Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda maminy,chtěla jsem se zeptat kdypak jste si nechaly udělat 1.fotečku miminka v bříšku?V úterý jdu na ultrazvuk a jsem ve 12.tt,tak chci vědět jestli to není brzy.Nechci,aby na mě doktor v nemocnici koukal jako na blázna:-)Nejsou tam moc příjemní..Předem děkuji za odpověď…
Pokud tam fokty dělají,tak když jim řekneš a zaplatíš si to,udělaj ti fotku,kdy si vzpomeš.Ve 12tt je to běžný.
Já mám první fotku z 6 tt
Je tam vidět jen taková prťavá kulička, co má 1,9 mm - ale měla jsem z toho obrovskou radost ![]()
Ve 12 tt jde mimi krásně vidět celé a už to vypadá jako malý človíček, takže budeš mít krásnou památku.
Přeju pohodové těhotenství ![]()
Ahoj
Já mám první foto ze 7. týdne a pak z každého ultrazvuku. Ve 12. týdnu už je to človík, fotečku si udělat určitě nech ![]()
Jako na blázna na tebe koukat nebudou / a ikdyby náááhodou, tak to je jejich problém a může ti to být ukradený ![]()
Ahoj, já mám z prvního těhotenství první fotku Zuzanky v 11tt (dle MS 12tt), ale není na ní skoro nic vidět, ultrazvuk stál za houby
, pěkněji je vidět až na fotce z cca 20tt. Z nynějšího těhu mám první fotku ze 7tt (je od jiné dr. a mnohem lepší, než ta z 11tt se Zuzkou) a ze 12tt mám dvě fotky 4D z nemocnice, ty jsou moc hezké. Ani jednou se na mě doktorka/sestřička, kterou jsem o to žádala, netvářila divně.
Já mám fotku z 8tt, pak 12tt, 16tt a 20tt a nejkrásnější mám z 12tt je tam vidět celý mimi, je to nádherný, hlavně je krásný jak to mimčo postupně roste…
Koukni na rajče tam mám ultrazvuky všechny.
Ahoj, já mám cca 15 foteček
![]()
První mám gestační váček, pak gestační váček se srdíčkem .......... z genetiky, 3D UTZ, mám fotečku úplně z každé kontroly a z každého vyšetření - všechny jsou úplně úžasné - krásně je na nic vidět jak mimčo roste!
Určitě se neboj si o fotečku kdykoliv říct, je to taková památka, kterou nikdy nikde už neseženeš!
Přeji hodně štěstíčka a pohodové těhu
![]()