Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Meli jsme podobny problem. Po case to odeznelo. Netlac na nej, dej mu najevo, ze ti to nevadi. Uprednostnujte jine praktiky. Casem se ro zlomi.
No máš dvě možnosti, buď budeš stát tomu svému po boku a on bude absolvovat všechna vyšetření (od prostaty po já nevím co ještě), nebo si dáš zpátečku a najdeš si někoho přiměřeného věku bez problému s erekcí ![]()
Jen tak pro zajímavost, co tě tak přitahuje na starém dědkovi, bez erekce, 2× rozvedeného s minimálně 2 dětmi?
Pardon nijak nerýpu, prostě jen tak nad tím přemýšlím,,, ![]()
Ja bych odesla. Ne protoze ma problem s erekci. Ale to ze je o tolik starsi.
Také moc tyhle vztahy nechápu, nemohla bych být s chlapem, co by mi mohl dělat tátu.
Asi takhle. Taky mám staršího manžela, od začátku má problémy s erekcí. Pak překročil svůj stud a řekl o tom lékařce a teď, když to není ono, zobne prášek a je to parádní. Jenže jak píšeš, ty miluješ sex, pro tebe to bude asi velkou překážkou. Já nejsem sexuální mašina, líbí se mi sex, ale nikdy jsem nemusela moc často. Tak přítele pošli k obvoďákovi, ať si přinese recept. Ty volně prodejné přípravky jsou k ničemu. Možná to má z nervů, ale otevři oči - je starší, dřív nebo později ten problém bude i bez stresu. Tak potom je na místě zvážit, jestli si nehledat někoho mladšího, který bude o pár let dýl výkonný.
Od mladá mě přitahují starší muži, miluju ho… Máme spoustu společných zájmů, mu se tohle stalo poprvé, jelikož taky miluju sex… Vím, že hodně lidi se na to dívá blbě, ale on je taky stále mladý, je mu 44 let, stále se chce bavit. Zatimco dnes ti mladí, to jsou stále děti, nevědí co chtějí… Od 15ti prahnu ke starším chlapům a plánujeme spolu společnou budoucnost.
Pokud se to po měsíci nebo dvou nespraví, tak doporučuji zkusit Viagru, Kamagru apod. Uvidíš, jak se mu pak zvedne nejen sebevědomí…
Proc jsou tyto problemy…
Az nam, zakladatelko, vysvetlis, proc ne kazda zena dosahne pri kazdem sexu orgazmu, reknu ti, proc maji muzi problemy s ereckci…
Ja na tom byl podobne… Partnerka mladsi nez predchozi, libila se mi, mel jsem ji rad - a tak nejak to tuze moc nefungovalo. A to jsem byl o tretinu maldsi, nez tvuj partner (jeslti teda jsi uz plnoleta…)
Pri dalsim romantickym vikendu o par tydnu pozdeji uz bylo vse normalni - a dokonce to fungovalo lip, nez s prvni partnerkou… Tak mi to vysvetli…
Co asi pomohlo - ze o tom partnerka se mnou normalne mluvila, ze se z toho nedelal problem… Takze jsem to nejak moc neresil…
Asi by sis ale mela uvedomit, ze ve 45 nebo 50 uz to holt neni jako v 18 - a mezi nama, mit v tomhle veku problemy s erekci neni nic divnyho.
Ta psychika udělá hodně, vidím to u nás doma. Hlavně je to teď v takové fázi, že se muž šprajcl a není se schopen o tom ani bavit :/
Anonym, příliš intimní.
Muj manžel byl kvůli erekci i na regresi, i u psychiatra, jeste mu neni třicet a má to tak odjakživa. Změnil se tím sice muj vztah k sexu, ale on za to nemůže, tak co. Tím chci říct, že věkem to není.
A zkoušeli jste něco na povzbuzení? Já osobně si třeba nedovedu představit, že bych byla v sexu omezovaná. Chápu, že za to nemůže, ale všechno je podle mě řešitelné.
Je to o psychice. On to moc chce a nechce tě zklamat. Tam moc na to myslí, až to pak nejde. Zkuste jiné praktiky. Jakou máte předehru? Zkus se zepat co se mu líbí. Zkus se draždit sama třeba až do konce, a pak budeš mít i číslo 2. Přeji hodně stěstí.
Ahooj, máme s partnerem jeden menší nebo spíš větší problém… Má problém s erekci.
ale jak má dojit k věci tak ochabne, někdy se stane, že stojí i počas sexu, ale to tak 5mnt, pak ho musím udělat rukama… Problém by mohl byt v tom, že předemnou měl 2 manželství, které dopadli strašně, prošel si peklem a zanevřel absolutně na lidí, já byla jedina, která ho z toho dostala a jak říká, má kvůli mě zase smysl žít, 2 roky neměl žádnou známost, sex, až teď, Ale zase druhý problém, by mohl byt ten, že byl vždy zvyklej na plnoštíhlé ženy a já jsem trošku moletnější žena, problém s chlapama jsem nikdy neměla…Ale on mi stále říká že jsem nejkrásnější žena kterou měl a že mu to vůbec nevadí… Je z toho taky na prášky a stále má obavy, že uteču za jiným když on teď nemůže, jelikož sex opravdu miluju..
Je o 23let starší jako já, jsem jeho první takhle mladá žena, budeme v blízké době spolu bydlet, ale k věci, když spolu ležíme, tak mu stojí snad na maximum, někdy mě tim i v noci vzbudí
Jaký máte na to prosím názor? Štve mě to říká, že prý to chce vše čas, až si na sebe zvyknem a bude mít ve mě důvěru, ale jestli to takhke bude pokračovat tak nevím… Miluju ho a on miluje mě, což mě na tom ještě víc štve..
Tak co si o tom myslíte, jak to řešit nebo proč jsou jeho problémy?