Jak se k sobě chováte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
5.12.18 21:14

A kdyz jdu rano do prace, dost často přijdu pozdě, protože se dlouho loučíme. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
5.12.18 21:14

já jsem megera, takže si nazasloužím ani podržet dveře, ale mam víc než to. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
5.12.18 21:16
@růžový achát píše:
My nechodíme na večeře s přáteli asi by byli v šoku jak se k sobě chováme hnusně. Po 16 letech je manžel protivnej dědek a furt komanduje, ja si to nenecham líbit a hned mu to vracim. Jinak stolujeme v celku profesionálně,,, chlap je hotelier, takže se umí přetvařovat.a ja ho mam na salámu, takže mu s úsměvem umim říkat i hodně nepříjemné věci :mrgreen: ..je to otevřený konflikt .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: závan čerstvýho vzduchu :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
5.12.18 21:17
@růžový achát píše:
My nechodíme na večeře s přáteli asi by byli v šoku jak se k sobě chováme hnusně. Po 16 letech je manžel protivnej dědek a furt komanduje, ja si to nenecham líbit a hned mu to vracim. Jinak stolujeme v celku profesionálně,,, chlap je hotelier, takže se umí přetvařovat.a ja ho mam na salámu, takže mu s úsměvem umim říkat i hodně nepříjemné věci :mrgreen: ..je to otevřený konflikt .

Takovou štěknu by chlap měl, co nejdříve vyčudit ze života a najít si příjemnou a mladší…

• Citovat
  • Upravit
35711
5.12.18 21:17
@růžový achát píše:
@Šarlota4 Co jsem šla na druhou RD tedy po 14-cti letech ;) , jsem v klidu - lepší to nebude, jak chlap zdědkovatí je to v čudu… je potřeba se nad to povznést,, za dva roky bude dcerka větší budou jí 4 … mamka bude mít víc svých peněz a času … taťka bude čumět ;) … ( dáli Bůh zdraví)

A proto jsem si vzala mladšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.12.18 21:23
@ontar píše:
Takovou štěknu by chlap měl, co nejdříve vyčudit ze života a najít si příjemnou a mladší…

kdyby si to mohl finančně dovolit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.12.18 21:23
@růžový achát píše:
@Šarlota4 Co jsem šla na druhou RD tedy po 14-cti letech ;) , jsem v klidu - lepší to nebude, jak chlap zdědkovatí je to v čudu… je potřeba se nad to povznést,, za dva roky bude dcerka větší budou jí 4 … mamka bude mít víc svých peněz a času … taťka bude čumět ;) … ( dáli Bůh zdraví)

Tomu dedkovateni verim, to rikala leta uz moje mama a ja to na tatovi vidim. Ty postarsi chlapci jsou fakt na h… uz s nima nic nehne a jedou si to svoje. Hlavne mit klid. No mam se na co tesit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.12.18 21:25

My se k sobě chováme spíše chladně.. myslím že jsme oba naturelem studený čumáci a tak jsme se našli :-) samozřejmě že se rano taky pozdravíme, snídani dělám já protože vstávám dřív dělám jí dětem , přes den spolu občas zajdem na kafe když to vyjde. Večer nechodíme protože nemame hlídání ale ani o to nestojíme , radši jsme doma a každý si dělá na co má zrovna chut. Občas zajde večer on s kamarády a já spíš vyjimečne.nikdy jsem moc nechodila. jsem skřivan a chodím radsi brzo spát :-)
Předtim jsem měla takoveho toho gentlemana co delal snidani do postele a držel dveře, kabat pořád mě obskakoval a pusinkoval a byl to duvod našeho rozchodu.Je to divný ale pro mě je to takove gay- chování . Takový chlap mi nepřipadá sexy. Asi jsem na ty burany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.12.18 21:27

@růžový achát :-) nemáš doma meho chlapa ?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
5.12.18 21:41

Ahoj, to je hezka diskuze. :mrgreen: ;) :kytka:

To, cos popsala mi taky prijde vcelku jako samozrejmost, taky si s muzem prejeme dobrou chut a dame si ochutnat, nenecha me nest tasku nebo tak, pomuze mi do bundy nebo kabatu, podrzi dvere, je galantni. ;) Budeme spolu uz skoro 15 let. :kytka:
Co je svatecni? Co je mi lito, ze muz nedela? Asi nic, vim, ze me miluje, na darecky a kyticky me moc neuzije, obcas muz prijde s nejakym dobrym syrem, tak si vecer dame, kdyz kecame. Obcas me stve jeho altruismus, ale zaroven to na nem obdivuju, ja takova nejsem a je to fakt pekna vlastnost. ;) A souhlasim, ze je fajn smysl pro humor, to na svem muzi taky dost ocenuju, krom jinych veci samozrejme. :oops: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
6.12.18 08:19

snažíme se k sobě chovat co nejlepe,oslovujeme se těmi slovami máláčku,lásko..,snažíme se respektovat jeden druhého,vyjít si vstříc,kombinovat,problémy řešit,včera když jsem si vyslechla rozhovor z telefonu holky ze školy s přítelem kde nebylo jedno slušný slovo to mě celekm rozhodilo,my se nikdy nějak ani při hádce sprostě neřekli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.12.18 09:41

Mně chybí, že nejezdí na koni. Dokonce se jich bojí, takže společnou romantickou vyjížďku asi neprožijem. :roll: Jinak přání dobré chuti, zájem o druhýho, podržení kabátu, dveří, odnesení nákupu, to všechno je na denním pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
6.12.18 10:55

LOL, takhle se k sobě chováme i s přáteli a s kolegy, že si popřejeme dobrou chuť a připijeme si. Podle toho hodnotit kvalitu vztahu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.12.18 19:22

Tady se zamilovanými páry jen hemží,my se třeba pohádáme,ale nepřestáváme na sebe mluvit a jdeme pak do kina.Jinak u nás česká klasika jako u Homolků. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová