Bojím se s partnerem v autě

Anonymní
1.8.17 09:49

Bojím se s ním v autě

Bojím se se svým chlapem, otcem mé roční dcery, v autě. Bála jsem se s ním vždycky. Nejezdí rychle - je roztěkaný, nesoustředěný, dělá jednu kravinu za druhou :zed: Klidně projede červenou - ne proto, že by byl pirát silnic, ale proto, že si prostě nevšimne, že tam je semafor. Přehlídnutí stopky, vjetí do protisměru - na denním pořádku. O jeho špatném řidičském umění svědčí i to, že mu opakovaně „chcípá auto“ (jak se říká)… :zed:
Ted´ přišla miliontá pokuta za jízdu na červenou a já už jsme zralá do blázince :zed:
Nevím, co s tím. Vždy jezdil takhle, vždy jsem mu nadávala… prosila jsem ho, at´ se soustředí na řízení. Musím mu stokrát za cestu říct „koukej na cestu, prosím tě“… :zed: Šteluje si co chvíli knoflíky s topením, klimatizací - čumí na ně a vjede do protisměru! A podobný blbosti dělá… Nechápe, že za volantem prostě musí být soustředěný… Řeším to tak, že řídím já - když jedeme všichni… ovšem - dost mne to unavuje, obzvlášt´ na dlouhé cesty (prarodiče bydlí daleko)… :zed:
Hlavně nevím, co do budoucna - nemůžu mu svěřit dítě do auta! To prostě nejde…
Jak to zpracovat a nezbláznit se? Přece se kvůli tomu nerozvedu… :-( :zed:
Nebo - co s ním udělat aby se začal na jízdu soustředit a pochopil, že auto může být zbraň?
Dodávám, že řidičák má 20 let!!!…a vlastní dokonce řidičák na kamion (ale to má z vojny - nepoužívá ho… na štěstí!!)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35861
1.8.17 09:51

Tak řiď ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 09:52

Přece se kvůli tomu nerozvedeš?…no nejde o to, že neumí řídit auto, ale o to že je to naprostý ignorant a hazardér s tvým životem, nebo i s životem dítěte už…tohle bych fakt nepřekousla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.17 09:53
@pikola píše:
Tak řiď ty

Však ano - děláme to tak, když jedeme spolu… Ale už xkrát řekl, že by jel s malou sám k jeho rodičům… A to FAKT nemohu dopustit… Přece to nepůjde celej život - nedat mu dítě do auta… :think:

• Citovat
  • Upravit
10937
1.8.17 09:54

Tak jezdi sama i když tě to unavuje. Podle toho co jsi psala má tvůj manžel adhd. porad se s odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.17 09:56
@Doe_Jane píše:
Přece se kvůli tomu nerozvedeš?…no nejde o to, že neumí řídit auto, ale o to že je to naprostý ignorant a hazardér s tvým životem, nebo i s životem dítěte už…tohle bych fakt nepřekousla

Já jsem mu, to ještě malá nebyla na světě, říkala, že at´ si hazarduje se svým životem, ale ne s mým a psím… :nevim:…on si to vůbec neuvědomuje. Myslí si dokonce, že je dobrý řidič :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: On mi třeba řekne, že „tu klimošku ladí jen když naproti nic nejede - že ví, co si může dovolit“…!!! No - s prominutím D. e.b. i.l. (že to tak musím říct)… :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
10937
1.8.17 09:56

@LLump taky mě napadlo, že už by se dávno vybodoval, já jsem omylem projela na červenou, myslela jsem, že to stihnu, měla jsem ani ne rok řidičák, a od manžela jsem dostala takový kartáč a přehled o tom kolik dostanu pokuty a bodů jestli mě vyfotili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
1.8.17 09:57
@Anonymní píše:
Bojím se se svým chlapem, otcem mé roční dcery, v autě. Bála jsem se s ním vždycky. Nejezdí rychle - je roztěkaný, nesoustředěný, dělá jednu kravinu za druhou :zed: Klidně projede červenou - ne proto, že by byl pirát silnic, ale proto, že si prostě nevšimne, že tam je semafor. Přehlídnutí stopky, vjetí do protisměru - na denním pořádku. O jeho špatném řidičském umění svědčí i to, že mu opakovaně „chcípá auto“ (jak se říká)… :zed:
Ted´ přišla miliontá pokuta za jízdu na červenou a já už jsme zralá do blázince :zed:
Nevím, co s tím. Vždy jezdil takhle, vždy jsem mu nadávala… prosila jsem ho, at´ se soustředí na řízení. Musím mu stokrát za cestu říct „koukej na cestu, prosím tě“… :zed: Šteluje si co chvíli knoflíky s topením, klimatizací - čumí na ně a vjede do protisměru! A podobný blbosti dělá… Nechápe, že za volantem prostě musí být soustředěný… Řeším to tak, že řídím já - když jedeme všichni… ovšem - dost mne to unavuje, obzvlášt´ na dlouhé cesty (prarodiče bydlí daleko)… :zed:
Hlavně nevím, co do budoucna - nemůžu mu svěřit dítě do auta! To prostě nejde…
Jak to zpracovat a nezbláznit se? Přece se kvůli tomu nerozvedu… :-( :zed:
Nebo - co s ním udělat aby se začal na jízdu soustředit a pochopil, že auto může být zbraň?
Dodávám, že řidičák má 20 let!!!…a vlastní dokonce řidičák na kamion (ale to má z vojny - nepoužívá ho… na štěstí!!)

No tak tohle je ale velký problem. Nejen pro tebe, ale pro vsechny, kdo ho na silnici potkají. Jízda na červenou, nezastavení na stopce, vjezd do protisměru…to jsou teda situace, kdy velmi vážně ohrožuje i ostatní účastníky provozu. Ja osobně bych trvala na kondicnich jízdách, aby ho nějaký zkušený instruktor s možností dupnuti na brzdu trosku vycepoval, připadne bych proste trvala na tom ze řídit nebude. Ty se budeš muset smířit se situaci a holt to zvládnout sama. Lepsi nez riskovat život vlastního ditete a nedej boze dalších lidi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.17 09:57
@LLump píše:
Nehoupeš nás tak trochu? Dvě jízdy na červenou = řidičák na rok v čistírně, tak to asi nebude „miliontá pokuta“. A jestli ti vadí, jak řídí, tak s ním prostě nejezdi.

No - ne, přijde vždy poštou oznámení, že automat vyfotil jízdu na červenou tam a tam - zaplatíme pokutu a jede se dál… nikdo o řidičák nepřichází… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10937
1.8.17 09:58
@Anonymní píše:
No - ne, přijde vždy poštou oznámení, že automat vyfotil jízdu na červenou tam a tam - zaplatíme pokutu a jede se dál… nikdo o řidičák nepřichází… :nevim:

ale dostává body, ne? (edit. tak jsem hledala a je to opravdu bez bodů)

Příspěvek upraven 01.08.17 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.17 09:59
@EvaG píše:
Tak jezdi sama i když tě to unavuje. Podle toho co jsi psala má tvůj manžel adhd. porad se s odborníkem.

néé - ADHD určitě nemá… jen je špatný řidič… neměl by prostě řídit. Doufám, že takových lidí je na silnicích co nejmíň… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.17 10:01
@EvaG píše:
ale dostává body, ne? (edit. tak jsem hledala a je to opravdu bez bodů)Příspěvek upraven 01.08.17 v 09:59

Nedostává nic… Majitel auta jsem já - od policie přijde „zaplaťte pokutu, byl/a jste vyfocena automatem“ - nikdo nikdy neřeší, kdo auto řídil…

Teda - doufám, že mě nevybodovává… :think: Ted´ jste mne teda zarazili… :roll:

• Citovat
  • Upravit
10937
1.8.17 10:02
@Anonymní píše:
néé - ADHD určitě nemá… jen je špatný řidič… neměl by prostě řídit. Doufám, že takových lidí je na silnicích co nejmíň… :roll:

jasný chápu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My byli s malým u psychiatra a podle toho co se vyptával tak toto jsou známky adhd u dospělých. Ale v klidu. Pokud má řidičák 20 let a řídí pořád jedno a to samý auto, tak mu to už nemůže zdechnout. už by měl vědět kde je semafor a kde jsou stopky po zpaměti.

Zamysli se nad tím jak ho bráníš, než zase se ve zprávách objeví, že někdo přehlídl matku s dětmi v a autě a ty zabil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
1.8.17 10:04

@Inaris
co jsem našla tak 2,500 - 5.000,– a 5 bodů. A i tak mi to říkal manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
1.8.17 10:04

Takový člověk by vůbec neměl sedat za volant. V lednu takhle vjel taky jeden nesoustředěnej do protisměru a napálil to do protijedoucího auta, které nemělo šanci střetu zabránit. V tom protijedoucím seděl můj muž, skončil na jipce ve stavu ohrožení života a následně s čtyřměsíční neschopností, kolik bolesti si užil ani nemluvím. Fatálně nám to zkomplikovalo život a ještě dneska se z toho škrábeme. Viníkovi se nestalo vůbec nic. Tvůj chlap neohrožuje jenom sebe a svou rodinu, ale všechny ostatní. To, co popisuješ, je snad na sebrání řidičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí