Měli jsme se vidět, teď sedím doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
29.7.17 18:22
@vonajebohyne píše:
Ano, souhlasim. Chlap, ktery zenu miluje, si ji najde i zahrabanou deset metru pod zemi (rikaval tata).
Ale tady vidim spis dvojici mladych a zamilovanych „telat“ :mrgreen: (nemysleno pejorativne!). Asi budou oba dva urazlivi a nezrali. Musi se naucit spolu komunikovat, to bezesporu. Ale netroufam si tvrdit, ze mu na ni nezalezi.

Presne tak. I kdyz uz v 19 jsem zila s nynejsim manzelem a meli jsme uz nejaky ten rozum. S tim zahrabanim a hledanim jsem se dost nasmala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.7.17 18:48

Proste na tebe prdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.7.17 18:53

Nechtěl asi poslouchat výčitky, tak to zasklil. Je otázka, jak dalece byla jeho pomoc kámošovi nutná, nevíme, o co šlo. Ani proč se rok a půl vídáte jen o víkendech, to je taky dost na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.7.17 18:55

Nepiš, nevolej mu, ať se ozve první.. A pro příště buď poučena. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
29.7.17 18:59
@vonajebohyne píše:
Zakladatelko, bud se hod do klidu a zavolej mu a vyjasnete si to. Nebo si najdi nahradni program a promluvte si v klidu zitra.
A dam ti jednu dobrou radu, kterou mi kdysi dala jedna starsi a zkusena zenska, protoze i ja jsem byla ve tvem veku urazlive tele…zadny chlap nechce misto zenske kyselou pr.del.

to je stejně hrozný, ve vztahu se jen přetvařovat..aby mně náhodou něco neurazilo, nenaštvalo, abych nebyla kyselá…člověk ztrácí právo na emoce, aby se to náhodou toho druhého nedotklo..sexovat, aby náhodou neměl nedostatek a nešel jinam…zajímalo by mně jestli chlapi o tom taky takhle přemýšlí, aby se ženy něco nedotklo..pochybuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
29.7.17 19:01
@Kristyna_ww píše:
Nepiš, nevolej mu, ať se ozve první.. A pro příště buď poučena. ;)

přesně tak..pokud má zájem tak se ozve a ty za ním nedolejzej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.17 19:05
@Kristyna_ww píše:
Nepiš, nevolej mu, ať se ozve první.. A pro příště buď poučena. ;)
@Venetia píše:
to je stejně hrozný, ve vztahu se jen přetvařovat..aby mně náhodou něco neurazilo, nenaštvalo, abych nebyla kyselá…člověk ztrácí právo na emoce, aby se to náhodou toho druhého nedotklo..sexovat, aby náhodou neměl nedostatek a nešel jinam…zajímalo by mně jestli chlapi o tom taky takhle přemýšlí, aby se ženy něco nedotklo..pochybuju

děkuju moc, nejlepší názor jaký jsem potřebovala slyšet, aspon někdo mě tu chápe

• Citovat
  • Upravit
30408
29.7.17 19:06
@Venetia píše:

Kdo říká, že se máš přetvařovat? Jo, když jsi povahou nesnesitelná, kvůli všemu se urazíš a chybí ti sebevědomí tak asi musíš, ale pokud jsi normální sebevědomá a nejsi hysterka, pak se přetvařovat nemusíš a chlapi za tebou dolejzají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
29.7.17 19:08
@hanka.br. píše:
Kdo říká, že se máš přetvařovat? Jo, když jsi povahou nesnesitelná, kvůli všemu se urazíš a chybí ti sebevědomí tak asi musíš, ale pokud jsi normální sebevědomá a nejsi hysterka, pak se přetvařovat nemusíš a chlapi za tebou dolejzají.

no cizí určitě :mrgreen: s nima nemám co do činění, tak jsem samá srandička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
29.7.17 19:08
@Venetia píše:

Proc pretvarovat? To je o tom, ze nikdo nechce vedle sebe cloveka, ktery dela z komara velblouda a resi kazde slovicko a akcent. Me by opravdu nebavilo byt s nekym, kdo se neustale urazi a na porozumeni jeho reakcim bych potrebovala psychologicky seminar nebo sifrovaci program.
Pokud se se svym partnerem nebudu citit prijemne a naopak budu mit strach, co zase vymysli a prekrouti, nebudu s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.7.17 19:15
@Venetia píše:
no cizí určitě :mrgreen: s nima nemám co do činění, tak jsem samá srandička :mrgreen:

A k těm, se kterými máš co do činění, se chováš jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
29.7.17 19:21
@hanka.br. píše:
A k těm, se kterými máš co do činění, se chováš jinak?

k těm se chovám tak, jak situace vyžaduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
29.7.17 19:28
@Venetia píše:

No a ty bys doma chtěla chlapa, co s ním pořád cloumají emoce, každou chvíli je naštvanej, uraženej, hysterickej? Zkus si to vždycky představit z druhý strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.7.17 19:28
@Venetia píše:
k těm se chovám tak, jak situace vyžaduje

Tedy se přetvařuješ? Proč nejsi přirozená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
29.7.17 19:34
@hanka.br. píše:
Tedy se přetvařuješ? Proč nejsi přirozená?

asi začátek konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria