Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kdyz jdu rano do prace, dost často přijdu pozdě, protože se dlouho loučíme. ![]()
já jsem megera, takže si nazasloužím ani podržet dveře, ale mam víc než to.
![]()
@růžový achát píše:
My nechodíme na večeře s přáteli asi by byli v šoku jak se k sobě chováme hnusně. Po 16 letech je manžel protivnej dědek a furt komanduje, ja si to nenecham líbit a hned mu to vracim. Jinak stolujeme v celku profesionálně,,, chlap je hotelier, takže se umí přetvařovat.a ja ho mam na salámu, takže mu s úsměvem umim říkat i hodně nepříjemné věci..je to otevřený konflikt .
@růžový achát píše:
My nechodíme na večeře s přáteli asi by byli v šoku jak se k sobě chováme hnusně. Po 16 letech je manžel protivnej dědek a furt komanduje, ja si to nenecham líbit a hned mu to vracim. Jinak stolujeme v celku profesionálně,,, chlap je hotelier, takže se umí přetvařovat.a ja ho mam na salámu, takže mu s úsměvem umim říkat i hodně nepříjemné věci..je to otevřený konflikt .
Takovou štěknu by chlap měl, co nejdříve vyčudit ze života a najít si příjemnou a mladší…
@růžový achát píše:
@Šarlota4 Co jsem šla na druhou RD tedy po 14-cti letech, jsem v klidu - lepší to nebude, jak chlap zdědkovatí je to v čudu… je potřeba se nad to povznést,, za dva roky bude dcerka větší budou jí 4 … mamka bude mít víc svých peněz a času … taťka bude čumět
… ( dáli Bůh zdraví)
A proto jsem si vzala mladšího ![]()
@ontar píše:
Takovou štěknu by chlap měl, co nejdříve vyčudit ze života a najít si příjemnou a mladší…
kdyby si to mohl finančně dovolit ![]()
@růžový achát píše:
@Šarlota4 Co jsem šla na druhou RD tedy po 14-cti letech, jsem v klidu - lepší to nebude, jak chlap zdědkovatí je to v čudu… je potřeba se nad to povznést,, za dva roky bude dcerka větší budou jí 4 … mamka bude mít víc svých peněz a času … taťka bude čumět
… ( dáli Bůh zdraví)
Tomu dedkovateni verim, to rikala leta uz moje mama a ja to na tatovi vidim. Ty postarsi chlapci jsou fakt na h… uz s nima nic nehne a jedou si to svoje. Hlavne mit klid. No mam se na co tesit ![]()
My se k sobě chováme spíše chladně.. myslím že jsme oba naturelem studený čumáci a tak jsme se našli
samozřejmě že se rano taky pozdravíme, snídani dělám já protože vstávám dřív dělám jí dětem , přes den spolu občas zajdem na kafe když to vyjde. Večer nechodíme protože nemame hlídání ale ani o to nestojíme , radši jsme doma a každý si dělá na co má zrovna chut. Občas zajde večer on s kamarády a já spíš vyjimečne.nikdy jsem moc nechodila. jsem skřivan a chodím radsi brzo spát ![]()
Předtim jsem měla takoveho toho gentlemana co delal snidani do postele a držel dveře, kabat pořád mě obskakoval a pusinkoval a byl to duvod našeho rozchodu.Je to divný ale pro mě je to takove gay- chování . Takový chlap mi nepřipadá sexy. Asi jsem na ty burany ![]()
Ahoj, to je hezka diskuze.
![]()
To, cos popsala mi taky prijde vcelku jako samozrejmost, taky si s muzem prejeme dobrou chut a dame si ochutnat, nenecha me nest tasku nebo tak, pomuze mi do bundy nebo kabatu, podrzi dvere, je galantni.
Budeme spolu uz skoro 15 let. ![]()
Co je svatecni? Co je mi lito, ze muz nedela? Asi nic, vim, ze me miluje, na darecky a kyticky me moc neuzije, obcas muz prijde s nejakym dobrym syrem, tak si vecer dame, kdyz kecame. Obcas me stve jeho altruismus, ale zaroven to na nem obdivuju, ja takova nejsem a je to fakt pekna vlastnost.
A souhlasim, ze je fajn smysl pro humor, to na svem muzi taky dost ocenuju, krom jinych veci samozrejme.
![]()
snažíme se k sobě chovat co nejlepe,oslovujeme se těmi slovami máláčku,lásko..,snažíme se respektovat jeden druhého,vyjít si vstříc,kombinovat,problémy řešit,včera když jsem si vyslechla rozhovor z telefonu holky ze školy s přítelem kde nebylo jedno slušný slovo to mě celekm rozhodilo,my se nikdy nějak ani při hádce sprostě neřekli..
Mně chybí, že nejezdí na koni. Dokonce se jich bojí, takže společnou romantickou vyjížďku asi neprožijem.
Jinak přání dobré chuti, zájem o druhýho, podržení kabátu, dveří, odnesení nákupu, to všechno je na denním pořádku. ![]()
LOL, takhle se k sobě chováme i s přáteli a s kolegy, že si popřejeme dobrou chuť a připijeme si. Podle toho hodnotit kvalitu vztahu? ![]()
Tady se zamilovanými páry jen hemží,my se třeba pohádáme,ale nepřestáváme na sebe mluvit a jdeme pak do kina.Jinak u nás česká klasika jako u Homolků.
![]()