Zapomenuté tři antikoncepční prášky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.16 23:45

zapomenuté tři antikonc.prášky

Zdravím ženy, při všem schonu jsem si uvědomila že jsem si zapomněla vzít vedělní a pondělní prášek a je uterý večer. Tak jsem si vzala dva naráz, ale stejně nevím kdy si vzít ten dnešní? nebo jsem měla vysadit? mám vybrané jen čtvrt platíčka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
25.10.16 23:52

Tím že si vezmeš dvě pilulky naráz, nic nezachráníš… V braní klidně pokračuj dál až do pauzy, ale nespoléhej tento cyklus na antikoncepční účinek a chraň se ještě kondomem nebo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.10.16 00:04

Mam dojem, ze v takovem pripade se ty zapomenute neberou a mela jsi uzit ten dnesni. Kazdopadne se ted na antiko nespolehej, chran se jinak. Mimochodem jak postupovat pri vynechani je uvedeno v pribalovym letacku, mela sis to procist a vedela bys jak postupovat. Dozvis se tam i jak dlouho se chranit jeste jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
26.10.16 00:06

Vzít si dvě pilulky najednou nemá cenu. Být tebou, nespoléhala bych teď stoprocentně antikoncepci a raději použila prezervativ, budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.16 00:15

Já jsem si letáček přečetla, ale tam je jen když se zapomene do dvanácti hodin a pak nad dvanáct že i když to znamená vzít dva naráz, a pak tam píšou kdyby zbylo v platě méně jak sedm prášků, ale nic o tom když se zapomene víc jak dva prášky:( takže zítra večer si mám vzít dnešní? a pokračovat dál nebo ten dnešní už zítra nebrat a vzít si zítřejší? no bála jsem se aby mi nedošla menstr. tak jsem vzala i ty zapomenuté bez dnešního. díky za reakce

• Citovat
  • Upravit
101475
26.10.16 00:15
@novomamča píše:
Vzít si dvě pilulky najednou nemá cenu. Být tebou, nespoléhala bych teď stoprocentně antikoncepci a raději použila prezervativ, budeš mít jistotu.

Samozřejmě, že to cenu má, stačí se podívat do příbaláku a všude je uvedeno, že se mají vzít hned jak si člověk vzpomene, i kdyby to znamenalo užít 2 najednou… stejně tak je možno se tam dočíst zda a na jak dlouho je nutná další ochrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
26.10.16 00:19

@j.a.n.i1 Sorry, tak jsem to popletla. Byla jsem přesvědčená, že když si zapomeneš vzít, tak ho musíš vzít nejpozději do 12 hodin. Říkala jsem to blbě, máš pravdu. sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.10.16 08:06
@j.a.n.i1 píše:
Samozřejmě, že to cenu má, stačí se podívat do příbaláku a všude je uvedeno, že se mají vzít hned jak si člověk vzpomene, i kdyby to znamenalo užít 2 najednou… stejně tak je možno se tam dočíst zda a na jak dlouho je nutná další ochrana.

Jenze u ni by to znamenalo spravne vzit si najednou tri. A to uz se snad brat nema… jakmile zapomene dva prasky, tak uz je nebrat s vzit si pouze ten aktualni.

Zakladatelko, ja bych si vzala ted uz vzdy jen ten na dany den, chranena nejsi, po zbytek mesice pouzivejte radsi i kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.16 19:13

Tak jsem to druhý večer dostala, asi to udělám tak, že neudělám pauzu a pojedu další platíčko, ale jdu ke gyn. tak se zkusím zeptat jí. děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
101475
30.10.16 07:24

@Pomka Nojo, ale to pak nebrat zadny a udelat pauzu, brat jen jeden je proste blbost vudycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí