Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
asi začátek konce
A to je škoda. Jestliže u lidí, na kterých ti záleží, musíš přemýšlet o tom, jak se zachovat, aby ses zachovala správně, ztrácíš sebedůvěru a to je vidět. Vezmi to tak, že buď se jim líbíš taková, jaká jsi, nebo nelíbíš - ale v tom případě se i sebelepší divadýlko časem stejně pozná. Ve vztahu je na tom vždycky líp ten, kdo je trochu nad věcí a nemusí se dělat lepší než je.
@hanka.br. píše:
A to je škoda. Jestliže u lidí, na kterých ti záleží, musíš přemýšlet o tom, jak se zachovat, aby ses zachovala správně, ztrácíš sebedůvěru a to je vidět. Vezmi to tak, že buď se jim líbíš taková, jaká jsi, nebo nelíbíš - ale v tom případě se i sebelepší divadýlko časem stejně pozná. Ve vztahu je na tom vždycky líp ten, kdo je trochu nad věcí a nemusí se dělat lepší než je.
tak se uvidí.. necháme tomu volný průběh
@Venetia píše:
to je stejně hrozný, ve vztahu se jen přetvařovat..aby mně náhodou něco neurazilo, nenaštvalo, abych nebyla kyselá…člověk ztrácí právo na emoce, aby se to náhodou toho druhého nedotklo..sexovat, aby náhodou neměl nedostatek a nešel jinam…zajímalo by mně jestli chlapi o tom taky takhle přemýšlí, aby se ženy něco nedotklo..pochybuju
Ale prd, bereš to z extrému do extrému. Naštvat se je jedna věc a jo, sem tam na ni každý má právo… ale jaký má smysl se urážet? Jen to zabetonuje situaci a nic to neřeší. A pokud to někdo praktikuje třikrát týdně a ještě to zkombinuje s ješitností, neboli očekáváním, že ten druhý pokaždé přileze odprosit, je to fakt spolehlivá metoda, jak se zbavit partnera.
S tím sexem totéž, není myšleno mu vyhovět, když si vzpomene… ale pokud klape vztah, funguje touha být spolu
A že chlapi jsou rádi s nekomplikovanou, veselou a pohodovou ženskou, to můžu potvrdit z osobního života… chlapi spoustu věcí fakt berou jednodušeji než my, a scény, výčitky, hrocení situací, urážení atd se jim z hloubi duše příčí. Veselá ženská, která nad malichernostmi umí mávnout rukou, je snem spousty chlapů - pochopitelně hned po příslušně prsaté nebo s příslušným zadkem, ideálně rovnou harému ![]()
Někdo to holt hraje na důstojnost „přece nebudu blabla a mám právo se urazit“ a kdesi cosi… a někdo si rád rozumí s chlapem a žije v klidu.
Zařiďte se každá podle svého. ![]()