Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zapomenuté antikoncepce. Pilulku jsem zapomněla v sobotu i v neděli minulý týden (3.týden), tu z neděle jsem ještě stihla do 12ti hodin. Prášky jsem brala dál, ale po třech dnech jsem začala špinit a to trvá až do dneška. Prášky jsem dobrala v sobotu, takže menstruace by měla začít ve středu (zítra). Ale jsem docela neklidná, protože v sobotu kdy jsem zapomněla prášek jsem měla nechráněný sex. Chci se tedy zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost, jestli je šance těhotenství vysoká a zda je tak dlouhá doba špinění normální. Ke gynekologovi jdu jen na preventivky nebo pro recept na prášky, takže se tam jen tak sama nedokopu
, proto radši prosím o radu někoho, kdo se stím již setkal. Předem mooc děkuju za odpovědi
Myslím si, že antikoncepce v těle drží ještě několik dní.. Nemyslím si, že by to bylo hned těhotenství..
U nízkohormonální, špiním i pokud se zpozdím o 3 hodiny, takže to je normální, navíc se mi stává, že mi to naruší i dva cykly.
Samotne spineni je normalni, ale kdyz zapomenes brat, tak tam samozrejme moznost otehotneni je. Mala, ale je.