Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé dámy, mám dotaz. Přítelkyně mi řekla, že chemie vůči mě vymizela, že by mě chtěla jako kamaráda. Řekl jsem, že do téhle role jít nemůžu, že by mě to ničilo, protože ji stále miluji. Pokud chemie bývala, je možné ji oživit? Jinak si vyhovujeme ve všem. Když jsem řekl sbohem, tak že prý se jí stýská a možná tomu ještě měla dát čas a že nikoho hledat nebude, že nikoho lepšího nenajde. Jsem zmatený, smutný. Vím, že jsem se do toho vztahu ponořil až moc, možná tohle byla chyba. Čeká nás ještě schůzka, kde si popovídáme.
@Kelibb
Mě o spíš přijde že Tě má dost a nevi jak to říct. Přestala Tě milovat. A teď nevi zda najde lepšího nebo ne. A tak říká takové pindy. Se divím že se ji vnucujes.
Naznačila bych jí, že se objevila nějaká jiná, chovala se příjemně, ale odměřeně. Pokud její city ještě nejsou mrtvé, to by mohlo chemii probudit ![]()
Třeba chtěla jen zopáknout chemii ze školy. Tak vem učebnici a sešit, přines jí to tam a řekni: Tak tady máš tu moji chemii, hastalavista bejby.
@Kelibb
Tak tam nelez a bud nedostupný, to ženy burcuje asi nejvíc. Dámy že ![]()
@longed-for-dream píše:
@káťa
A pak dal?
A pak nic. Počkala bych, jestli jí to nevyburcuje k nějaké akci. Pokud se nechytne, tak je jí to asi jedno a šla bych dál…
Spíš jde o to, jestli je možné znovu dál fungovat a zkoušet, zda se zase sblížíme. Jestli se to dá zvrátit. Samozřejmě nepočítám, že to půjde ze dne na den.
@Kelibb píše:
Milé dámy, mám dotaz. Přítelkyně mi řekla, že chemie vůči mě vymizela, že by mě chtěla jako kamaráda. Řekl jsem, že do téhle role jít nemůžu, že by mě to ničilo, protože ji stále miluji. Pokud chemie bývala, je možné ji oživit? Jinak si vyhovujeme ve všem. Když jsem řekl sbohem, tak že prý se jí stýská a možná tomu ještě měla dát čas a že nikoho hledat nebude, že nikoho lepšího nenajde. Jsem zmatený, smutný. Vím, že jsem se do toho vztahu ponořil až moc, možná tohle byla chyba. Čeká nás ještě schůzka, kde si popovídáme.
Asi jsi takový ten hodný blbeček, kterého chce mít v záloze… Neříkám po x letech manželství a pár dětech, když opadne chemie, ale dva se mají stále rádi a na vztahu pracují, ale toto je poměrně jasné.
@Kelibb Upřímně jsem si myslela, že chceš dostudovat látku ze střední
Domácí rekvalifikace ![]()