Měli jsme se vidět, teď sedím doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.7.17 17:01
@lachtanice86 píše:
Vidate se jen o víkendech, na 20 se nechováte a tohle byla úplně zbytečná hádka. Napsala bych mu co zítra. Upřímně si myslím že to bere jak si to řekla. Nemáš chuť za ním jet.

on mi první řekl, že nemá asi kvuli mě už chut jet ani domu tak co jako?

• Citovat
  • Upravit
33531
29.7.17 17:03

Nevím no, vždytˇse nestalo nic tak hrozného. Prostě hádka o ničem. Tak mu zavolej, normálně si řekněte že jste oba horký hlavy a nekazte si víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.7.17 17:03

Jako to, že ve zralém normálním vztahu člověk pravdivě mluví o svých pocitech a nesnaží se toho druhého „dostat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33531
29.7.17 17:05
@Anonymní píše:
on mi první řekl, že nemá asi kvuli mě už chut jet ani domu tak co jako?

Hele, ber to tak že pokud šel z té práce, těšil se na tebe atd a ty spustíš naštvaným tonem něco o rychlosti tak se prostě naštval a řekl ti tohle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.17 17:08
@arinecka píše:
Hele, ber to tak že pokud šel z té práce, těšil se na tebe atd a ty spustíš naštvaným tonem něco o rychlosti tak se prostě naštval a řekl ti tohle. :nevim:

já to chápu qle on většinou nic a ted uplně jak kdyby mu vadilo i to že dýchám prostě byl ještě hnusější kdyby mi neřekl to první ani bych mu to neřekla

• Citovat
  • Upravit
4465
@Anonymní píše:
on mi první řekl, že nemá asi kvuli mě už chut jet ani domu tak co jako?

Tak když mu hned z první začneš nadávat a štěkat na něj po telefonu, tak co se divíš?
Chlap není po 14 dnech zvědavej na scény. 14:30 není ještě žádnej hroznej čas, kdybys zachovala chladnou hlavu, mohli jste spolu strávit ještě celou půlku soboty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
@arinecka píše:
Hele, ber to tak že pokud šel z té práce, těšil se na tebe atd a ty spustíš naštvaným tonem něco o rychlosti tak se prostě naštval a řekl ti tohle. :nevim:

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.17 17:09
@SussieS píše:
Tak když mu hned z první začneš nadávat a štěkat na něj po telefonu, tak co se divíš?
Chlap není po 14 dnech zvědavej na scény. 14:30 není ještě žádnej hroznej čas, kdybys zachovala chladnou hlavu, mohli jste spolu strávit ještě celou půlku soboty :nevim:

jo ale kdyby aspon napsal zavolal že se drží nebo něco, ví že máme spolu být po 14 dnech, ještě neměn lvubec nic až včera řekl že pujde jinak trvdil že ne

• Citovat
  • Upravit
21311
29.7.17 17:09
@Anonymní píše:
já to chápu qle on většinou nic a ted uplně jak kdyby mu vadilo i to že dýchám prostě byl ještě hnusější kdyby mi neřekl to první ani bych mu to neřekla

Reagujes jak děcko. On mi neco řekl a tak ja na nej stejne. Chlap po praci nema náladu na protivnou ženskou. V klidu bych mu zavolala a domluvila se, kdy se uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.17 17:13
@Tichošlápek píše:
Reagujes jak děcko. On mi neco řekl a tak ja na nej stejne. Chlap po praci nema náladu na protivnou ženskou. V klidu bych mu zavolala a domluvila se, kdy se uvidíte

jo, ale je tak nepochopiltelné že ve vzteku tohle prostě vypadne, kor když mi k tomu dal příležitost a sám to řekl prvvní?

• Citovat
  • Upravit
4465
29.7.17 17:14
@Anonymní píše:
jo ale kdyby aspon napsal zavolal že se drží nebo něco, ví že máme spolu být po 14 dnech, ještě neměn lvubec nic až včera řekl že pujde jinak trvdil že ne

No tak třeba ho kamarád poprosil o pomoc až včera :nevim: zbytečně to dramatizuješ. Hele řekl ti, že do práce jde, tak šel a dál neřešil. Chvilka je pro každého jinak dlouhá, ty sis mohla představovat, že skončí v 11, pro něj je ta chvilka třeba klidně i do té půl třetí. Skončil, napsal ti, zavolal. Ve výsledku neudělal nic, na čem byste se nedomluvili. Vylítla jsi ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.7.17 17:16
@Anonymní píše:
jo ale kdyby aspon napsal zavolal že se drží nebo něco, ví že máme spolu být po 14 dnech, ještě neměn lvubec nic až včera řekl že pujde jinak trvdil že ne

Prostě ti připadá nespolehlivý? nebo bezohledný?.Tak buď ráda, že za ním nemusíš jet. Tohle nemá perspektivu, on to bude dělat pořád a ty se budeš naštvávat, no to bude fakt pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@SussieS píše:
No tak třeba ho kamarád poprosil o pomoc až včera :nevim: zbytečně to dramatizuješ. Hele řekl ti, že do práce jde, tak šel a dál neřešil. Chvilka je pro každého jinak dlouhá, ty sis mohla představovat, že skončí v 11, pro něj je ta chvilka třeba klidně i do té půl třetí. Skončil, napsal ti, zavolal. Ve výsledku neudělal nic, na čem byste se nedomluvili. Vylítla jsi ty

má v sobotu práci, která je ryhclá vždy, jezdím s přítelem do práce, takže vím jak to tam chodí, a najednou tohle, a kdyby se pzval dřív, měl čas protožena fb býval

• Citovat
  • Upravit
4465
@Anonymní píše:
jo, ale je tak nepochopiltelné že ve vzteku tohle prostě vypadne, kor když mi k tomu dal příležitost a sám to řekl prvvní?

Fakt se chováš jak dítě, „on první“ :roll: takhle to ve vztazích nefunguje. Je ti sice 20, ale máš se hodně co učit.
Kdyby se on choval jak ty, mohl ti on vyčítat minulý týden dovolenou s rodiči, protože jste se 14 dní neviděli kvůli tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.17 17:17
@SussieS píše:
Fakt se chováš jak dítě, „on první“ :roll: takhle to ve vztazích nefunguje. Je ti sice 20, ale máš se hodně co učit.
Kdyby se on choval jak ty, mohl ti on vyčítat minulý týden dovolenou s rodiči, protože jste se 14 dní neviděli kvůli tobě.

jejda víte kolikrát jsme se neviděla přesně takle kvuli jeho zálibám, vše není jen vw mě, byl na festivalu, na soutěži, v zahraničí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky