Jak se přestat trápit kvůli ex???

86
1.8.17 14:07

Jak se přestat trápit kvůli ex???

.

Příspěvek upraven 01.08.17 v 14:55

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
23966
1.8.17 14:27

Mě přijde, že se v tom moc babráš. Měla by sis to uzavřít a jít dál. Spíš než se soustředit na to co bylo, na to co bude.

• načítám...
251
1.8.17 14:33

Nemysli na to co by kdyby. Nic by to na tom nezměnilo. Buď ráda, že ses takového člověka zbavila. Jinak k otázce: najdi si koníčka, choď do společnosti a věnuj se synkovi. Pokud nad tím budeš pořád takhle přemýšlet, tak se budeš jen trápit.

• načítám...
86
1.8.17 14:37

@kdochcekam

milé…

• načítám...
86
1.8.17 14:46

@Netopirek
@Lady_Anne

tak ocividne to nemam uzavrene, i kdyz se o to snazim… samozrejme tohle neni dennodenni stav, ale i pri frekvenci jednou tydne ci jednou za dva je to psychicky neunosne.. proste jsem si to predstavovala uplne jinak - rodina, dite jsme planovali spolu, od zacatku jsem na vse sama.. rodina, pratele 1500km daleko, a odstehovat se zatim nemuzu, potrebuji k tomu mit svoleni soudu..
divat se smerem do budoucnosti je dost tezky kdyz se clovek otaci za minulosti…

• načítám...
81479
1.8.17 14:50
@MMM1991 píše:
Já už nevím co dál… předem se omlouvám za dlouhý příspěvek, ale musí to ven…

Před 4mi lety jsem se seznámila a zamilovala v zahraničí do otce svého syna (v té době už měl čerstvě narozenou dceru, vztah v rozpadu před naším seznámením se).. Odjela jsem na dva roky, vztah jsme měli na dálku..
Po mém návratu jsme se dali dohromady, hned začali pracovat na miminku, povedlo se během měsíce.. Vše bylo super (alespoň v mých očích).. Po porodu odjel do Francie kvůli školení na 5 měsíců… po prvním měsíci jsme měli dovolenou v Čr, kde mě i požádal o ruku.. pak jsem se já vrátila kvůli pokračování studií do zahraničí a on do Francie.. během měsíce si našel jinou… v tom jsem zjistila, že mi celé ty dva roky lhal, protože se vrátil k té své exmanželce… (to nezmiňuji, že jsem jak naivní zamilovaná 14tka ignorovala jeho lži předtím - lhal mi původně nejprve i o dceři, že to je jeho neteř, pak po dvou letech se mi přiznal že mi lhal o svém křestním jméně a o tom, že byl ženatý - tvrdil, že byl jen zasnoubený, no já v tom nerýpala)..

Od doby co znal tuto slecnu mi lhal zase, nejprve jak se potrebujeme videt, ale vse bude dobre, planujeme svatbu, druhe dítě, atd.. nechal mě představovat si naši budoucnost i přes to, že mně a malého v ní již neviděl.. Před svým návratem po 3 měsících jsem z něj vymámila pravdu, o koho jde.. že to není jen kamarád, ale „kamarádka“… šli jsme od sebe..

jenže já se stále trápím.. je to 7 měsíců a stále přemýšlím PROC?? co KDYBY se něco událo jinak..? kdybych nepokračovala ve studiu, ale jela s ním? Proč mi to udělal člověk, kterému jsem důvěřovala i přes to, že že mě několikrát zklamal? A PROC jsem mu vlastně stále věřila??

I kdyz se trapim uz mene kvuli ztroskotanému vztahu, trapi me, ze jsem malemu vybrala zrovne tohohle chlapa za otce! Ke sve dceri byl vzdy uzasny, o maleho se nezajima, nevola mu, nenavstevuje jej (pry nemuze kvuli praci a vzdalenosti - 450km ani jednou prijet za 5 mesicu).. kdyz se netrapim kvuli nemu a tomu co udelal, trapim se kvuli jeho lhostejnosti k nasemu diteti.. kdy tohle skonci?? Kdy se prestanu sama nicit?? i kdyz to vim, ze si ublizuju sama, proste je to pro me vsechno nove, tezke, bolestivé…

A když si na to zkusíš, zcela upřímě, sama k sobě, odpovědět… Co řekneš?

• načítám...
86
1.8.17 14:57

Jo…

• načítám...
sturnus_vulgaris
1.8.17 15:01

On je Francouz původem, anebo je jiné národnosti?

• Upravit
86
1.8.17 15:02

@sturnus_vulgar
Je to francouz…

• načítám...
18267
1.8.17 15:04
@MMM1991 píše:
Jo…

skončí to, až si vše porovnáš v hlavě.

• načítám...
86
1.8.17 15:10

@kdochcekam

a vážně myslíš, že mám radost z toho že jsem byla tak naivní že jsme mu žrala kompletně všechno a nad vším mávla rukou, protože přece musel sebrat tolik „odvahy“ říct mi pravdu sám..
Nepotřebuji vědět že jsem byla blbá, nepotřebuji ani vědět, že mnohé by to utly už v začátku, ale nepotřebuji ani podobné příspěvky, které mě ještě víc utvrdí v tom, že jsem byla pitomá.. já vlastně ani nevím co potřebuji…

• načítám...
18267
1.8.17 15:11

@MMM1991
Proč mi to udělal člověk, kterému jsem důvěřovala i přes to, že že mě několikrát zklamal?
Jak můžeš někomu důvěřovat, když ti jen lže? @kdochcekam přesně tak

• načítám...
81479
1.8.17 15:14
@MMM1991 píše:
@kdochcekama vážně myslíš, že mám radost z toho že jsem byla tak naivní že jsme mu žrala kompletně všechno a nad vším mávla rukou, protože přece musel sebrat tolik „odvahy“ říct mi pravdu sám..
Nepotřebuji vědět že jsem byla blbá, nepotřebuji ani vědět, že mnohé by to utly už v začátku, ale nepotřebuji ani podobné příspěvky, které mě ještě víc utvrdí v tom, že jsem byla pitomá..já vlastně ani nevím co potřebuji…

no, práě. Pomůže si jen uvědomit, proč jsi to udělala. A z toho se poučit, do budoucna. s minulostí už nic neudělaáěš.
Krapet mi přijde, že se sebemrskačsky utápíš v tom, co jsi udělala. ale spíš je to jen poza, protože když to samé řekne někdo jiný, tak je to špatně, zavíráš před tím oči a mažeš, co jsi napsala… :nevim:

• načítám...
20837
1.8.17 15:22

Dobrý den,

téma na žádost zakladatelky zamykám a mažu.

Děkuji za vaše odpovědi a přeji pěkné odpoledne všem :kytka:,

admin Josefina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky