Nablblé dotazy hysterické prvotěhny

43035
5.2.09 08:12

Nablblé dotazy hysterické prvotěhny

Ahoj maminy a těhul
Vzhledem k prodělaným komplikacím už panikařím ze všeho, tak se chci zeptat na některé pravděpodobně blbosti.

Jsem 13 TT, začátek 4 měsíce

1. Beďary se na konci 3m vysypaly jako před MS, zmizely a teď mam tejden pleť jak nemluvně. je normální mít v těhotenství nárazově. Během prvního trimestru chodily spíše pravidelně.

2)BT 36, 7 °C - je normální, že BT v II trimestru klesne?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
5.2.09 08:19

Ahoj,

v těhotenství je možný všechno :-) Ad beďary - buď je máš nebo nemáš… Ad BT - neměřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
5.2.09 08:25

Pudli já byla první tři měsíce beďarama obsypaná snad všude, to byl hnus a od čtvrtého měsíce se to začlo zlepšovat, sem tam nějakej. No a BT jsem neměřila takže neporadím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.2.09 08:28

Ahojky,

ve všech těhu jsem měla beďary celých 9.m, pravidelně každý měsíc v době kdy by měla přijít MS.

V tomto těhu je mám snad pořád, ale stále v období MS víc.

Je to možné a u každé maminky a u každého těhu jiné.

BT neměř! Nebo ti hrabne! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.2.09 08:36

Díky holky. pozn: já neměřila BT, já se jen ráno změřila, protože jsem byla večer nějaká přejetá a měla jsem pocit, že na mě něco leze. Navíc dneska jdu ke gyndr s výtokem, takže kdybych měla teplotu, tak by to byla podtstatná informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
5.2.09 08:47

Pudli , v 1.těhu jsem měla pleť děsnou, v druhém jak nemluvně, obě těhotentví viz metříky. :wink: Nemyslím, že by to jakkoli souviselo s úspěšností těhotenství.BT jsem měřila jen na začátku těhu a měla jsem ji pod 37 pořád, takže i to je údaj hodně relativní a individuální.Chápu, že máš strach, do určité míry už zůstane jako neodmyslitelná součást tvého života (porodem nezmizí, ba naopak se vynoří úzkosti nové), ale pokus se s tím pracovat, ať obavy nezaberou moc místa štěstí a radosti. :wink:
Přeju co nejklidnější těhotenství, hladký porod a zdravé miminko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
5.2.09 10:01

Ahoj Pudli,
predem: nazev diskuze me rozesmal :lol: - diky

ad. plet - v tehu hruza, myslela jsem, ze porodem se to zlepsi a ono nic, tak si rikam, ze se to SNAD zlepsi, jakmile prestanu kojit..

ad. bazalni teplota - neporadim

Hlavne preju pohodove tehu, rychly porod a vse podle predstav :)

• Citovat
  • Upravit
Nikynka86
5.2.09 10:05

Ahojky,
bud v klidu a zbytecne se moc nepozoruj…
Ja mela bedary,mastne vlasy,otekly oblicej a vsechno asi do 4mesice urcite…
Vsichni porad rikali,ze cekam holcicku… :D
Potom jak kdyz utne,krasna plet,zadny pupinek,kvalitni vlasy,nehty,skoro zadne kg navic atd…
Pritel rika,jak jsem zkrasnela :D a cekame chlapecka…zadna holcicka :lol:
Myslim,ze je to Ok,hormony jsou hormony…
A na BT se vyprdni! :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
1984
5.2.09 10:13

ahojty,tohle odpovidal nejaky doktro na tema BT v tehu.

Zvýšená teplota na začátku těhotenství bývá fyziologicky způsobena tzv. termogenním efektem progesteronu. Zpravidla bývá do konce třetího měsíce těhotenství. Samozřejmě je nutné vyloučit choroby, např. infekční, které mohou teplotu rovněž zvyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
5.2.09 10:15

Koukam,ze tobe se opravdu zadny problemy nevyhnou.Preju at je vsechno v poradku a doktor te dneska uklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.2.09 10:54

A počkej ke konci těhotenství!Já měla nejn beďáry a mastnou pleť,ale obrovský nateklý nos a vlastně jsem byla oteklá celá!Ale to jen u prvního těhotenství.Aspoň jsem si byla jistá,že je to holka.A v druhém těhotenství opak.Pleť jako dětská prdelka,beďár ani na začátku,bříško malé,to klučičí a narodila se mi taky holka.
Takže u každé je to jiné.Tak pohodové těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
5.2.09 11:04

Už podle názvu jsem si typla, že jsi to ty :D Takže zdravím Pudlu a pudlíka :wink: Informuj jak na KO. S BT neporadím - neměřila jsem. A beděry jsou fakt nárazové. Užívej si pleť jako nemluvně. Mně vydržela v druhém trimestru skoro pořád a pak jsem se na týden zase osypala - teď už opět kráska (ale jen s makeupem :D - beďary nemám, ale červené flíčky :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
5.2.09 13:21

Užívej si pleť jak nemluvně, ještě se to může změnit 8) a měř se - když už je třeba - v podpaží, už nejsi souložilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.2.09 19:44

Pudli, název diskuze je magnet!!!! Zajímalo by mě kdo by si titulek přečetl a nenakoukl :lol:

Já měla pleť jak z alabastru v obou těhu. Prý je to tak u kluků, nevytváří žádné další ženské hormony, nebo co a tak je pleť čistčí. No a holčičky přece berou krásu, že? Já mám teď ksicht jak v 15ti. Jsem jeden velkej pupínek. že by konečně :lol: :lol: :lol:

Jo bazální teplotu jsem si v těhu fakt neměřila takže neporadím. Jen držím palečky ať jste OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
5.2.09 20:18

teda přidávám se, taky jsem neodolala a nakoukla, o čem tato diskuse je ;-)

navrhuji moc se nepozorovat a neměřit ;-) Já jsem ale těhu taky dost řešila a moje doktorka byla taková rozumná ženská a doporučila mi, že se mám vykašlat na internet a číst červenou knihovnu ;-) :-)

pohodové těhu. určitě bude všechno v naprostém pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí