Jak se naučit mlčet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
8.1.25 07:36
@unuděná píše: Více

asi jsem se špatně vyjádřila, až teď s tim BOHUŽEL počítám, všechno se to semlelo až po Vánocích..
Není to tak, že bych s tim počítala od začátku, to vůbec ne, do Vánoc to všechno jakštakš šlo, dokud jsem mlčela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.1.25 07:41
@kelisova.v píše: Více

Problém je, že ty teď taháš za kratší část provázku. Jsi těhotná, budeš nějakou dobu finančně závislá na partnerovi/státu (pokud nejsi tou zářnou výjimkou, co má někde na toto období ulito půl míče - ale o tom pochybuju, to by sis s takovým hovádkem asi nezačala) a nemáš jak ho přesvědčit, že jeho hlavní rodina jsi teď ty a to dítě. On se s tebou pravděpodobně nebude chtít rozejít (alimenty), ale bude většinu času trávit s tou původní rodinou a ty budeš defacto sama na dvě děti. Zkus si s ním ještě jednou jasně promluvit, co přesně ti vadí a proč. Pokud nebude ochoten udělat žádné kompromisy (nenutit tě na návštěvy, trávit aspoň polovinu volného času s tebou apod.), tak je to asi víc, než jasné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
8.1.25 07:59

No upletla sis dítě s bandou codependentních primitivů z Výměny manželek, co na to říct… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10194
8.1.25 08:30

8o nikam se nestěhuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10194
8.1.25 08:31
@Liberalissima píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: bohužel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10194
8.1.25 08:47

Ale nic se nejí tak horké…
Budeš mít dítě…hodně holek má dítě
s blb.em a jeho rodinou…a přesto v tom dokážou najít kousek nebo kus štěstí…
Za mě se rodině přikládá moc velká váha…většinou je to jen změť nedorozumění, nerespektu a fantasmagorického spiknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13759
8.1.25 09:01
@Liberalissima píše: Více

Ano, přesně tak, lépe bych to nevyjádřila… Je to rodina primitivů. Obávám se, že s takovým partnerem tě nečeká žádná zářná budoucnost.

Ohledně rady - já bych se do té rodiny moc nehrnula, myslím, že o nic nepřijdeš. Stačí jednou za pár týdnů zajít na kafe. Absolutně si neumím představit trávit v takové rodině a takové atmosféře Vánoce. To bych si radši sama doma zapnula TV.

Oni se kvůli tobě určitě nezmění a partner z té rodiny pochází, takže jemu tohle chování připadá úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.1.25 09:37

Holky nikdy se to nezmění, že ne?

Nikdy pro něj nebude vlastní rodina důležitější než ta ze který pochází, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10194
8.1.25 09:46

@kelisova.v možná jo.
Já se taky rvala…jiné názory, jiné manýry…ale manžel se mě vždy zastal a stojí při mně…ale je to boj :roll: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10194
8.1.25 09:49

Nepotřebuješ aby se změnili.
Ale aby tě respektovali, což se někdy nestane vůbec.
Potřebuješ partnera…který bude stát při tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
8.1.25 10:03

tak zrovna tohle by me trapilo nejmin, oni jsou drzkaty tak bud taky, neni duvod abys drzela pusu a krok, kdyz oni nemaji zadnou zaklopku, ted budou chvili vlny ale trebas to bude tak lepsi nez byt za tichou mysku…

to ze sis nasla zmanipulovanyho mamana je mnohem mnohem vetsi problem, muze byt ze zlata celej ale vzdycky bude JEJICH a ty utres nos…
smiris se s tim?

moznaaa, ale jen mozna bych se pokusila udelat nejaky racionalni seznam proc do toho baraku v zivote nepujdes a on tam pujde sam, aby s tim pocital a smiril se driv nez k tomu lamani dojde… at to vase dite aspon nezije v hadkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13759
8.1.25 10:09

Jinak ale jeho rodinu nepotřebuješ řešit, s nimi nežiješ, co bys chtěla řešit? Řeš svého partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
8.1.25 10:11

Tvoje dítě bude z poloviny jejich a bude mít jejjch geny. Super vyhlídky aneb jak si rychle a kvalitně podělat život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
8.1.25 10:12

vidim to blede, oni to nedavaji ani ti co doma v klidu a rozumem manzelce odkyvou ze ma vlastne pravdu, ale stejne to nedokazou
natoz ten tvuj kterymu to ani divny neprijde a obhajuje je celou dobu vaseho vztahu (kdy jeste hormony mohly hrat v tvuj prospech)

zkus ho spis vest k uvaze, ne jak je ta jeho rodina strasna (nemuzes vlka zijiciho ve smecce vlku cekat ze bude zit jako beranek a jeste si tukat na celo ze ostatni vlci jsou divni protoze se chovaji jako vlci), pouzila jsem zvireci prirovnani aby to bylo snad pochopitelne

ale jak si predstavuje vase fungovani, vas dvou jako manzelu, vas tri jako rodiny, jestli hodla s vami zit a travit vikendy spolecne, nebo bude utikat a ty s ditetem budete v lespim pripade porad sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
8.1.25 10:14

@kelisova.v mmch reinkarnace jakého nicku jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová