Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Mám v plánu předělat si inzeráty na MMB. Prosím o radu zkušenější, jak rozdělit věci podle velikostí (např. kluci vel. 68 atd.). Díky moc.
ahoj, určitě bych rozdělila dle velikostí…já to tak mám a je to hezky přehledné…vel. 56, 62 …a tak dále. já sama když u někoho nakupuju a má to vše dohromady, tak se mi v tom opravdu špatně vybírá. Pokud prodáváš po obou pohlavích tak můžeš i 68 klučičí a 68 holčičí…na to jsem se ale vykašlala, protože je hodně neutrálních věcí a ty pak těžko zařadíš. Tak hodně úspěchů přeji.
Musíš si na každou velikost udělat Nové inzertní fotoalbum
Pak už každý prodej zařadíš pod správné fotoalbum - vybereš z nabídky ![]()
rhiannon píše:
Musíš si na každou velikost udělat Nové inzertní fotoalbumPak už každý prodej zařadíš pod správné fotoalbum - vybereš z nabídky
Aha, tak já se o to dneska pokusím. Díky moc. ![]()
Taky jsem pro rozdělení do kategorií podle velikostí
.
Někdy to vídám rozdělené do skupin podle typu oblečení (např.kalhoty, mikiny, bundy…) a to je pro mě strašně nepřehledné, protože mě zajímá jen určitá velikost a nechci se prohrabovat všemi kategoriemi a uklikat se k smrti
![]()
Ja to mam taky podle velikosti,ale mam treba 2 dohromady.Treba 56+62 a 74+80.A nejdriv jsem davala po starsim synovi hadriky zvlast(mam uz jich jen par),jakoze jsou klucici,ale asi to predelam a nahazu do tech velikostnich alb klucici i holcici dohro,protoze ted pro mladsi holku taham ulozeny hadriky po Maxikovi a koukam,ze nam jeste nejaky neutralni pribyvaji…Bude to prehlednejsi.