Měli jsme se vidět, teď sedím doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
29.7.17 17:17
@Anonymní píše:
jo, ale je tak nepochopiltelné že ve vzteku tohle prostě vypadne, kor když mi k tomu dal příležitost a sám to řekl prvvní?

Ale jo, je to pochopitelne jako chvilkovy zkrat. Ale teď uz jsi měla čas se uklidnit, tak mu cinkni a vyreste to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.7.17 17:18
@Anonymní píše:
jo, ale je tak nepochopiltelné že ve vzteku tohle prostě vypadne, kor když mi k tomu dal příležitost a sám to řekl prvvní?

No tak sis ulevila. A co z toho máš? Pochopitelné to možná je, ale velmi nedospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
29.7.17 17:19
@Anonymní píše:
má v sobotu práci, která je ryhclá vždy, jezdím s přítelem do práce, takže vím jak to tam chodí, a najednou tohle, a kdyby se pzval dřív, měl čas protožena fb býval

Tak já nevim co chceš slyšet, že s tebou trávit čas nechce? Jen aby si díky těmhle tvým scénám neuvědomil, že když to bez tebe zvládne 14 dní, zvládne to i mnohem dýl, třeba napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
29.7.17 17:20
@Anonymní píše:
jejda víte kolikrát jsme se neviděla přesně takle kvuli jeho zálibám, vše není jen vw mě, byl na festivalu, na soutěži, v zahraničí…

A tak proč se nevídáte i v týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.17 17:22
@SussieS píše:
A tak proč se nevídáte i v týdnu?

protože pracuje furt jen práce práce práce, ted taky ten kamoš jeho no, přijede k němu a já už ho nazajímám…

• Citovat
  • Upravit
101618
29.7.17 17:25
@Anonymní píše:
protože pracuje furt jen práce práce práce, ted taky ten kamoš jeho no, přijede k němu a já už ho nazajímám…

No, popravdě, přečetla jsem 3 strany příspěvků a taky nevím, zda bych chtěla být s někým, kdo se uráží kvůli každém prdu :think: takže ano, možná ho fakt nezajímáš a najdi si někoho, koho zajímat budeš a snaž se k němu chovat dospěleji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
29.7.17 17:27
@Anonymní píše:

No tak s tebou ten čas asi opravdu trávit nechce. Za chvíli půjdete každý o dům dál. Ty se z těchto věcí pouč a příště se pokus nejednat tak impulzivně a dětinsky, ať už k němu, tak k někomu dalšímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
29.7.17 17:28

…sla bych na vino s kamoskou..nebo vino s dobrym filmem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
29.7.17 17:33

A jinak ja bych ve 20 reagovala stejne prina. srane..tesila se na kluka 14 dni a ten se vykroutil. ze nedospele… mozna.. neni jeste otriskana zivotem. taky jsme na takovych vztazich budovaly sve budouci predstavy, jakeho chlapa zu priste ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.7.17 17:35

Ahoj. Já bych také radila něco s kamarádkou. Večer jsou různé akce, určitě i ve vašem okolí. Jen mu napiš, že jdeš třeba s…na…a že budeš ráda když tam třeba za vámi dorazí.
Tak se jdi dát do pucu a vyraž…
Hezky se bav a zítra napiš, jaké to bylo ;-)
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.7.17 17:53
@Anonymní píše:
jo ale kdyby aspon napsal zavolal že se drží nebo něco, ví že máme spolu být po 14 dnech, ještě neměn lvubec nic až včera řekl že pujde jinak trvdil že ne

Prostě s tebou být až tak nechce - kdyby chtěl, nezdrží ho ani párem volů. Tak to prostě je. Ono se není co divit, chováš se jako stíhačka, což je největší zabiják vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
29.7.17 18:02

Zakladatelko, bud se hod do klidu a zavolej mu a vyjasnete si to. Nebo si najdi nahradni program a promluvte si v klidu zitra.
A dam ti jednu dobrou radu, kterou mi kdysi dala jedna starsi a zkusena zenska, protoze i ja jsem byla ve tvem veku urazlive tele…zadny chlap nechce misto zenske kyselou pr.del.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
29.7.17 18:13
@vonajebohyne píše:
Zakladatelko, bud se hod do klidu a zavolej mu a vyjasnete si to. Nebo si najdi nahradni program a promluvte si v klidu zitra.
A dam ti jednu dobrou radu, kterou mi kdysi dala jedna starsi a zkusena zenska, protoze i ja jsem byla ve tvem veku urazlive tele…zadny chlap nechce misto zenske kyselou pr.del.

Hezka posledni veta :D moje maminka vzdy rikala, ze pro jedno kviti slunce nesviti. Taky to, ze zena ma byt pro muze tim nejdulezitejsim. Souhlasim i s komentarem, ze kdyby chtel ani par volu ho nezastavi. Kdyz jsem jeste s manzelem jen chodila po praci hnedka utikal zamnou, i kdyby me mel jen na chvilku videt. Cim dele jsme spolu tim je tohle silnejsi. Po nepovedenych vztazich jsem nasla muze za ktereho bych bez zavahani dala zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
29.7.17 18:16

Kolega meho muze rika (a muj muz tvrdi, ze kdyz se tim budes ridit, zadny chlap ti nikdy neutece), ze chlapi chteji ve vztahu dve veci: zadne drama a hodne sexu. Tohle mi pripada jako mnoho povyku pro nic a sex zjevne zadny taky nebude, kdyz jste oba urazeni doma…

• Citovat
  • Upravit
7939
29.7.17 18:19
@Janka24 píše:
Hezka posledni veta :D moje maminka vzdy rikala, ze pro jedno kviti slunce nesviti. Taky to, ze zena ma byt pro muze tim nejdulezitejsim. Souhlasim i s komentarem, ze kdyby chtel ani par volu ho nezastavi. Kdyz jsem jeste s manzelem jen chodila po praci hnedka utikal zamnou, i kdyby me mel jen na chvilku videt. Cim dele jsme spolu tim je tohle silnejsi. Po nepovedenych vztazich jsem nasla muze za ktereho bych bez zavahani dala zivot.

Ano, souhlasim. Chlap, ktery zenu miluje, si ji najde i zahrabanou deset metru pod zemi (rikaval tata).
Ale tady vidim spis dvojici mladych a zamilovanych „telat“ :mrgreen: (nemysleno pejorativne!). Asi budou oba dva urazlivi a nezrali. Musi se naucit spolu komunikovat, to bezesporu. Ale netroufam si tvrdit, ze mu na ni nezalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí