Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.8.26 17:51
@Luxusnixicht píše: Více

Jege je ožrala, pije každý den, já když už piju, tak to stojí za to, ale ne každý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
27.8.26 17:52

Nelze hovořit za ostatní, nicméně za sebe mohu přísahat, že o podobné projevy náklonnosti opravdu nestojím. Poněvadž tohle by kdokoli zkusil jenom jednou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
27.8.26 17:52
@marin píše: Více

V tom teď maximálně využívám AI, to vše obslapne za tebe a udělá jakýsi predvyber. Fakt si to nemůžu vynachválit. Jeli jsme autem a po cestě hledali pomocí AI vše - levný benzín, odpočívadla, hotely, restaurace. Šikovná věc, ušetřila nám spoustu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 17:53

Já posledně malinu neblokoval, prostě jsme se rozloučili a za 2-3 měsíce se najednou ozvala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 17:56

A nechat si v tomhle věku nahrát do telefonu sledovací program, kde se nachází, to je pod úroveň. Nešuká to, je to impotentní, ale zároveň to žárlí :nevim:

Kdyby mi holka měla něco nahrát do mobilu (a měl jsem chytrý mobil), musela by mě šu. kat 4X denně, pak bych jí to povolil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
27.8.26 17:58

Protoze jsem se vyjadrila nerozebirat Mali, pokud nas ona o to nezadala, se tva uvaha o zarleni vztahuje i na mne, proto zkusim vysvetlit. Nejde o nic jiny, jen litost k zene, ktera i kdyby chodila, soulozila, nebo si psala s janevim kym, nas to neopravnuje, abychom ji tady rozebirali. Je zakladni pravidlo, ze clena dane spolecnosti bez jeho zvoleni, verejne negativne nerozebirame a uz vubec ne jeho intimitu. Pokud sem napise ona s Pirkom a pozadaji o nase nazory, muzeme diskutovat.
A k tomu nasemu zarleni, ze Pirko projevuje naklonnost jine zene, docela zasnu, jak ti neco takove muze napadnout, to je tak absurdni, jedna z nejabsurdnejsich veci, jake jsem na EM cetla a to uz je co rict.

Příspěvek upraven 27.08.26 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77307
27.8.26 18:00
@Valtr Hypnogen píše: Více

Ne. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
27.8.26 18:01
@sirikit píše: Více

Nechápu, jak ti admini postupují. Pírko tu měl mít trvalý ban.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 18:14
@Virgin_Mojito píše: Více

Kéž by, jenže do mě jsou zamilované min. 2 adminky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 18:15

Tak se pojďme bavit o něčem jiném: třeba o posmrtném životě:

Lidi s demencí či Alzheimerem umírají postupně, duše (vědomí, paměť,… to co s z nich dělá jedince) - to vše odchází třeba rychlostí 5% ročně nebo víc.

Jde 5% duše ročně do nebe či do pekla, zatímco zbytek zůstane tady? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77307
27.8.26 18:19
@Virgin_Mojito píše: Více

Anarchie. :nevim:
Proto já už si se svojí pověstnou zdvořilostí radši všecko vyhádám sama, protože v kuse něco řešit přes admina je kontraproduktivní.
Jsi to viděla: my si vedle povídáme o zdejším instantním rušení a znovuobnovení profilu, na nikoho neútočíme, myslím tam ani nikdo nikoho konkrétního nezmiňoval, nicméně přesto se to někoho dotkne, prásk, vlákno uzavřeno. :roll:
Tadyhle chronicky banovaný nick rozebírá svůj literární intimní život, ok, je to poněkud unapetitlich, jak říkáme my germanisté, ale v zásadě jeho boj… načež v cuku letu dorazí admin a zmiňování nepřítomné vytkne. :roll:
Ok, téma se tedy stočí k mezinárodní politice, to je mi jedno, mám hromadu práce v reálu, protože v sobotu sem zas dorazí nějací Helmuti a bude párty pro 20.
Každopádně přijdu večer a jsem zvědavá, jak s tím admin naloží.
Nějak se tu z toho, koukám, stalo ostře sledované vlákno. :roll:

Můj soukromý tip je, že hlásil Cvrček nevimkolik, což je pro Tumiho dobrá zpráva: žije! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7487
27.8.26 18:19
@xiaxxx píše: Více

Mam z neho dojem, ze i Misa je jeho vlhky sen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10046
27.8.26 18:28
@Andelskej_Satan píše: Více

No tak na něj nereaguj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10046
27.8.26 18:31

Woe jakože žárlíme na ty výstupy?.No tak to joooo…že jsem stará, tlustá, mám úlisný hlas, hnusnou povahu a kdo vi co ještě mi žádný chlap nikdy neřekl.. to je fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
27.8.26 18:47
@MyMelody píše: Více

Tak kdyz pise, ze ho pritahuje a mrzi ho, ze se odmlcela, tak asi to naklonnost je :nevim: Mozna najdes lepsi vyraz…
A zbytek, nevim, co napsat…je to proste verejna diskuze…beru to jinak. Chapu, ze to Mali z nejakeho duvodu muze vadit…zrejme z bezpecnostnich duvodu, coz si teda zase nemyslim, ze by tu nekdo toho chtel nejak zneuzit…ale jak psala uz Marin, Pirko sem zase nic tak uplne intimniho nenapsal…a hlavne to bylo alespon neco trochu k tematu…ktere uz tak nejak skomira…protoze jedna pulka se boji neco napsat a druha to ma zakazane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová