Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě by to asi bylo líto kdybych si furt musela organizovat zábavu bez partnera. Nejvíc jsem si toho užila právě s ním, zábavy, festaky, plesy, welnessy, výlety,… Nevím no, kdyby měl koníčka třeba sbírání motýlů, tak jakkoliv je to ušlechtilé, moc dlouho by mě to s ním nebavilo.
Chodím aspoň jednou měsíčně na diskoteku, zatancovat, popít.. Je me 21 a když mám hlídání tak jdu
Mě zase nebaví divadla nebo koncerty pro mě je to nuda
Měli byste si najít nějakej kopromis, jinak spolu vůbec netrávíte čas ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chodíte pařit?
Se vším, co k tomu patří, alkohol, apod?Třeba nějak pravidelně do klubu do rána? Mně je 24,jsem introvert a vždy se mi to nějak vyhýbalo. Neláká mě to. ???? Partner je úplný opak, a vyčítá mi, že jsem jak důchodkyně. Což mě štve, já mám ráda zase naopak treba divadlo, plesy, víno s kamarádkama, občas taky někam zajít na koncert, ale max jednou za 2 měsíce. ????
Vidíte to jako překážku ve vztahu, že jsme každý jiný a způsobuje to takové potize? Partner s kamarády jít nechce, vyčítá mi, že ve 24 na tohle nemám náladu. Prostě mě to nebere. Taky ho do divadla nenutí. Děti nemáme
Určitě je lepší, když jste v téhle věcech zajedno… než každý zvlast
Z kultury ted jedu vysravy a pamatky. Ted treba bude Kaja Saudku. A na toho se tesim moc. Jinak s detmi do prirody.
Ve 24 bys toho měla zvládnout mnohem více než jen tu klidnou část. Čili jít s partnerem zapařit a on s tebou jít jak na ples, tak do divadla.
Když se nedokážete přizpůsobit ani jednou za čas, nebude vám to časem klapat. Při chození každý sólo si buď najdete jiné partnery, kde to při zábavě sklouzne dál, anebo se ještě ukážou další rozpory ohledně trávení volného času a bude to neúnostné. Např. dovolené. Některý věci nejsou zas až taková banalita, jak by se mohlo zdát.
@Anonymní píše:
Ahoj, chodíte pařit?
Se vším, co k tomu patří, alkohol, apod?Třeba nějak pravidelně do klubu do rána? Mně je 24,jsem introvert a vždy se mi to nějak vyhýbalo. Neláká mě to. ???? Partner je úplný opak, a vyčítá mi, že jsem jak důchodkyně. Což mě štve, já mám ráda zase naopak treba divadlo, plesy, víno s kamarádkama, občas taky někam zajít na koncert, ale max jednou za 2 měsíce. ????
Vidíte to jako překážku ve vztahu, že jsme každý jiný a způsobuje to takové potize? Partner s kamarády jít nechce, vyčítá mi, že ve 24 na tohle nemám náladu. Prostě mě to nebere. Taky ho do divadla nenutí. Děti nemáme
Nehodite se k sobe. Jinak, ja jsem jako ty.
@Kriss Tina píše:
Proto píšu, buď oba kompromis a nebo si najít někoho se stejnými zájmy.
Konkrétně v tomhle kompromis je těžko myslitelný. Ona by trpěla na disko a on v divadle.. proč se trápit? ![]()
@lljubanka no tak když je to jednou za čas, tam by to ten jeden měl „vytrpet“ pokud mu na partnerovi záleží… Myslím že jednou za 2 měsíce bych přežila jít do divadla i kdyby mě to k smrti nebavilo a naopak, kdyby jinak vztah byl fajn.
@lljubanka píše:
Konkrétně v tomhle kompromis je těžko myslitelný. Ona by trpěla na disko a on v divadle.. proč se trápit?
Disko ani divadlo není zubařský křeslo, aby tam někdo trpěl
normální člověk se dokáže jednou za čas bavit tam i tam.
@Kriss Tina píše:
@lljubanka no tak když je to jednou za čas, tam by to ten jeden měl „vytrpet“ pokud mu na partnerovi záleží… Myslím že jednou za 2 měsíce bych přežila jít do divadla i kdyby mě to k smrti nebavilo a naopak, kdyby jinak vztah byl fajn.
Nevím, ale ta jeho reakce, že jí to vyčítá a ohání se důchodčíkama..už to by byl pro mě varovný signál, že vztah asi úplně fajn nebude..
@lljubanka já to myslím všeobecně, málokteří partneři se shodnou na všem, tam pak je třeba dělat jednou to chce ten a podruhé to co chce druhý… Ale jinak souhlas, tenhle případ se k sobě moc nehodí, on se ohání důchodcema, ale ona zas odmítá jít s nim, tak si nemaj moc co vyčítat…
Já jsem byla taky vždycky na výlety a turistiku. Přitáhla jsem k ní každého partnera, kterého jsem měla. I když jeden brbral, když jsme šli v dešti.
Jinak partneři, byli dva a byli oba líní, takže neměli zájem chodit ani po večírcích. A to já bych i zašla, ale přežila jsem to bez nich. Teď chodíme s partnerem na turistiku a po večírcích si chodíme každý sám, on častěji, já velmi sporadicky. Kdysi mi to vadilo, teď jsem ráda, že vypadne a mám chvíli pro sebe, a můžu se podívat na komedii či červenou knihovnu bez poznámek.
Taky to tak mam.uz me takove veci neberou.mam rada svuj klid.pomalu zacina grilovaci sezona a radsi si posedime na zahrade a jsme spokojeni.jak uz nekdo psal je to vyzralost.pokud to tak budete delat kazdy zvlast za svou zabavou tak zanedlouho vas to stejne rozdeli
@Anonymní píše:
Ahoj, chodíte pařit?
No a v těchto případech je důležitý kompromis a tolerance. Pokud si je vzájemně neprojevujete, tak nemá cenu ve vztahu pokračovat.
@Anonymní píše:
Ahoj, chodíte pařit?
Ahoj, je mi taky 24 a mám to úplně stejně jako ty. Já teda na diskotéky chodila dřív, byla jsem naposled v 17ti a od té doby už to prostě není zábava pro mě.
Radši si zajdu do kina, divadla, na koncert, festival a nebo na výlet. Mám štěstí, že partner je v tomhle úplně stejný. Ano, máme sice i jiné zájmy, ale v té podstatné části se shodneme. Překážka to může být a nemusí. Není to překážka pro toho, komu nevadí trávit čas odděleně. U Vás to asi překážka bude. On tě uráží a vyčítá ti to.