Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus globule Pharamatex. Mě gynekoložka řekla, že má stejné účinky, jako tabletky, pokud se užívají tak, jak mají. ![]()
@Dailý píše:
Zkus globule Pharamatex. Mě gynekoložka řekla, že má stejné účinky, jako tabletky, pokud se užívají tak, jak mají.
Hlavně je potřeba zmínit, že se zavádějí, NE polykají
![]()
Ja uz neverim nicemu, jelikoz mam dite i pres kondom:D nicmene zminene pharmatex globule vyzkousene osobne nemam, ale kamaradky pouzivaji a chvali si, jediny problem vidi v tom, ze si globuli musis zavezt myslim 5 minut pred stykem, aby se stihla rozpustit a pri naslednem dalsim styku musis zavezt dalsi, tim myslim, ze te to neochrani dva styky po sobe. Taky to myslim vychazi celkem draho, kolem 20-25kc za jeden sex:D ale je to podle me dobra metoda misto kondomu nebo HA
Nejsou pak jeste i nejake injekce, ci naplasti? Asi bych se dotazala gynekologa, co ti doporuci:)
Za me kondom. Pres jedny globule jsem prvne otehotnela, ale jak pise @marka123, nic neni 100%. Jinak naplasti i injekce jsou zalozeny na hormonech takze asibtaky nic pro tebe.
Kondom, spolehlivý a pohodlný. Otěhotnět přes něj je holý technický nesmysl ![]()