Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Božislava píše:
Mně alkoholismus a křepčení nebere. Nejlíp si dobiju baterie 25kilometrovým pěším pochodem v přírodě
Jsi můj člověk. ![]()
@lljubanka píše:
Myslim, že tohle není řešení. Špatně nebo dobře není nic, prostě se k sobě nehodí, ale ona to zjistí časem..
Taky myslím,me by takový typ muze nebavil a já bych nebavila jeho ![]()
@GabinkaCh píše:
Jé,já bych občas tak ráda šla zapařit,ale nemůžu pít takže co.
Zapař si doma. Já mám parní hrnec, takže pařím ráda a bez pití.
Moc nejsem na trajdani a trdlovani. Volim klidnejsi zabavu. Radeji mam, kdyz prijde navsteva nebo jdeme ke znamym a na terase/zahrade bazen, grilovani, povidani si atd., takova pohoda, neformalni, zadna snobarna.
V soucasne praci se dodrzuje slaveni vseho. Vcera jsme meli opet spolecnou veceri (ke dni 28. 3.). Prisla jsem velmi pozde, ze dobre se sedi, nez si vse povime a neni to skrobene a snobske, odmerene a cas utika. Pristi tyden ma kolegyne narozeniny, takze opet prijdu pozde, ze je planovane odpoledne.
Zadne trdlovani, ale posedi se u vinecka/piva, kdo nechce tak vodu. Takova klidnejsi zabava.
V dubnu nas cekaji otevrene sklepy. Jinak vymetam vic akce pro deti
.
@mrav píše:
Jsi můj člověk.
Můj taky. Prochodila jsem půl republiky, možná bych mohla KČT opravovat v mezičase značení ![]()
@mrav píše:
Jsi můj člověk.
To je fajn. Ovšem na závěr v nadrážce sosám pivčo.
@GabinkaCh píše:
Pomerančový džusík si dej. ![]()
@Alladina píše:
Můj taky. Prochodila jsem půl republiky, možná bych mohla KČT opravovat v mezičase značení
Dneska bylo teplo, už mě to táhne
@Božislava píše:
Dneska bylo teplo, už mě to táhne
Mi povídej,uz mám cuky,letos to vidím na Sumavu.
@Alladina píše:Mně to táhne do Jizerek
Mi povídej,uz mám cuky,letos to vidím na Sumavu.
@GabinkaCh píše:
Zapařit můžeš i bez pití, pardon, kalení ne?
@Božislava píše:
To je fajn. Ovšem na závěr v nadrážce sosám pivčo.
Ale jo, pivo si dám. Ale mám na starost malou, tak to nesmím přehánět. ![]()
Já teda nesouhlasím s tím, že když někoho nebaví pařby, tak je vyzrálý a koho baví je nevyzrálý. To jsou takový omezený předsudky. Znám lidi ke čtyřicítce s dětmi, co na tu diskotéku klidně jdou a vyzrálí jsou. Naopak svého chlapa jsem poznala když mu bylo 25, mně bylo 23. Nadšeně se mnou okamžitě začal sdílet moje koníčky - koncerty vážné hudby, food festivaly, historii. Divadlo, knihy a cestování už měl rád, když jsme se poznali. Vyzrálý opravdu nebyl. Tím se stal až o tři roky později. Někteří vyzrálí lidi kolem mě to naopak rádi nemají doteď a ani si nemyslím, že by se k tomu propracovali.
A jako pokud s tím chlapem netrávíš volný čas, tak proč spolu jste? Pro mě by to nemělo smysl. Ex totálně nebavila jakákoliv kultura, rád kutil, byl hrozně šikovný na ruce, miloval zvířata. Čas jsme trávili jak chtěl on. My i byli úplně jiné povahy, ale tohle ke konci vztahu taky přispělo. A dneska jsem za to sakra ráda.
@mrav píše:
Ale jo, pivo si dám. Ale mám na starost malou, tak to nesmím přehánět.
Tak jo. ![]()
@lljubanka píše:
Myslim, že tohle není řešení. Špatně nebo dobře není nic, prostě se k sobě nehodí, ale ona to zjistí časem..
Proto píšu, buď oba kompromis a nebo si najít někoho se stejnými zájmy.