Jak se přesto přenést

1.12.25 03:57

Jak se přesto přenest.

Miloval jsem už pár žen co mě odmitli, ale taky jsem na ně rychle zapomněl. Abych to nenatahoval - na jednu myslím furt protože je hrozně tajemná a vůbec o ní nic nevím(i facebook má soukromej), chovála se často hrozně mile, ale mám za to že je to uplná č****ka.. uplná bestie. Rád bych věděl co je to zač abych měl klid. Chci vědět jestli si semnou nehrála a tvrdě manipulovala.
Nikdy jsem jí neměl potkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7206
1.12.25 04:28

Lenko? 8o

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
1.12.25 05:41

Hele, dneska bych tu skolu nevynechavala. Treba budete probirat interpunkci a shodu podmetu s prisudkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
1.12.25 05:47
@Lenka232914 píše: Více

My nikdy neměli potkat tebe. Ani přes pismenka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
1.12.25 06:56

Ona asi ani neví že existuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13928
1.12.25 10:08

Milá Trollice.

Nevím čím to je, ale když muž zkouší psát v ženském rodě, snaží se pochopit chování žen.
Někdy se to trochu podaří, někdy ne.

Když se žena snaží psát v mužském rodě, vůbec se nesnaží pochopit muže. Muž se chová tak, aby to zapadlo do romantického děje. Takže většinou jako úplný idi***.

A tak věř, že reálný chlap by neřešil jestli si s ním hrála nebo nehrála, ale jestli mu „dá“. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5457
1.12.25 10:46

Lenko, souvisí tvůj první příspěvek s touhle diskusí? :mrgreen: Tam jsi to taky založila a už ses neozvala. :palec:

Když se na něho podívá se zájmem normální holka, odvrátí pohled
13.10.25 04:22

Co mu jako je?
Chci se zeptat na jednoho kluka, někoho kdo se vyzná v lidech
Odmítla ho holka, chytrá s vysokou školou, úplně mimo jeho úroveň. Strašně ho to vytočilo i když tu byli holky co ho chtěli.. tak on o ně vůbec neměl zájem, jen o ní… A pak z toho byl celý rok mimo, dokud nepotkal další – taky chytrou, taky mimo jeho úroveň – která si s ním nakonec ještě pohrála.
Teď když se na něj podívá se zájmem nějaká normální holka, jen se blbě zamračí a hned odvrátí oči. S nikým se nebaví. Prostě úplnej ***.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.12.25 10:49

Jako postarší muž vyznávající konzervativní hodnoty tvrdím, že svět už není, co býval. Dokonce i ten trolling je v úpadku, žádná pečlivost, nulová kontrola… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí