho budeš uhánět, trucovat, a dělat naschvály, je možné, že ten vztah ukončí. Já jsem ještě ze staré školy, a to jsme se nechaly uhánět od kluků my. Třeba můj manžel, když jsme spolu teprve chodili, neváhal za mnou chodit i v zimě deset kilometrů pěšky, jenom aby mě mohl vidět třeba na půl hodiny.Ani by mě nenapadlo chodit/jezdit já za nim. ![]()
@amylon píše:
No a máš chuť za ním jet nebo ne?
jasný že ano, ale taky chci aby si uvědomil, že na něj nebudu furt někde čekat, že bych s ním taky chtěla být
No a co se teda stalo tak hroznýho? Jestli za ním chceš jet tak jeď, jestli ne tak nejezdi. ![]()
@arinecka píše:že jsme se pohádali a zavěsili si telefony, od tý doby nic
No a co se teda stalo tak hroznýho? Jestli za ním chceš jet tak jeď, jestli ne tak nejezdi.
Vidate se jen o víkendech, na 20 se nechováte a tohle byla úplně zbytečná hádka. Napsala bych mu co zítra. Upřímně si myslím že to bere jak si to řekla. Nemáš chuť za ním jet.
Ahoj jdu si za vámi pro radu, zkusím to nějak rozepsat aby to bylo pochopitelné ale jsem ted docela na dně a nevím co dělat, s přítelem jsme spolu něco přes rok a pul, vidíme se vždy o víkendu, je nám 20 let žádných 15 kdyby něco. Minulý víkend jsme se neviděli, byla jsem s rodinou na dovolené, takže jsme se již 14 dní neviděla měli jsme až dneska, přítel neměl jít do práce dneska, tvrdil to celých 14 dní a nakonec mi včera napsal že dneska pujde, pomoct kolegovi že minulý víkend kdy já jsem byla pryč tak mupomáhla on (jsou to kamoši),ale ujištoval mě když jsem mu napsala že bych ho po 14 dnech chtěla vidět víc než pár hodin protože do práce vstává velice brzy a brzy taky usíná řekl že to bude rychlé, dneska celý den čekám než se ozve slíbil že dá vědět a nic, to už jsem začala být naštvaná z mnoha duvodu, že se neozívá, že neměl jít, s kamošem byli minulý víkend v práci pak na zábavě to by bylo ok a ted tohle, máme se vidět a jemu mě připadne je to jedno.Pak se ozval ale psali jsme si ne moc hezky byla jsem naštvaná on napsal cca ve 14:30 co už jsme měla sedět v autobuse a jet za ním, že už jsou hotový a že pojede eodmu tak jsem mu napsala že tea pecka, že hlavně že to bude rychlý, že tu čekám než se ozve a ni a on at toho nechám, pak mě volal a že už ted neá chut vubec jet domu tak jsem mu řekla, že už vubec nemám chut za ním jet a tiply jsme to zhruba zaráz. Od té doby nic sedím tu mám zbalené věci jsem namalovaná a stále nic, nevím co mám dělat volat mu a vnucovat se nechci, čekám že zavolá nebo se ozve sám. Bojím se že to nepřijde, těšili jsem se na sebe a ted tohle.Jsem zároven naštvaná a zároven smutná ted už jsme měli být spolu a místo toho sedíme každ adi doma a a splečný čas nám utíká. Vubec nevím co bude neboco mám dělat. Jak to vidíte nebo radíte vy? moc děkuju za odpovědi, je mi uplně zle