Jak rozdělit věcičky na MMB?

4336
2.1.12 05:50

Jak rozdělit věcičky na MMB?

Ahojky!
Mám v plánu předělat si inzeráty na MMB. Prosím o radu zkušenější, jak rozdělit věci podle velikostí (např. kluci vel. 68 atd.). Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
919
2.1.12 06:20

ahoj, určitě bych rozdělila dle velikostí…já to tak mám a je to hezky přehledné…vel. 56, 62 …a tak dále. já sama když u někoho nakupuju a má to vše dohromady, tak se mi v tom opravdu špatně vybírá. Pokud prodáváš po obou pohlavích tak můžeš i 68 klučičí a 68 holčičí…na to jsem se ale vykašlala, protože je hodně neutrálních věcí a ty pak těžko zařadíš. Tak hodně úspěchů přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.1.12 06:29

Musíš si na každou velikost udělat Nové inzertní fotoalbum ;) Pak už každý prodej zařadíš pod správné fotoalbum - vybereš z nabídky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
2.1.12 06:37
rhiannon píše:
Musíš si na každou velikost udělat Nové inzertní fotoalbum ;) Pak už každý prodej zařadíš pod správné fotoalbum - vybereš z nabídky ;)

Aha, tak já se o to dneska pokusím. Díky moc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.1.12 07:36

Taky jsem pro rozdělení do kategorií podle velikostí :palec:.
Někdy to vídám rozdělené do skupin podle typu oblečení (např.kalhoty, mikiny, bundy…) a to je pro mě strašně nepřehledné, protože mě zajímá jen určitá velikost a nechci se prohrabovat všemi kategoriemi a uklikat se k smrti 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
2.1.12 07:55

určo podle velikostí…beru to tak, jak já bych nakupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
2.1.12 08:40

Ja to mam taky podle velikosti,ale mam treba 2 dohromady.Treba 56+62 a 74+80.A nejdriv jsem davala po starsim synovi hadriky zvlast(mam uz jich jen par),jakoze jsou klucici,ale asi to predelam a nahazu do tech velikostnich alb klucici i holcici dohro,protoze ted pro mladsi holku taham ulozeny hadriky po Maxikovi a koukam,ze nam jeste nejaky neutralni pribyvaji…Bude to prehlednejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová