Jak sbalit pacienta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5949
27.11.22 14:58
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 22 let a studuju Všeobecnou sestru bc. Teď jsem ve třetáku a máme hodně praxí v nemocnici. Vím, že je to takové blbé, ale teď se mi tam zalíbil jeden pacient. Je podobně starý, nevím, jestli je zadaný, ale hrozně se mi líbí. Příjde mi trapné ho někam zvát nebo tak, navíc jsem dost stydlivá. Máte nějaké rady, jak mu to třeba naznačit, aby se snažil on o mě? Díky

Mám radu, že to je neprofesionální a neetické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
27.11.22 15:54
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 22 let a studuju Všeobecnou sestru bc. Teď jsem ve třetáku a máme hodně praxí v nemocnici. Vím, že je to takové blbé, ale teď se mi tam zalíbil jeden pacient. Je podobně starý, nevím, jestli je zadaný, ale hrozně se mi líbí. Příjde mi trapné ho někam zvát nebo tak, navíc jsem dost stydlivá. Máte nějaké rady, jak mu to třeba naznačit, aby se snažil on o mě? Díky

A ja v tom problém nevidím. Dnešní doba je takovým seznámením nakloněna. Zkus se na nej zamerit, vic se dívat do očí a uvidis, jestli bude opětovat signály. Nejsme tu ve vztahu učitel, žák, tam to vhodné neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
27.11.22 16:00

Zkus mu třeba dát nějaký léky na spaní a pak ho unes a odvez si ho na svůj hrad, tam ho uvězni ve sklepení a on se do tebe časem zamiluje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.11.22 16:12

Problém v tom nevidím, klidně mu dej najevo, že se ti líbí a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.11.22 18:11
@Pírko2 píše:
Zkus mu třeba dát nějaký léky na spaní a pak ho unes a odvez si ho na svůj hrad, tam ho uvězni ve sklepení a on se do tebe časem zamiluje :nevim:

Sledujes potrhle filmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
27.11.22 19:17
@Anonymní píše:

Při rozhovoru s ním mu nějak nevtiravě a v žertu řekni, že o něj klidně budeš pečovat i po propuštění z nemocnice A pak uvidíš jaká bude jeho reakce.

• Citovat
  • Upravit
2603
27.11.22 20:15
@Ja-rekk píše:
Problém v tom nevidím, klidně mu dej najevo, že se ti líbí a uvidíš.

Tak být na něj milá a jinak dávat najevo přízeň, to jistě může. Ale začínat vztah, to asi až po propuštění z nemocnice, myslím jeho propuštění. A třeba si nenápadně zjistit, jestli někoho má. Z pozice muž mohu potvrdit, že když žena uhání muže, je to krajně nepříjemné. Párkrát jsem to zažil, docela nepříjemné, ale je to už před lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21038
27.11.22 20:23

@Náhodný host

Když jsem se na vojně ulil do špitálu na Borech v Plzni, tak se mi líbilo, jak mi sestřičky říkali pane inženýre - po „soudruhu četaři, abso nebo špagy“ to byla příjemná změna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
27.11.22 20:38
@KalamityJohn píše:
@Náhodný hostKdyž jsem se na vojně ulil do špitálu na Borech v Plzni, tak se mi líbilo, jak mi sestřičky říkali pane inženýre - po „soudruhu četaři, abso nebo špagy“ to byla příjemná změna. :mrgreen:

To se dřív říkalo, já dnes to titulování ve zdravotnictví ani nemusím, myslím vůči pacientům s vš diplomem. Doktorům tak pochopitelně říkám, sestry oslovuji funkcí, i když třeba bakalářka nebo magistra je víc - protože sestra stále může být jen s maturitou. Mimo nemocnici sestře sestro neříkám, třeba jsem měl sousedku, které jsem říkal jménem. Tím bych jí asi říkal i v nemocnici, protože bych ji znal jako sousedku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí