Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
ve středu jdu na zavedení nitroděložního tělíska v narkóze do Gyncentra v Hloubětíně.
Máte některá zkušenost s touto nemocnicí či zavedením tělíska v narkóze? Moc se toho bojím.
Už tam mám dokonce i objednaný pokoj na dospání. Nevím, ani, zda jít oholená nebo ne? ![]()
PS: omlouvám se, pokud to je trapný, ale fakt se bojím.
Příspěvek upraven 29.10.16 v 21:19
Nezavidim
nechtela bych, mohu se zeptat, proc podnikas takove veci, kdyz se tak moc bojis? Jsou prece i jine, mnohem pohodlnejsi ochrany
V narkoze proto, protože jsem vozíčkářka a bez narkózy se bojí mi ho zavádět. Prášky brát nemohu, kvůli menšímu pohybu.
Segra tam chodi uz x let, byla i na operaci a nemuze si je vynachvalit, ale s tim zkusennost nemam, kazdopadne muj mudr dava telisko normalne v ordinaci bez anrstezie, prej to je neprijemny ale nee bolestive
Tipla bych si, že to bude kratičká slabá narkoza, něco jako při odběru vajíček na IVF, a po té jsem byla po pár hodinách fit, po probuzení jen tak jako víc ukecaná, jako po pár sklenkách vína
Jinak tělísko mi zaváděli normálně a ani jsem netušila, kdy to vlastně udělal, netrvalo to déle než klasická prohlídka a najednou to bylo hotové. Nevím čeho přesně se bojíš
To zda se oholíš či nikoli, je tvoje věc myslím, max. si tě tam dooholí, jako u klasických operací.