Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tezko rict do hlavy mu nikdo nevidi…ale tak zase 14 dni je kratka doba na to aby si zvykl na novou,, roli"..dala bych mu jeste cas..
Do hlavy mu bohužel nikdo nevidí tak že bohužel to ani nezjistíš..
Ale mám kamarádku a ta když porodila tak s partnerem skončil veškerý sex a vše okolo řekl jí že už není tak sexy jako byla a tím celý vztah skončil a je se synem sama. Ale to ovšem nechci říci že je to i v tém případé ![]()
Dej mu čas, ono se to spraví je to pro něj něco nového vnímá to jinak než ty ![]()
Já dva týdny po porodu měla ještě dost břicho.
Sice kulaté, ale už uvolněné.
Nevypadalo to pěkně.
Ještě bych tomu chvilku dala. Řešit bych to začala tak dva měsíce po porodu.
Je to ještě hrozně brzy. Možná tě jen nechce zatěžovat ale předpokládám ze se vše vrátí do normálu.
Prosím tě, jsi v šestinedělí, tak to zatím neřeš. To se k tobě v posteli ani nepřitulí?
Ahoj,
Rada bych znala zkušenosti jiných. S partnerem jsme spolu 6 let a sex vždy fungoval. Teď jsem dva týdny po porodu a připadá mi, ze mě vnímá jen jako matku.Kdyz chci aby mě prohladil, tak řekne ze je mu to blby, ze patří synovi..nadrzenej taky není a to bych mu klidně udělala „dobře“
U porodu nebyl
Myslíte ze se to spraví? podle něho je to OK a nechci ještě zbytečně tlačit, počkám co bude dal
Spis mě zajímá zda to tak muž muže mít…myslela jsem ze se tohle stává spíše ženám