Zavedení tělíska v narkóze

75
29.10.16 21:15

Zavedení tělíska v narkóze

Ahoj holky,

ve středu jdu na zavedení nitroděložního tělíska v narkóze do Gyncentra v Hloubětíně. :,( Máte některá zkušenost s touto nemocnicí či zavedením tělíska v narkóze? Moc se toho bojím. :( Už tam mám dokonce i objednaný pokoj na dospání. Nevím, ani, zda jít oholená nebo ne? :think:
PS: omlouvám se, pokud to je trapný, ale fakt se bojím.

Příspěvek upraven 29.10.16 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12921
29.10.16 21:17

@Dailý proc v narkoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.10.16 21:18

Nezavidim :-( nechtela bych, mohu se zeptat, proc podnikas takove veci, kdyz se tak moc bojis? Jsou prece i jine, mnohem pohodlnejsi ochrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.10.16 21:21

V narkoze proto, protože jsem vozíčkářka a bez narkózy se bojí mi ho zavádět. Prášky brát nemohu, kvůli menšímu pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
29.10.16 21:21

Segra tam chodi uz x let, byla i na operaci a nemuze si je vynachvalit, ale s tim zkusennost nemam, kazdopadne muj mudr dava telisko normalne v ordinaci bez anrstezie, prej to je neprijemny ale nee bolestive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.10.16 23:17

Tipla bych si, že to bude kratičká slabá narkoza, něco jako při odběru vajíček na IVF, a po té jsem byla po pár hodinách fit, po probuzení jen tak jako víc ukecaná, jako po pár sklenkách vína :mrgreen: Jinak tělísko mi zaváděli normálně a ani jsem netušila, kdy to vlastně udělal, netrvalo to déle než klasická prohlídka a najednou to bylo hotové. Nevím čeho přesně se bojíš :nevim: To zda se oholíš či nikoli, je tvoje věc myslím, max. si tě tam dooholí, jako u klasických operací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí