Svedla jsem ženatého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
30.7.17 12:20
@Anonymní píše:
Jo :oops: Já když mám upito, tak mám sklony chlapy provokovat. Vím to o sobě :oops:

znásilně asi nebyl a klidně tě mohl odpálkovat ale jak je vidět chce pokračovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
30.7.17 12:21
@Anonymní píše:
Stalo se to včera. Byly jsme s partou posedět. Byl to jeden známý, má miminko doma.Od rána mi píše sms, že to chce zopakovat. Já nechci, byla jsem včera opilá a mám přítele. Co mu mám napsat, ať mi dá pokoj? :cert: Mám 2 malé děti, nechci rozbíjet rodinu.

Jestli píše ted, tak bych mu napsala, že nejsem doma a nemám čas odepisovat a jestli bude psát v týdnu, tak mu napiš něco jakože posezení s přáteli bylo fajn a nevíš, kdy budeš mít čas a asi bych tam raději nějaký čas nešla…
Hlavně nepsat nic konkrétního a neřešit to, nevíš, kdo mu to doma přečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.7.17 12:26

Pokud v tom nechceš pokračovat, tak nepokračuj. Sms nepiš, kdyby Tě chtěl třeba vydírat, tak ať nemá v rukou důkaz.

• Citovat
  • Upravit
5837
30.7.17 12:35
@Klopotkova píše:
Pokud v tom nechceš pokračovat, tak nepokračuj. Sms nepiš, kdyby Tě chtěl třeba vydírat, tak ať nemá v rukou důkaz.

jo s tím souhlasím. Nejlépe se neozývat, nejen proto ať nejsou důkazy, ale pro chlapa je i negativní odpověd, taky odpověď. Uletět může každý ať fyzicky či platonicky, ale někteří se drží jak pijavice a na svou rodinu nemyslí, morální kocovina je taky netrápí.
Já má zkušenosti, že ty mladé holky se nemohly setřepat těch ženatých. Pokud jsou milé a snaží se odmítat jemně a kamarádsky, většinou ti ženatí tlačí tvrdě a jsou urputní. :nevim: potom se to těžko ukončuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
30.7.17 12:37
@free333 píše:
Jestli píše ted, tak bych mu napsala, že nejsem doma a nemám čas odepisovat a jestli bude psát v týdnu, tak mu napiš něco jakože posezení s přáteli bylo fajn a nevíš, kdy budeš mít čas a asi bych tam raději nějaký čas nešla…
Hlavně nepsat nic konkrétního a neřešit to, nevíš, kdo mu to doma přečte.

Takové vykrucování není řešení, naopak, ještě ho to povzbudí, ať to zkouší dál, když neřekla jasné ne.

Zakladatelko, slušně mu odepiš, že to byla chyba, byla jsi opilá a o opakování nestojíš. Na žádné další případné zprávy nereaguj, nijak s ním nekomunikuj. Spoléhej na to, že kvůli vlastní rodině to nebude rozmazávat, sypej si popel na hlavu a už proboha nechlastej, když víš, co to s tebou dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
30.7.17 12:43
@SlečnaDahlia píše:
Takové vykrucování není řešení, naopak, ještě ho to povzbudí, ať to zkouší dál, když neřekla jasné ne.Zakladatelko, slušně mu odepiš, že to byla chyba, byla jsi opilá a o opakování nestojíš. Na žádné další případné zprávy nereaguj, nijak s ním nekomunikuj. Spoléhej na to, že kvůli vlastní rodině to nebude rozmazávat, sypej si popel na hlavu a už proboha nechlastej, když víš, co to s tebou dělá.

To bych mu právě nikdy nenapsala, že jsem byla opilá atd…bude mít v ruce důkaz.
Já bych to zahrála do ztracena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
30.7.17 12:44

@SlečnaDahlia
To je blbost, nepsat sms. Tohle napíše a co když mu do mobilu vleze manželka? Žádná odpověď, ignorovat. On pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
30.7.17 12:49

Asi bych ho ignorovala..popripade rovnou zablokovala cislo, aby zpravy nechodily… Ale hlavně jdi do sebe a nepij kdyz delas takove blbosti!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
30.7.17 12:53

Ono provokovat a nechat si ho tam soupnou jsou dve ruzne veci… :mrgreen: :roll:
Jasne mu napis ze NE a dej se na modleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.7.17 12:55
@free333 píše:
To bych mu právě nikdy nenapsala, že jsem byla opilá atd…bude mít v ruce důkaz.
Já bych to zahrála do ztracena…

Přesně tak…nepsat nic, chovat se stylem - nevím o čem mluvíš, nikde jsem nebyla nic se nestalo…
a pak teda moc a moc prosit tam nahoře, at se to neproflákne a přemýšlet co udělám, abych své hříchy na bližních odčinila ;)
protože nejen chudák manžel, ale i děti, když je maminka rajda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
30.7.17 12:56

Smarja nechte ji. Kazdej dela chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
30.7.17 12:59

Ignorace! Stalo se mi asi před měsícem, začal mi z ničeho nic psát manželův kamarád :roll: Chodilo to z neznámého čísla, takže jsem si nejdřív myslela, že je to nějaký omyl, což jsem mu slušně napsala, on mi začal posílat jakože „nápovědy“, abych hádala, o koho se jedná a pokračoval v tom, i když jsem mu řekla, že mě to vlastně vůbec nezajímá :zed: Až když jsem asi tři sms nechala bez odpovědi, tak s tím přestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.7.17 13:00
@Tarjei píše:
Smarja nechte ji. Kazdej dela chyby.

to je sice pravda, ale tak ví jak to má…a jde tomu naproti? njn, každej to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
30.7.17 13:01

Pokud to byl fakt jen úlet, tak neřeš a nepiš mu. :nevim: Prostě jdi dál i když je to maso. Soudit nebudu, ale příště si dej radši džusík. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
30.7.17 13:01
@Konnny píše:
@SlečnaDahlia
To je blbost, nepsat sms. Tohle napíše a co když mu do mobilu vleze manželka? Žádná odpověď, ignorovat. On pochopí.

Na jednu stranu máš recht, když nepošle SMS, nebude žádný důkaz. Na druhou stranu nepředpokládám, že on jako zadaný by se tím důkazem někde chtěl tasit. V případě, že by s ním nekomunikovala ani tou jednou zprávou, bych se bála, že si to vyloží jako „zkoušej to dál“ a někde na ni vybafne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí