Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Stalo se to včera. Byly jsme s partou posedět. Byl to jeden známý, má miminko doma.Od rána mi píše sms, že to chce zopakovat. Já nechci, byla jsem včera opilá a mám přítele. Co mu mám napsat, ať mi dá pokoj?Mám 2 malé děti, nechci rozbíjet rodinu.
Psát ti, že to byla chyba, a že nemáš pít, když se neumíš ovládat, je zbytečné. Teď bych se opravdu modlila, aby se to neprovalilo. Jestli jeho manželka o něm ví, že to je d-vkař, a kontroluje mu občas telefon, je velice pravděpodobné, že se to může provalit, a ve finále zničit dvě rodiny. Ať ti to je jako poučení do budoucna.
Odepsat, pokud to nestojí za opáčko, tak ododepiš Vážený pane, to bude asi omyl…
@Swift píše:
Odepsat, pokud to nestojí za opáčko, tak ododepiš Vážený pane, to bude asi omyl…
To je dobrý nápad. ![]()
@Swift píše:
Možná by bylo lepší mu napsat, že to stálo za houby a že chce někoho lepšího. Myslím, že už by se neozval…
.
Děláte, jako kdyby u toho byla sama a za všechno mohla sama. Byli na tom oba stejně. Zásadovej chlap se nespustí, i když se před ním natřásá nahá děvčica. Tady je přesně vidět, jak to chodí v reálu. Miminko nemiminko. ![]()
Podle šarie by jsi měla být zbičována…to by tě příště přešly roupy a nemusela by si tady nic řešit…
@ontar píše:
Podle šarie by jsi měla být zbičována…to by tě příště přešly roupy a nemusela by si tady nic řešit…
A co by hrozilo podle šarie tomu chlapovi?
@nostress píše:
Ufiknuti ocasu případně vražda. ![]()
@nostress píše:
Pochvala před nastoupenou ohradou koz?
@hudečice píše:
Ufiknuti ocasu případně vražda.
Na emiminu by mu ještě ženský vypíchly oči a vytrhly jazyk…
@Gnaar píše:
Pochvala před nastoupenou ohradou koz?
Obávám se, že ta pochvala. ![]()