Jak se nezbláznit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.8.11 20:18

holky, dekuji Vám za odpovědi. Porad si rikam, ze jak to ma byt, tak to bude, ale ja uz proste bez nich byt nechci… sem v zivote sem zvykla mit veci pod kontrolou a tohle proste nejde…
snazim se bobky hladit, povidat si s nima, ale nervy pracuji… treba to po tom screeningu bude lepsi:-)

• Citovat
  • Upravit
5278
21.8.11 20:26

je to normální…jsme mámy… :kytka: když jsem byla v 15tt a měla jsem ještě 3 týdny do další kontroly tak jsem si říkala, že bych je zas potřebovala na UTZ vidět, že tam jsou a jsou v pořádku a vymejšlela, jak to udělat a bohužel jsem se rouhala a říkala si, že kdyby mi něco bylo a já musela do nemocnice…no druhý den jsem skončila v nemocnici se žaludečním záchvatem :zed: :zed: samozřejmě jsem prcky díky tomu na UTZ viděla…ale ten týden bolestí a ležení v hnusný nemocnici…ufff :zed: takže neboj…všechny, které si něčím špatným před těhotenstvím prošly se takhle bojíme :kytka: jo a taky jsem si třeba koupila fonendoskop a poslouchala si břicho…dobrej cvok, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.11 20:35
dvojmatka píše:
je to normální…jsme mámy… :kytka: když jsem byla v 15tt a měla jsem ještě 3 týdny do další kontroly tak jsem si říkala, že bych je zas potřebovala na UTZ vidět, že tam jsou a jsou v pořádku a vymejšlela, jak to udělat a bohužel jsem se rouhala a říkala si, že kdyby mi něco bylo a já musela do nemocnice…no druhý den jsem skončila v nemocnici se žaludečním záchvatem :zed: :zed: samozřejmě jsem prcky díky tomu na UTZ viděla…ale ten týden bolestí a ležení v hnusný nemocnici…ufff :zed: takže neboj…všechny, které si něčím špatným před těhotenstvím prošly se takhle bojíme :kytka: jo a taky jsem si třeba koupila fonendoskop a poslouchala si břicho…dobrej cvok, ne? :-)

Ty jo a tos je dokazala najit?? ja doma fonendak mam:-) - prace , ale bojim se, ze kdybych je nenasla tak bych se asi blaznila… ja uz sem si v nemocnici polezela a bojim se tam skoncit znova, protoze se mnou stejne nic nedelali a jen mi tam bylo desne smutno, protoze mi na pokoj davali zensky co sli samy na UPT.
ja bych si ty UTZ klido i platila, kdybych mohla videt prcky casteji… sem divna, ale 3 tydny do dalsi kontroly… mi asi hrabne:-))))

• Citovat
  • Upravit
5278
21.8.11 20:44

těžko říct, jestli jsem je slyšela nebo to byly jen střeva :mrgreen: ale byla jsem klidnější…a když už pak byly pohyby, tak tím, jak jsem zuřivě přikládala fonenďák, tak mi do něj kopaly a to mi stačilo :mrgreen: jo a když jsem necítila na můj vkus pohyby moc často, tak jsem se cpala čokoládou a kafem, abych je probrala a šťouchala si do břicha…dneska do mě šťouchaj ony :mrgreen:

chápu…to čekání na UTZ…3 týdny je sakra dlouhá doba…halvně nic nečti, žádný deníčky tady, žádný články…ať nejsi zbytečně vystrašená! uvař si meduňku a snaž se ten čas zaspat!! musím říst, že mě těhotenství děsně táhlo tak do 14tt a pak to najednou strašně letělo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.11 20:50
dvojmatka píše:
těžko říct, jestli jsem je slyšela nebo to byly jen střeva :mrgreen: ale byla jsem klidnější…a když už pak byly pohyby, tak tím, jak jsem zuřivě přikládala fonenďák, tak mi do něj kopaly a to mi stačilo :mrgreen: jo a když jsem necítila na můj vkus pohyby moc často, tak jsem se cpala čokoládou a kafem, abych je probrala a šťouchala si do břicha…dneska do mě šťouchaj ony :mrgreen:chápu…to čekání na UTZ…3 týdny je sakra dlouhá doba…halvně nic nečti, žádný deníčky tady, žádný články…ať nejsi zbytečně vystrašená! uvař si meduňku a snaž se ten čas zaspat!! musím říst, že mě těhotenství děsně táhlo tak do 14tt a pak to najednou strašně letělo :palec:

děkuji za veškerý rady, budu se jima ridit.sem za ne moc vdecna…medunku muzu??? tak to je super hned si ji zitra koupim. snad to potom uz taky zacne utikat a ude vse ok:)))) verim taky, ze az budou pohyby tak bude lip…

• Citovat
  • Upravit
5278
21.8.11 20:53

meduňku můžeš…zrovna jí tu taky popíjím a jsem taky těhotná…já jí popíjím protože nemůžu spát 8-o 8-o

držím palce, ať vše dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.11 21:06
dvojmatka píše:
meduňku můžeš…zrovna jí tu taky popíjím a jsem taky těhotná…já jí popíjím protože nemůžu spát 8-o 8-održím palce, ať vše dobře dopadne :palec:

taky nemuzes spat?? ja vubec taky ne, navic se budim v 6 s manzelem… tak toho moc nenaspim…

dekuji ti a taky preju at mas klidny tehotenstvi…

• Citovat
  • Upravit
5278
21.8.11 21:09

nespim už víc jak měsíc a je to na palici…k tomu se starat o ty malý divochy :zed:

no hlavně Tobě klidný těhotenství…já už tak trochu vím, do čeho jdu a musím říct, že podruhý se to prožívá trochu líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.8.11 21:41

Těhotenství je samo o sobě ,,psycho,, a těhotenství s dvojčaty dvojnásobné. Já jsem si je snad přivolala. Když jsem zjistila, že jsem těhotná tak mi bylo děsně špatně, většinu dne jsem koukala v televizi na Zone reality na pořad o nedonošených dětech a komplikacích. Většinou se tam rodily samá dvojčata. Jenom jsem si v duchu říkala co bych dělala, kdybych čekala dvojčata, že to musí být hrozný je mít takhle nemocný…No a týden na to jsem šla na UTZ a byly tam dvě… :mrgreen: :mrgreen:
neskutečně jsem nervila, co budeme dělat a co by kdyby. Říkala jsem si, že tudy cesta nevede.
Potom jsem si koupila knihu Tajemství štěstí a začala jsem se podle ní řídit. Každý den jsem si před spaním říkala, že se mi mimina narodí 30. července a budou mít tři kila a že všechno dobře dopadne.
Sekla jsem se o den…Holky se narodily 29.7. a jedna měla 3090g a druhá 2960g. Takže na té knize něco bylo… :palec: :palec: :mrgreen:

Přeji ti stejně pohodové těhu a zdravé dětičky… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
22.8.11 01:35

jsem poprve tehotna a taky z toho celkem silim, takze anonymni, nejsi v tom sama :hug: :hug:
kdyz jsem byla u gyn. v 6tt na potvrzeni tehotenstvi, tak jsem se mu tam slozila :roll: :roll: …vyrukoval na me s rizikovou poradnou ohledne mutaci a srazlivosti krve, heparinovy injekce do bricha atd…
kdyz jsem sla na screening, malem jsem tam nedosla, jak se mi cestou sviralo srdce…
kdyz chvilku necitim kopance, cervicek v hlave zacne vrtat :zed: :zed: :zed:
radu asi zadnou pro tebe nemam, jen te chci podporit, nejsi v tom sama, ja jsem se tedy o pozitivni mysleni od zacatku tehu snazila a rikala jsem si, ze musim svemu telu a hlavne miminku duverovat
drz se a preju tvym drobeckum pohodicku v brisku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.11 07:27

ahojky holky děkuji za příspěvky a za uklidnění. včera sem usínala konečně pokojná… zato dnes ráno se vzbudím, klepu se jako ratlík a ani nevim proč… :nevim: já vážně nejsem normální…

peggy.sl: děkuji za tip na knížku podívám se po ní…

jinak sem ráda že v tom nejsem sama… děkuji vám moc… :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí