Jak rychle roste nožička?

37
8.8.11 13:18

jak rychle roste nožička

Čauky všem,
naše dcerka má rok a botičky má velikost 19 (13cm),zajímalo by mě,jakou asi jí mám pořídit velikost botiček na zimu?Vím,že je to brzo,ale na jednom portálu jsu moc krásné kozačky velikosti 22.Myslíte,že jí to bude nebo jí budou v zimě malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.8.11 13:22

Spíš bych řekla, že velké, ale opravdu bych nekupovala dopředu.
Navíc každému to roste jinak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.8.11 13:23

Ahoj, podle me je to moc individualni… :wink:

Starsi mel prvni botky (cervenec/srpen) velikosti 19 a 18,5, podzimni mel pak 21 a zimni tusim 23, ale aby se mu tam vesla i silnejsi ponozka, takze mozna by mu ta 22 byla, ale zase nevim, jestli celou zimu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.8.11 13:26

No já bych určitě boty na zimu ještě nekupovala v září jsem kupovala podzimní 19 a teď už druhé letní sandálky,holinky a tenisky 26. Ono to vážně neodhadneš já kupuju oblečení vesměs ve výprodejích na příští rok,ale boty v okamžiku potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.8.11 13:29

Tak, malá měla boty č. 19 skoro 3 měsíce, a pak najednou jsem jí je chtěla dát a nedostala jsem tam nohu.

Teď jsem jí koupila tenisky 21 (má je o fous větší), takže předpokládám že do podzimu vydržíme, a na zimu asi budu kupovat 23 - ale opravdu až na zimu (až už budou padat první vločky, tak aby nám boty vydrželi co nejdéle).

Teď bych je nekupovala. Podle mě to neodhadneš, za ty 3 měsíce (do listopadu) se to může změnit. Vyrazila bych na nákup až v listopadu.

• Citovat
  • Upravit
22042
8.8.11 13:38

No, tak to bych fakt nedělala, kupovat takhle malému dítěti boty tak dlouho dopředu. Pravděpodobnost, že se trefíš, je nula nula nic.

Druhá věc je, že u takhle malinkého dítěte by se měly každé boty rozhodně předem vyzkoušet.

Jestli nevíš, co s penězi, tak si je pro radost klidně kup - ale jestli se snažíš ušetřit, tak je to hodně špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.8.11 13:50

Mám taky ročního chlapečka a teď má velikost 22. Absolutně si netroufám odhadnout, jakou velikost bude mít v zimě. S nohou je to tak, že třeba pár týdnů neroste a pak najednou skok jako blázen. Já bych rozhodně zimní boty nekupovala. U dcery se mi stalo, že jsem v listopadu koupila zimní boty a v únoru jsem kupovala nové, protože jí šíleně vyrostla noha 8-o A pak zase dlouho nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.8.11 14:17

Nase Zuzka mela v roce zimni 20ky, pak jarni 21ky, ted na leto mame 22 a jsou ji doted. Takze z meho pohledu ji budou spis velke :wink: Ale fakt boticky to chce urcite vyzkouset, treba ji nemusi byt pres nart atd., a navic kazdy vyrobce ma malinko jine cislovani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.8.11 14:43

Taky bych nekupovala dopředu. Naše Tonička měla celou zimu vel. 22 na jaře jsem jí koupila sandály 23, ty měla párkrát na sobě a museli jsme jít do 24 a ty už jsou jí taky malé 8-o Dětem rostou nožičky rychle a navíc skokově :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.8.11 14:44

Krásný boty budou i jindy, počkej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.8.11 14:45

Od jeho prvních krůčků-13 měsíců do teď má botičky velikosti 22 :wink: takže má troje v této velikosti, kupované postupně, ale prostě mu momentálně noha neroste :nevim: :mrgreen: to se asi nedá říct takhle dopředu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.8.11 15:30

Nic bych nepořizovala jen proto, že se ti to líbí. Zkoušeli jsme několikery botky, než jsem malé jedny koupila. I dětem ne každá bota sedí. A bota má být o 10-16mm delší než noha. Což teď neodhadneš.
PS: když jsem kupovala v březnu sandálky, všichni mi říkali, jak z nich malá za měsíc vyroste. Hmm, nosí je celé léto a stopro v nich vydrží až do konce, ještě má vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.8.11 15:32

holky díky asi budu muset fakt počkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí