Vydírat milence ženy?

10
29.7.17 15:48

Vydírat milence ženy?

Rád bych znal vaši radu. Na ukončení nevěry mé ženy vesměs trpělivě čekám už rok. Poslední dva měsíce tři rozhovory následované „ukončením“,ale stále nic. Nechce ničit rodinu, vzít malému (7let) otce atd. Tak mi došla trpělivost a řekl jsem, že se od ní tedy stěhuji a požádám o rozvod. Jednak to skutečně chci, jednak jako poslední možnost. Manželka nabídla volný vztah, no spíš jako spolubydlící kvuli diteti, jak typické. Posledni pokus o napravu vztahu, zdurazňoval jsem jí, že kvuli dítěti, on že si ji zaslouží, řekla že návrat zpátky k manželství nechce. Vzhledem k typickym absurdnim argumentům v rozhovorech, mimojiné jsem třeba sobec, když na to nepřistoupím, atd. Tak mi přijde, že je ještě stále v silném hormonálním obluzení a ještě stále není schopna racionálního uvažování, je to teprve rok. Tak mě napadlo jestli je dobrý nápad milenci pohrozit provalením nevěry jeho manželce. Samozřejmě pokud to poví ženě, automaticky se to jeho žena dozví. Vidím to na jedinou poslední možnost jak nevzít synovi úplnou rodinu. Pak počkat nějaký čas než to ženu přejde a zjistí jestli ještě ano anebo ne. Co myslíte, mám to provést? Nemáte s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2839
29.7.17 15:56

A ty chces zit s zenou co se ti rok kurvi jinde uz rok? :roll: Ja bych se vykaslala na druhe a resila svoji situaci tim ze se s zenou rozejdu. Evidentne o tebe nestoji a kdyz to s ni ukonci milenec na zaklade tve vyhruzky, najde si zas jineho, tohle nikam nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
29.7.17 15:57

Zkušenost nemám, neprovedla bych to a nebo vlastně možná jo, ale dle mého ti to manželství nezachrání, manželka už je zamilovaná někde jinde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.17 16:05

Jednak je ta nevěra podmíněna dlouhodobou neschopností řešit manželské rozpory a místo řešení útěk a ano chci s ní žít dál, I tak pro mě rodina stále dává smysl. Dá se říct že neschopnost vzdát se zamilovanosti mi odkývala. Sama neví, prý nechce se v ton hrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.7.17 16:05

Ja vim, ze se mnou vetsina souhlasit nebude, ale co dat jemu po hube a tu svoji odtahnout dom? Reseni ala pravek, ale na zensky to nekdy udela dojem :nevim: proste ukaz, kdo je tady panem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.17 16:07

Zbít člověka kterého miluje je nesmysl. On ji určitě jen využívá a ona to nevidí. To jí také nelze říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.7.17 16:14
@MerinAs píše:
Rád bych znal vaši radu. Na ukončení nevěry mé ženy vesměs trpělivě čekám už rok. Poslední dva měsíce tři rozhovory následované „ukončením“,ale stále nic. Nechce ničit rodinu, vzít malému (7let) otce atd. Tak mi došla trpělivost a řekl jsem, že se od ní tedy stěhuji a požádám o rozvod. Jednak to skutečně chci, jednak jako poslední možnost. Manželka nabídla volný vztah, no spíš jako spolubydlící kvuli diteti, jak typické. Posledni pokus o napravu vztahu, zdurazňoval jsem jí, že kvuli dítěti, on že si ji zaslouží, řekla že návrat zpátky k manželství nechce. Vzhledem k typickym absurdnim argumentům v rozhovorech, mimojiné jsem třeba sobec, když na to nepřistoupím, atd. Tak mi přijde, že je ještě stále v silném hormonálním obluzení a ještě stále není schopna racionálního uvažování, je to teprve rok. Tak mě napadlo jestli je dobrý nápad milenci pohrozit provalením nevěry jeho manželce. Samozřejmě pokud to poví ženě, automaticky se to jeho žena dozví. Vidím to na jedinou poslední možnost jak nevzít synovi úplnou rodinu. Pak počkat nějaký čas než to ženu přejde a zjistí jestli ještě ano anebo ne. Co myslíte, mám to provést? Nemáte s tím zkušenosti?

Je mi to líto, ale myslím, že manželství už nezachráníš. :? Ona o to ani evidentně nestojí. Otázka je, jak to má ten její milenec. Pokud je to ženatý obskurnik, který si chce jenom nezávazně užívat, pak bych spíše manželce navrhla rozvod, s tím, že budeš chtít střídavou péči. Tam by se to mohlo zlomit. Až amant uvidí, že z milenky bude rozvedená žena, která bude chtít po něm to samé, plus střídavka, takže její dítě, plus jeho dítě/děti co chvíli na krku, myslím, že velmi rychle z toho vycouvá, a tvojí ženě zůstanou jenom oči pro pláč. Osobně bych si ale na tvém místě pak dobře rozmyslela, jestli ji chci ještě zpátky. :think:

Příspěvek upraven 29.07.17 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
29.7.17 16:16
@MerinAs píše:
Jednak je ta nevěra podmíněna dlouhodobou neschopností řešit manželské rozpory a místo řešení útěk a ano chci s ní žít dál, I tak pro mě rodina stále dává smysl. Dá se říct že neschopnost vzdát se zamilovanosti mi odkývala. Sama neví, prý nechce se v ton hrabat.

A jakej smysl?…
Hele, jestli tebe stejně nechce není taktictejsi si nechat toho současného ženatého milence než tohodle podrobná Stejnak si najde jiného třeba ne ženatého a zdrhne s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.7.17 16:21

Tvoje žena návrat k manželství nechce píšeš, má milence. Otázka je, proč chceš v manželství dál pokračovat. Obětovat se kvůli dítěti a rezignovat na spokojený život dvou milujících se lidí, který bys event. mohl mít s jinou. Mě to přijde, že se schováváš tak trochu za dítě a chceš si udržet toto již vlastně nefunkční manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
29.7.17 16:26

Pobal ji kufr a zajeď k milenci, postav mu kufr do chodby a zeptej se zda chtějí dítko sudé či liché víkendy…on to rychle ukončí, neboj…
Pak se nedej lacině, teda pokud o takovou fuchtli opravdu stojíš… Ať se pěkně snaží a škrábe prstickem… Aby to aspoň trochu fungovalo, musíte chtít oba, ona to posrala, tak ať to kouká umýt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.7.17 16:26

Ja bych pohrozila. Jestli ti to za to stojí nebo ne, jak se ti tady někteří snaží vmluvit, musíš vědět sám. Pokud to chceš dál zkoušet, je to možnost. Udělala bych to. Horší uz to stejně být nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.17 16:31

@MerinAs Bývalá manželka mého muže si začala se šéfem, ale rodinu bourat nechtěla. Měli doma batole. Až se manžel naštval tak si ve chvíli kdy ona tam měla toho,, nového,, on tam přišel s jinou. Je nechal vykulené c obýváku a zavřel se s ní v ložnici. Chtěl jí jen vrátit to co dělá ona, ale nakonec to dopadlo tak, že on se na ní vykašlal, ale manžel se s tou holcinou dál nakonec dohromady. Vrať jí to stejnou mincí a nedělej že sebe volá, máš snad hrdost

• Citovat
  • Upravit
26569
29.7.17 16:43
@MarieP píše:
Pobal ji kufr a zajeď k milenci, postav mu kufr do chodby a zeptej se zda chtějí dítko sudé či liché víkendy…on to rychle ukončí, neboj…
Pak se nedej lacině, teda pokud o takovou fuchtli opravdu stojíš… Ať se pěkně snaží a škrábe prstickem… Aby to aspoň trochu fungovalo, musíte chtít oba, ona to posrala, tak ať to kouká umýt…

Tohle by melo fungovat velice dobre, hlavne pokud bude jeho zena doma. :mrgreen: Oni tihle kurevnici byvaji pred vlastni zenou dost „priposrani“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.17 16:48

Houbeles k lepsimu. Kdyz ma nekdo slabsi chvilku a objevi se nekdo mily, pozorny a chapavy tak je temer jedno kdo to je, hormony udelaji sve. Zrejme mam nastaveny jine hodnoty nez vetsina diskutujicich. Spousta veci se da pochopit, I kdyz jsou docela tvrda rana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
29.7.17 16:55
@MerinAs píše:
Houbeles k lepsimu. Kdyz ma nekdo slabsi chvilku a objevi se nekdo mily, pozorny a chapavy tak je temer jedno kdo to je, hormony udelaji sve. Zrejme mam nastaveny jine hodnoty nez vetsina diskutujicich. Spousta veci se da pochopit, I kdyz jsou docela tvrda rana.

Ale prdlajs, lzes si do kapsy.
Kdyby to byl kdokoliv, tak to s nim netahne rok a fakt, ze riskuje manzelstvi, to jen potvrzuje. Pro ni to jen tak kdokoliv neni.

Mozna s tebou zustane, ale uvedom si, ze pokud nema zajem na naprave (coz evidentne nema), budes mit mozna doma manzelku, ale ne svou zenu. Chapes ten rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí