Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelibb píše:
Milé dámy, mám dotaz. Přítelkyně mi řekla, že chemie vůči mě vymizela, že by mě chtěla jako kamaráda. Řekl jsem, že do téhle role jít nemůžu, že by mě to ničilo, protože ji stále miluji. Pokud chemie bývala, je možné ji oživit? Jinak si vyhovujeme ve všem. Když jsem řekl sbohem, tak že prý se jí stýská a možná tomu ještě měla dát čas a že nikoho hledat nebude, že nikoho lepšího nenajde. Jsem zmatený, smutný. Vím, že jsem se do toho vztahu ponořil až moc, možná tohle byla chyba. Čeká nás ještě schůzka, kde si popovídáme.
Asi jsi takový ten hodný blbeček, kterého chce mít v záloze… Neříkám po x letech manželství a pár dětech, když opadne chemie, ale dva se mají stále rádi a na vztahu pracují, ale toto je poměrně jasné.
@Kelibb Upřímně jsem si myslela, že chceš dostudovat látku ze střední
Domácí rekvalifikace ![]()
@longed-for-dream píše:
@Kelibb
Tak tam nelez a bud nedostupný, to ženy burcuje asi nejvíc. Dámy že
Ano..ale taky to znamená konec, pokud má dotyčná nějakou hrdost
Ahoj, do diskuzí se nezapojuji, ale dnes udělám výjimku, abych ti pomohla v tvém trápení. Mám bývalého přítele a zažívám s ním stejný problém. Táhne se to bohužel už dva roky a nevím jak se z toho vymanit. Stále bývalému opakuji, že to co bylo, už nebude a nejde to vrátit. Pokud tvá přítelkyně k tobě už nic necítí, tak to tak opravdu bude. Ženy když to vysloví, myslí to vážně. Bohužel by jsi se s tím měl smířit a jít dál. Chemie obnovit nejde. Je to tedy můj úhel pohledu. Já za sebe můžu říct, že se do něj už nezamiluji a je mi líto, že on si pořád namlouvá, že ano a chce to čas. Je to prostě nesmysl. Trápí tím sebe i mě a je to opravdu těžké pořád vysvětlovat jak to cítím. Vím, že to bude těžké
Přeji ti hodně sil a doufám, že pro vás oba to nakonec dobře dopadne. ![]()