Svedla jsem ženatého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
30.7.17 13:02
@Michelle_M píše:
Ignorace! Stalo se mi asi před měsícem, začal mi z ničeho nic psát manželův kamarád :roll: Chodilo to z neznámého čísla, takže jsem si nejdřív myslela, že je to nějaký omyl, což jsem mu slušně napsala, on mi začal posílat jakože „nápovědy“, abych hádala, o koho se jedná a pokračoval v tom, i když jsem mu řekla, že mě to vlastně vůbec nezajímá :zed: Až když jsem asi tři sms nechala bez odpovědi, tak s tím přestal.

tak jako Angelika zlomila srdce nejednomu muži ;)
ale chápu, znám a je to dost nepříjemné… ignorace je dobré řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
30.7.17 13:04

@SlečnaDahlia
Ten člověk má doma miminko.Nic bych v sms neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
30.7.17 13:05
@Malaga píše:
Přesně tak…nepsat nic, chovat se stylem - nevím o čem mluvíš, nikde jsem nebyla nic se nestalo…
a pak teda moc a moc prosit tam nahoře, at se to neproflákne a přemýšlet co udělám, abych své hříchy na bližních odčinila ;)
protože nejen chudák manžel, ale i děti, když je maminka rajda…

Právě, nevíme, jak dalece mu manželka kontroluje telefon a mohl by být problém hned na světě.
A doufám, že zakladatelka se poučí do budoucna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
30.7.17 13:06

Hm… taky se začínám přiklánět k tomu - ignorovat a sms nepsat. Je to nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
30.7.17 13:08
@Konnny píše:
@SlečnaDahlia
Ten člověk má doma miminko.Nic bych v sms neřešila.

Ano, právě proto, že má doma miminko, bych se příliš nebála, že bude vyhrožovat vynesením smsky od své jednonoční milenky. Idiot to pochopitelně je, ale tak velký snad ne. Mnohem více bych se bála, že když se neřekne jasné „ne“, bude dále dorážet. Ale zhodnocení toho rizika je ostatně na zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
30.7.17 13:11

@SlečnaDahlia
ne že by se smskama chlubil nebo vydíral, bože, ale žena mu může vlézt do mobilu a zakl. zničí život jí i děcku. Za to to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
30.7.17 13:14
@Tarjei píše:
Smarja nechte ji. Kazdej dela chyby.

Ne, to teda nedělá. Garantuju ti, že fakt ne každá zadaná ujede ožralá s otcem malého dítěte. Že se ty sama nestydíš tohle omlouvat. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
30.7.17 13:48

@LAlezane jsem prilis stara a zkusena, abych se nad cimkoliv a kymkoliv pohorsovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.7.17 14:06
@Anonymní píše:
Jo :oops: Já když mám upito, tak mám sklony chlapy provokovat. Vím to o sobě :oops:

To by chtělo nechlastat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
30.7.17 14:10
@Konnny píše:
@SlečnaDahlia
ne že by se smskama chlubil nebo vydíral, bože, ale žena mu může vlézt do mobilu a zakl. zničí život jí i děcku. Za to to nestojí.

To už je mimo téma, ale nevím, jestli bych na místě manželky zjištění, že mám doma děv. aře, spíše neuvítala. Sama vím, že o jednorázové nevěře bych se dozvědět nechtěla (tam spadá třeba ta opilecká jednonoční avantýra), ale za naivku, co doma žehlí prádlo, vaří a krmí dítě, zatímco druhá strana si za plných smyslů vesele vykukává mimo a smskuje milenkám, bych být taky nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.7.17 15:18

@Malaga, tak jednou zahla, nechce v tom pokračovat a hned je rajda? :nevim: Tohle nikdy nepochopím, uletět může každý.

• Citovat
  • Upravit
26270
30.7.17 15:36
@Klopotkova píše:
@Malaga, tak jednou zahla, nechce v tom pokračovat a hned je rajda? :nevim: Tohle nikdy nepochopím, uletět může každý.

Sama pise, ze kdyz ma upito, tak chlapy provokuje…takze to o sobe vi, stejne pije, ma doma 2 male deti a svedla chlapa, co ma doma mimco…a to ze zahla jednou?…kdo vi…kdyby to ten dotycny nechtel zopakovat a nevypisoval, tak by to mozna ani neresila…
Pro tohle moc pochopeni nemam, ale je to jeji vec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
30.7.17 16:19
@Malaga píše:
Sama pise, ze kdyz ma upito, tak chlapy provokuje…takze to o sobe vi, stejne pije, ma doma 2 male deti a svedla chlapa, co ma doma mimco…a to ze zahla jednou?…kdo vi…kdyby to ten dotycny nechtel zopakovat a nevypisoval, tak by to mozna ani neresila…
Pro tohle moc pochopeni nemam, ale je to jeji vec…

Presne tohle same si myslim i ja :( Snad se zakl. vytresta spatnym svedomim a na celou zalezitost se zapomene. Ten chlap musi byt taky pekny darecek, kdyz vystrizlivy a chce jeste. Ja byt matka toho miminka a zjistit to, tak zesilim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
30.7.17 16:42

Zakladatelko ja bych napsala ve smyslu nic nebylo nic nebude a neobtezuj a vic s nim nekomunikovala. Pouc se a bez muze uz pit nechod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
30.7.17 19:12

Ty jsi dilinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie