Jak se naučit mluvit s přítelem?

Anonymní
11.4.23 19:43

Jak se naučit mluvit s přítelem?

Dobrý večer.
Chtěla bych se zeptat nebo třeba poprosit o radu. Jsem po rozvodu a mám cca rok nového přítele. A mám takový problém že s novým přítelem neumím komunikovat :( Neumím se mu svěřit s tím co mě trápí, co bych chtěla, co bychom mohli nebo měli změnit. Hrozně mě to poslední dobou trápí a vůbec si s tím nevím rady. :( Co by jste dělali vy? Předchozí vztah byl v pohodě, ale zmenilo se to dva roky po tom co se narodila dcerka…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
11.4.23 19:53

A proč jsi teda s ním šla do vztahu když ani neumíš komunikovat? To chce prostè začít. Ideální rada neexistuje. Vybudujte si k sobě důvěru, časem právě až se více poznáte, tak už budeš vědět co a jak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.4.23 20:22

A jak ten rok fungujes..?

Je mozne, ze k sobe proste nepasujete, kdyz se bojis mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
11.4.23 20:28

Mluv s nim i s kazdym jinym prirozene. Nic nepredstirej, nic nehraj, bud to proste vzdycky ty. Bud te takovou bude chtit, nebo pro tebe neni ten pravy. Prece ses nenarodila proto, aby ses nekomu prizpusobovala za kazdou cenu. Leda by se takhle pretrhl i protejsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
11.4.23 20:55
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Chtěla bych se zeptat nebo třeba poprosit o radu. Jsem po rozvodu a mám cca rok nového přítele. A mám takový problém že s novým přítelem neumím komunikovat :( Neumím se mu svěřit s tím co mě trápí, co bych chtěla, co bychom mohli nebo měli změnit. Hrozně mě to poslední dobou trápí a vůbec si s tím nevím rady. :( Co by jste dělali vy? Předchozí vztah byl v pohodě, ale zmenilo se to dva roky po tom co se narodila dcerka…

S expřítelem nám komunikace moc nešla. Se současným přítelem to jde naprosto přirozeně. Řekla bych, že není ten pravý, když ti to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí