Jak se tesite????

• Otevřená skupina

Mám pocit, že nás je celkem dost, co chce rodit v březnu v Neratovicích, tak jsem se rozhodla založit skupinu :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
11.2.14 16:14

@Dreezy Já jsem si taky myslela, že je to jen sestřička, ale pak jsem si všiml, že měla na vizitce napsáno „PA Zahradníčová“ nebo Zahradinkova.., tak nějak :).

Jo a taky mě nikdo neupozornil, že mam mít moč, takže jsem nebyla připravená :jazyk:

To se příště na ten graf podvívám detailneji…

a kdy jdeš na kontrolu ke své doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
11.2.14 18:20

@verculinek Jo aha, tak na štítek jsem ani nekoukla :lol: Mně o té moči říkali po telefonu, tak tu jsem měla :)
Ke své dr. jdu příští středu, ale nakonec vůbec nevím, jestli tam zůstanu :nevim: Dneska jsem volala na objednání a sestřička na mě vychrlila, jestli mám zaplacený balíček až do porodu (u nás cca 3500,–), přitom mi minule doktorka říkala, že tam zůstat můžu a nic mi o placení neříkala :think: Takže tam sice půjdu, ale tedy nevím, když už tam budu, snad mě vyšetří, ale přece si nebudu platit balíček kvůli třem posledním kontrolám.. Popř. začnu holt od dalšího týdne dojíždět do Neratek nu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
11.2.14 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
11.2.14 22:26

@verculinek A ještě: http://www.maminka.cz/…alternativce
Už je mi trochu sympatičtější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
12.2.14 16:02

@Dreezy Vidiš, mně o té moči neřekli, alesoň si to myslím…

Ty jo. 3500kč není vůbec málo! To raději dojezdi do Nera..Nakonec porodíš dřív a kvůli jedné návštěve bys platila takových peněz…Koukám, že taky dnes za všechno člověk zaplatí!!!

Jinak moc děkuji za odkazy na článek i rozhovor u Krause :jazyk: Taky mam hned jiný pocit, to si mě potěšila..Hlavně v tom článku má milé názory..

Na druhu stranu jsem se dívala na znameho lekare:

http://www.znamylekar.cz/…olog/praha-2

Má tam dost negativních názoru, tak nevím, co si myslet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
12.2.14 16:42

@verculinek Možná jedině plus, že ty více negativní názory jsou krom jednoho staršího data.. Jako je to morous, co si budeme nalhávat :-D A asi ne vždy má svůj den.. Ale jinak si myslím, že je to asi fakt profík :)
Neboj, tolik platit rozhodně nemíním, uvidím, co mi na té kontrole řeknou, jak se domluvím, ale beztak v těch Neratkách nakonec skončím..
Já chci rodit o víkendu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
12.2.14 18:14

@Dreezy :dance: asi máš pravdu:) Taky jsem si všimla, že jsou to hlavně starší recenze…

Proč zrovna o víkenduM :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
12.2.14 18:39

@verculinek Prostě co nejdřív :lol: A líbil by se mi Valentýn a pak má přítel příští týden volno, tak proto :) Ale pochybuju, že se něco chystá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
12.2.14 18:56

@Dreezy Já bych na jednu stranu taky chtěla rodit hned, ale na druhu bych chtěla rybičku, takže bych měla ještě týden a kousek vydžet :jazyk:

No já pořád měla pocit, že porodím dřív, ale teď mam taky najednou pocit, že se nic nechystá :roll:

Valentýn by nebyl špatnej…To se narodil můj děda :srdce: a segra :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
12.2.14 19:02

@verculinek Přesně tak, nejdřív nás straší a nakonec bůhví kdy to bude :lol: Já mám na Valentýna sestřenku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
14.2.14 16:39

@Dreezy Tal dneska už to asi nesiheme, viď?:( Mimochodem v sobotu je úplněk…a kolem úplnku se rodí více děti - je to dokazené..Takže Ti třeba ten víkend vyjde :andel:

Nějaké náznaky, že by se to bližilo?

Jak se jinak cítíš? Já se na dnešek skoro nevyspala..V noci jsem spala jen 3 a zbytek času se jen marně pokoušela usnout. Přes den jsem pak sice spala, ale jen chvíli..Jsem unavená, ale spát mně nejde. Nevím, co se mnou je :nevim:

Jinak se cítím ok…

Pokud to sředy neporodíš, dej vedět, jak si pochodila u doktorky a já povím, jak to šlo v Nera :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
14.2.14 17:59

@verculinek No, dneska už fakt ne :lol: Tak to holt nechám na malé :) A večer si dám vínko a asi i znásilním chlapa :mrgreen: Jinak se mi nezdá, že by se to blížilo, chodím teď i denně na procházky se psem.. Sem tam se objeví ta menstruační bolest, ale to jen na chvilku a zatím ještě dost výjimečně, maximálně párkrát denně.. Tak si myslím, že se tam třeba ještě nějaké pondělí potkáme :mrgreen: To první tedy ne, ale myslím, že mě tedy doktorka u sebe asi nenechá, nu uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
17.2.14 14:14

@verculinek Tak jaká dnes kontrola? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
17.2.14 19:09

@Dreezy ahoj, chystala jsem se Ti napsat :hug:

No nedopadla jsem nic moc. Mam takové smíšené pocity. Jela jsem tam už dřív, abych byla rycheji hotová, ale stejně jsem tam ztvrdla až do 11h a to mě trochu štve. Na monitor jsem tentokrát moc dlouho nečekala, ale na té ambulanci přes hodinu…Navíc mě doktor opět vůůůbec nevyšetřil…Jen se zase zeptal, jak se mam a sáhl mě na břicho - aby se neřeklo. Na mou otázku, zda mě nebude dělat ultravzuk, odpověděl že ne..Minule alespoň říkal, že bude, al ne dnes a dneska řekla už jen „ne“.

Na druhou stranu byla dneska mnohem milejší. Potkala jsem ho totiž hned ráno v bufetu, když jsem přišla do nemocnice, asi v 8:40. Kupovala jsem si vodu a on přišel akorát po mě. Pozdravila jsem ho a on odpověděl, ale tvářil se divně. Když jsme pak ale přišla k němu do ordinace tak se usmíval a říká „Neviděli jsme se v bufetu?“. Odpověděla jsem, že ano a on „A od té doby tu čekáte?“. Díval se na mě tak soucitně a chápavě a říkal, že to tu čekám už pěkné dlouho…Mimo jiné jsem mu mu řekla, že tam má horko a on otevřel okno :-D. Říkala jsem, že to kvůli mě nemusí a on že jemu je taky ;-).

No pak jen řekl, že zase za týden..Jinak v pondělí je tam vždycky on. Takže moje představa o tom, že poznávám víc lekařů se nesplní.

Taky jsem se ptala, zda to nevypadá, že prckek by chtěl ven a on řekl že ne. Ptala jsme se, zda alespoň má nějaký odhad a řekl, že neví. Může to být za týden, ale i o za měsíc..Takže vlastně nic nevím :roll: :jazyk: Jako je mi jasný, že to neví nikdo, ale mu doktor třeba říkal že má hlavičku už docela dole a může to přijít brzy…Kontrakce jsem tam neměla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
17.2.14 21:50

@verculinek Tak hlavně, že monitor byl ok :) No jsem zvědavá na tu středu, jak se domluvím s tou svojí doktorkou, by se mi tam fakt celý den tvrdnout nechtělo :roll:
Jinak já už dneska asi měla nějaké poslíčky, ale asi jen 2-3×, jinak se nic neděje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny