Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napiš mu, žee to byl úlet a že lituješ, že se to stalo. Nesetkávej se s tim…
A modli se ať se to utají…
Ty máš dneska aspoň morální kocovinu, on jen tu opileckou. Chudák jeho žena s miminkem.
Napsat mu můžeš, co chceš (i když jasné odmítnutí by se asi hodilo), ale bála bych se, že to praskne. Jeden úlet a tolik nešťastných lidí. ![]()
Vůbec bych nepsala do smsky nic, z čeho by se dalo odvodit, že opravdu něco bylo. pokud vás nikdo neviděl a on si neudělal fotky, tak je to tvrzení proti tvrzení. Ignorovala bych ho.
Jo a to modlení je asi na místě.
Nic. Ignorace. Jakokoliv odpoved vede k diskuzi. A kdyz zena diskutuje, tak chce.
Nic. Ignorace. Jakokoliv odpoved vede k diskuzi. A kdyz zena diskutuje, tak chce.
@renduli píše:
Ty máš dneska aspoň morální kocovinu, on jen tu opileckou. Chudák jeho žena s miminkem.
Napsat mu můžeš, co chceš (i když jasné odmítnutí by se asi hodilo), ale bála bych se, že to praskne. Jeden úlet a tolik nešťastných lidí.
asi tak nějak… jak může být někdo taková… ach jo
Občas si jdu taky posedět, ale jeste se mi nestalo, že bych ulitla. Z nějakého důvodu si to ale udělala.
Souhlas s @Malaga . Do SMS nic, co by pak měl v ruce jako důkaz. Ignorovala bych, maximálně, kdybyste se potkali a přišla na to řeč, tak jasně rázně říct, že je to uzavřená kapitola a úlet, nematlat se v tom.
@Malaga píše:
Zakladatelko a fakt jsi byla iniciátorkou ty?
Jo
Já když mám upito, tak mám sklony chlapy provokovat. Vím to o sobě ![]()
@Anonymní píše:
JoJá když mám upito, tak mám sklony chlapy provokovat. Vím to o sobě
Tak proč chlastáš???
zamysli se nad sebou je to hrozné ![]()
Koneckonců, zakladatelko, na to ale stejně musí být nakonec dva, takže ve finále je jedno, kdo to inicioval. Hlavně, když z toho nevzniknout zbytečné škody. Proto bych hodila naprostou ignoraci, jako, kdyby se nic nestalo, protože jakmile to začneš řešit, mohlo by se to rozbabrat, někde něco praskne… co bylo bylo, pryč od toho.
Stalo se to včera. Byly jsme s partou posedět. Byl to jeden známý, má miminko doma.Od rána mi píše sms, že to chce zopakovat. Já nechci, byla jsem včera opilá a mám přítele. Co mu mám napsat, ať mi dá pokoj?
Mám 2 malé děti, nechci rozbíjet rodinu.