Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valtr Hypnogen píše: Více
Hele, do Bohnic to máš blíž, necelé 2 km, zatímco do Ďáblic přes 6 km!
![]()
@jege píše: Více
A co v Bohnicích? Leda tam balit sestřičky a spolupacientky ![]()
Všechny vás udám Mafře!! Rozhodl jsem se, že pro ně budu bonzovat a dotáhnu to jako náš prezident z agenta Varšavské smlouvy až do centrály NATO!!! ![]()
Vím jak Malina vypadá, její křestní jméno a město, ve kterém bydlí. Ale že by mě napadlo po ní pátrat, to určitě ne. Pred Pirkem jsem ji opakovaně varovala, ted uz nad ni lámu hůl.
@Arturie píše: Více
A co tak hrozného jsem po ní chtěl? Já mam přítelkyni, ona manžela… Sex v autě by nám dodal energii. NIc víc. Když nechce, tak ne. Ale neboj, už jsme si promluvili a ukončili to.
Nejdřív naháněla ona mě, pak já jí, pak ona mě.. prostě klasika. Ale je to dálka. Já potřebuju holky z Prahy
@Valtr Hypnogen píše: Více
Jseš toxickej. A Malina nemá povahu na to, aby té vymačkala jako citron a vyhodila.
Právě jsem si říkala, že jedou na dovolenou, když nastupuje na novou školu. Ale myslela jsem si, že třeba zůstal doma.
@marin píše: Více
No, radši jsem to nekomentovala. Syn taky jde poprvé na gympl, takže připravujeme se, nakupujeme věci apod. Ale v jegeho rodině vládne vytrvalý chaos.
Pěkný. Snad čte manželce vše, co si myslíme o tobě ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Dcera jde také poprvé na střední. Zatím si koupila batoh a boty. Jinak ještě nic neví, co bude potřebovat, takže právě se asi všechny informace dozví až ve škole. Štve jí, že nemá rozvrh a že si nemůže plánovat věci po škole. Ale něco už se zařizovalo po školních schůzkách v červnu jako měla někam poslat fotku a já peníze za ISIC a adaptační kurz, peníze za učebnice angličtiny atd. Pak se přihlašovala ke stravování.