Jak se tesite????

• Otevřená skupina

Mám pocit, že nás je celkem dost, co chce rodit v březnu v Neratovicích, tak jsem se rozhodla založit skupinu :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5354
24.2.14 20:51

@verculinek Zato jsem minule dost příjemně pokecala se sestřičkou, když jsem čekala na „prohlídku“, to bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.14 20:58

@Dreezy Zrovna jsem se chtěla podívat, kdy má normálně ambulanci a teď od Tebe čtu, že vůbec :roll: Škoda, byla vážně pečlivá a sympatická..

No vyjimka to byla určitě..Byla tam jako náhrada díky tomu, že doktora odovolali k operaci - asi tam neměl do zaskočit…

Jinak i setřčika byla právě dneska hrozně milá..Taky mně trochu uklidovala ohledně nějakých nepříjemností, co mám a říkala, že nejsem zdaleka sama…Dneska jsem se tam vážně cítila přijemě..Hlavně jsem dostala i tu zprávu a bylo vidět, že se paní doktorka zajímá a je pečlivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.14 21:01

@Dreezy Můžes se ji podívat na zoubek:

http://www.znamylekar.cz/…g/neratovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
24.2.14 21:57

@verculinek No jsem zvědavá, který doktor bude u porodu :) Vanko je prý zase super v tom, že když je vše ok, nechává tě rodit jen s asistentkou a jen semtam nakoukává.. To hodnocení s nástřihem se mi moc nelíbí :mrgreen:
Se sestřičkou jsme minule naťukli i její porody, dokonce i balonek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.14 22:26

@Dreezy Jo a co říkala o balonku? :)

No s tím nástřihem se mně to taky nelíbilo, ale třeba to bylo fakt nutný..Někdy je to lepší, než mít pak horší trhlinu…Ne každý se snaží, tak jako my:). Já věřím, že nám to naše snažení pomůže. I když mně se teda zdaleka nedaří :((((. ACH JO,..strašně mně to mrzí..

CHtěla jsem dneska odjet do porodnice, ale po dnešním cvičení s balonkem si říkám, že bych měla ještě pár dní vydržet.., ale fakt jen pár…Už toho mam všeho plné zuby a chtěla bych to mít za sebou…

Já si myslím, že Vanko je u porodu super, ale ambulanci dost odbývá…Mam pocit, že se mu nechce vyšetřovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
24.2.14 22:44

@verculinek Jak říkám, já tam minule měla taky nějakou lékařku a taky říkala, že nevyšetřuje, pokud ještě nejsou kontrakce :nevim:
Ono jasně, někdy je nutné nastřihnout i tak, ale stejně bych o tom chtěla informovat, ne se to dozvědět až po akci :-/
A na těch monitorech si měla pokaždé stejnou asistentku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
24.2.14 22:45

@verculinek Jo a k balonku jsme se moc nedostali, jen jsem říkala, že bych klidně už rodila, že nacvičeno mám :lol: Ona na to, že jsou dneska pěkné ty pomůcky k porodu a v tom si mě zavolali do ordinace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.14 23:06

@Dreezy Hmm, to je divný, že nevyšetřuji..Asi jsem vážně měla štestí, že jsem narazila na tuhle pečlivou lékařku…Nebo měla zrovna náladu…:).

To je škoda, že jste se k balonku více nedostaly…

Jinak na monitoru jsem měla pokaždé tu samou..Asi má vždycky službu v pondělí…

No jako jela bych odrodit klidně hned..Jen nemám nacvičeno zdaleka jako ty, škoda :roll: Budu muset zamakat!!!

Vidiš, já si nějak v té recenz nevšimla, že ji ta doktorka neupozornila nebo ji o nástřihu neřekla… :roll: To bych taky nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
25.2.14 11:12

@verculinek Hele, jak tam teď vlastně jezdíš, pořád tě vozí partner, nebo to bereš busem/vlakem? Kde vystupuješ a dá se tam dobře trefit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
25.2.14 12:10

@Dreezy ahoj :hug: No jak jsem psala, poprvé jsem tam byla s přítelem a včera zase. Když jsem ta byla, ale na druhé kontrole ten minulý týden, jela jsme vlakem a dalo se to. Vlak jede přímo z hlaváku, asi 40min, což se dá. Od nádraží je nemocnice tak 8min pěšky. Minule jsem skončila v 11h a vlak zpátky mně jel v půl 12.

Příště tam zase asi budu muset vlakem, pokud nějaké příště bude. Přítel bude totiž po noční. :jazyk: No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
28.2.14 00:24

@Dreezy
Doufá, že dáš zítra vědět, jak si dopadla. Jsem zvedavá :))Jak tam nakonec jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
28.2.14 06:13

@verculinek Dám pak vědět, pojedu nakonec busem z Holešovic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
28.2.14 15:09

@verculinek Tak a já jsem doma po kontrole.. Půldenní výlet do Neratovic, fakt :lol: Na monitor mě vzali hned a pak jsem málem v čekárně vyseděla ďůlek, au můj zadek :mrgreen:
Jinak monitor v pořádku, malá se mi vždycky poctivě vrtí, tentokrát jsem tedy na grafu nezaznamenala žádné kontrakce, i když podbřišek mě bolel snad pořád.. A dokonce mě po 4 týdnech dr. zkoukla dole 8o A prý zavřená :roll: Tak já nevím.. Jak se může stát, že z hrozby předčasného porodu a CS2 na poslední kontrole, kdy jsem byla prostupná pro prst a to už se fakt jen tak neslepí, může být najednou CS0? :nevim: Ale ta dr. je též taká divná, snad se s ní nepotkám u porodu, nevypadá, že by tu práci měla zrovna ráda.. Já chci ke svojí milé a jemné doktorce :srdce:
No a prostě to vypadá, že nejméně do termínu budu celá :mrgreen:

Jo, raději bych u porodu chtěla fakt Vanka, který nezasahuje, než tuhle.. Tamara Žáčková, ta mě vlastně vyšetřovala i minule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
28.2.14 16:48

@Dreezy

ahoj :hug: To máš pravdu, vždycky je to výlet na půl dne, ale to se nedá noc dělat..Mě to čeká v pondělí, pokud se do té doby nic nezmění :jazyk:

Je dobré, že Tě vyšetřovala, konečně..Jen mě teda moc netěší, že ta doktorka je divná, no snad na ni nenarazím. Já myslím, že co se porodu týče, je Vanek ok..I na recenzich o Nera jsme četla chválu…

Mně je to trapný, ale co je to to CS? Neslyšela jsem to :(

Jinak z toho si nic neříkej, segre řekli, že minimálně týden nic a za dva dny rodila…nikdy nevíš. Docela ráda bych Tě tam potkala, tak uvidíme.

Hlavně že monitor byl ok a malé se daří :)). Jinak to vypadí, že ultrazvuku se dočkáme možná až na přijmu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
28.2.14 18:22

@verculinek Myslíš, že na příjmu bude? :-D No já jsem vážně zvědaví teda :) K tomu CS jsem ti psala u Aniballu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny