Jak se tesite????
- Otevřená skupina
Mám pocit, že nás je celkem dost, co chce rodit v březnu v Neratovicích, tak jsem se rozhodla založit skupinu :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@verculinek Zato jsem minule dost příjemně pokecala se sestřičkou, když jsem čekala na „prohlídku“, to bylo fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy Zrovna jsem se chtěla podívat, kdy má normálně ambulanci a teď od Tebe čtu, že vůbec
Škoda, byla vážně pečlivá a sympatická..
No vyjimka to byla určitě..Byla tam jako náhrada díky tomu, že doktora odovolali k operaci - asi tam neměl do zaskočit…
Jinak i setřčika byla právě dneska hrozně milá..Taky mně trochu uklidovala ohledně nějakých nepříjemností, co mám a říkala, že nejsem zdaleka sama…Dneska jsem se tam vážně cítila přijemě..Hlavně jsem dostala i tu zprávu a bylo vidět, že se paní doktorka zajímá a je pečlivá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek No jsem zvědavá, který doktor bude u porodu
Vanko je prý zase super v tom, že když je vše ok, nechává tě rodit jen s asistentkou a jen semtam nakoukává.. To hodnocení s nástřihem se mi moc nelíbí ![]()
Se sestřičkou jsme minule naťukli i její porody, dokonce i balonek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy Jo a co říkala o balonku? ![]()
No s tím nástřihem se mně to taky nelíbilo, ale třeba to bylo fakt nutný..Někdy je to lepší, než mít pak horší trhlinu…Ne každý se snaží, tak jako my:). Já věřím, že nám to naše snažení pomůže. I když mně se teda zdaleka nedaří
. ACH JO,..strašně mně to mrzí..
CHtěla jsem dneska odjet do porodnice, ale po dnešním cvičení s balonkem si říkám, že bych měla ještě pár dní vydržet.., ale fakt jen pár…Už toho mam všeho plné zuby a chtěla bych to mít za sebou…
Já si myslím, že Vanko je u porodu super, ale ambulanci dost odbývá…Mam pocit, že se mu nechce vyšetřovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Jak říkám, já tam minule měla taky nějakou lékařku a taky říkala, že nevyšetřuje, pokud ještě nejsou kontrakce ![]()
Ono jasně, někdy je nutné nastřihnout i tak, ale stejně bych o tom chtěla informovat, ne se to dozvědět až po akci :-/
A na těch monitorech si měla pokaždé stejnou asistentku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Jo a k balonku jsme se moc nedostali, jen jsem říkala, že bych klidně už rodila, že nacvičeno mám
Ona na to, že jsou dneska pěkné ty pomůcky k porodu a v tom si mě zavolali do ordinace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy Hmm, to je divný, že nevyšetřuji..Asi jsem vážně měla štestí, že jsem narazila na tuhle pečlivou lékařku…Nebo měla zrovna náladu…:).
To je škoda, že jste se k balonku více nedostaly…
Jinak na monitoru jsem měla pokaždé tu samou..Asi má vždycky službu v pondělí…
No jako jela bych odrodit klidně hned..Jen nemám nacvičeno zdaleka jako ty, škoda
Budu muset zamakat!!!
Vidiš, já si nějak v té recenz nevšimla, že ji ta doktorka neupozornila nebo ji o nástřihu neřekla…
To bych taky nechtěla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Hele, jak tam teď vlastně jezdíš, pořád tě vozí partner, nebo to bereš busem/vlakem? Kde vystupuješ a dá se tam dobře trefit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy ahoj
No jak jsem psala, poprvé jsem tam byla s přítelem a včera zase. Když jsem ta byla, ale na druhé kontrole ten minulý týden, jela jsme vlakem a dalo se to. Vlak jede přímo z hlaváku, asi 40min, což se dá. Od nádraží je nemocnice tak 8min pěšky. Minule jsem skončila v 11h a vlak zpátky mně jel v půl 12.
Příště tam zase asi budu muset vlakem, pokud nějaké příště bude. Přítel bude totiž po noční.
No uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy
Doufá, že dáš zítra vědět, jak si dopadla. Jsem zvedavá
Jak tam nakonec jedeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Tak a já jsem doma po kontrole.. Půldenní výlet do Neratovic, fakt
Na monitor mě vzali hned a pak jsem málem v čekárně vyseděla ďůlek, au můj zadek ![]()
Jinak monitor v pořádku, malá se mi vždycky poctivě vrtí, tentokrát jsem tedy na grafu nezaznamenala žádné kontrakce, i když podbřišek mě bolel snad pořád.. A dokonce mě po 4 týdnech dr. zkoukla dole
A prý zavřená
Tak já nevím.. Jak se může stát, že z hrozby předčasného porodu a CS2 na poslední kontrole, kdy jsem byla prostupná pro prst a to už se fakt jen tak neslepí, může být najednou CS0?
Ale ta dr. je též taká divná, snad se s ní nepotkám u porodu, nevypadá, že by tu práci měla zrovna ráda.. Já chci ke svojí milé a jemné doktorce ![]()
No a prostě to vypadá, že nejméně do termínu budu celá ![]()
Jo, raději bych u porodu chtěla fakt Vanka, který nezasahuje, než tuhle.. Tamara Žáčková, ta mě vlastně vyšetřovala i minule..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
To máš pravdu, vždycky je to výlet na půl dne, ale to se nedá noc dělat..Mě to čeká v pondělí, pokud se do té doby nic nezmění ![]()
Je dobré, že Tě vyšetřovala, konečně..Jen mě teda moc netěší, že ta doktorka je divná, no snad na ni nenarazím. Já myslím, že co se porodu týče, je Vanek ok..I na recenzich o Nera jsme četla chválu…
Mně je to trapný, ale co je to to CS? Neslyšela jsem to ![]()
Jinak z toho si nic neříkej, segre řekli, že minimálně týden nic a za dva dny rodila…nikdy nevíš. Docela ráda bych Tě tam potkala, tak uvidíme.
Hlavně že monitor byl ok a malé se daří
. Jinak to vypadí, že ultrazvuku se dočkáme možná až na přijmu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Myslíš, že na příjmu bude?
No já jsem vážně zvědaví teda
K tomu CS jsem ti psala u Aniballu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- verculinek , 6.4.20 17:28
- poppaea , 30.3.17 11:27
- mandlicek , 24.2.17 08:46
- rozarkaaa , 4.3.15 13:33
- mishula , 18.4.14 21:48
- Dreezy , 24.3.14 20:11
- Peha86 , 20.3.14 07:11
- andytop , 17.3.14 11:03
- Monika2in1 , 17.2.14 21:21
- MarkétkaBeruška , 12.2.14 19:43
- Fraga , 8.2.14 09:17
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Co vám zabralo na bouličku u piercingu?
- 28.8.26 06:15
- Jana1285
- 1
Seznámení ve 23 letech, je to vůbec možné?
- 28.8.26 08:13
- Lil Kitkatt
- 25
Foto: Jsou to neštovice, nebo vyrážka?
- 27.8.26 23:40
- Yasmina21
- 2
Screening 1/30 na Downův syndrom – co dál?
- 27.8.26 22:53
- Anonymní
- 6
Trvalá - jaké přípravky na vlasy používáte?
- 27.8.26 19:02
- Luculka
- 1
Jak donutit/namotivovat k lepšímu otcovství?
- 28.8.26 08:12
- JancaS84
- 99
Nekolidující zaměstnání 2026
- 27.8.26 20:59
- JPMB
- 12
Kamarádka na strávení volného času – Brno
- 27.8.26 16:24
- pajuse03
- 1
Motání hlavy při sezení – máte někdo...
- 27.8.26 18:12
- Chiruna25
- 4
IUI v Gennetu Liberec – mírná...
- 27.8.26 15:10
- Jaja809
- 1
Nové příspěvky
Seznámení ve 23 letech, je to vůbec možné?
- 28.8.26 08:17
- Betty MacDonald
- 26
Jak donutit/namotivovat k lepšímu otcovství?
- 28.8.26 08:16
- kalamitaa
- 100
Moje levná cesta
- 28.8.26 08:14
- Havlova
- 3004
Nespokojenost s pohlavím, LGBT... jak to...
- 28.8.26 08:14
- Livius Titus
- 279
Milenky sem nová diskuze
- marin
- 127799
Bydlení – rozchod/rozvod s mužem, když...
- j.a.n.i1
- 70
Knihy podle abecedy
- 28.8.26 08:06
- Plmo
- 10798
Značky podle abecedy
- 28.8.26 08:05
- Plmo
- 1289
Diskuzní vlákno pro sbírky, jinde nejsou...
- 28.8.26 08:02
- Betty MacDonald
- 116
Jak velké kapesné pro prvňáčka?
- 28.8.26 07:59
- K92
- 58