Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Jojo, žije, a ten admin odpo nenalítl na Tumora, ale na mě, to jsme jenom blbě pochopili.
Hele:
"Dobrý den,
ve smyslu čl. 17 nařízení EU č. 2022/2065, nařízení o digitálních službách (DSA), Vás informujeme, že v rámci služby služby eMimino.cz jsme vůči Vámi zadanému obsahu uplatnili toto omezení.
Cíl opatření:
Vzpomínám si na etapy v mezičase, kdy Tumiho zrovna nesnášela, jak tu a tam celá rozněžnělá psávala, že se náhodou manžel v pelechu předvedl a všechno je zalité sluncem. A vlastně i úplně na začátku, kdy jsem původně myslela, že s ní manžel nespí vůbec, z ní nakonec vylezlo, že max jednou týdně, což jí naprosto nestačí. Takhle, nechci nikomu bourat duhu, ale jestli si někdo myslí, že v mileneckých vztazích, ano, Tumi, i korespondenčních, lžou jenom pánové, nemá pravdu. Žišiš, když si vzpomenu, jak jsem uprostřed noci psala smsku někomu docela jinému, než milenci, jak se těším na setkání, a pak by se ve mně krve nedořezal, když jsem si uvědomila, že jsem to blbka poslala milenci, kterému jsem normálně domů, navíc v noci, nepsala striktně nikdy, a žádnou schůzku jsme spolu domluvenou neměli.
Čekala jsem vyšetřování, co blbnu, a tomu truhlíkovi to nepřišlo ani trochu divné.
Lidi, co sami lžou, často předpokládají, že protějšek by jim samozřejmě nikdy v životě nezalhal. Tovišžene, Uďo.
Příspěvek upraven 27.08.26 v 11:14
Forma opatření: Bez zásahu admina
Opatření bylo přijato: na základě oznámení jiných osob ve smyslu čl. 16 DSA, v rámci rozhodnutí byly využity poloautomatizované postupy
Druh závadného obsahu: Obsah v rozporu s podmínkami užívání platformy - Jiné 1
Vysvětlení: Opatření přijato na základě porušení Podmínek užití webové stránky. Napomenutie viz. diskusia
S pozdravem
Administrace webu"
Cvrček bedlivě čte a hlásí, ale zbytečně, ani mi to nesmázli.
A já se musím pochlubit. Neumím teda skládat rubikovku tak brilantně jako Mango. Nejsem mladá a blonďatá s trojkama jako Adull, ani vostrá jako sirikit, ale můj manžel (ano, bývalý milenec) mi řekl, že mě miluje, jako nikdy nikoho… ![]()
Někdy má i to milencovani šťastný konec, i kdyz mi v tom vždycky dobře nebylo a podle teorie xiaxxx bych to měla zaříznout tak tisíc krat. ![]()
@Adull píše: Více
Jsem fakt ráda za to, že to nepsala jenom mně. ![]()
Jsem zatlačila slzu
..Bude na motivy telenovela? ![]()
@sirikit píše: Více
Mno…Máš poslední dobou dost velký funclub.
![]()
Já bych si troufla tipnout i jegeho třeba, nebo Hanču. Ta má averzi na „vytahování rodin“ ![]()
Ale kdoví?
Příspěvek upraven 27.08.26 v 21:18
Chce tě vytočit…holt zlatá karta na prvním rande už nejni v kurzu ![]()
Ja bych tipla jinou osobu…šedá eminence epipi… ![]()
@Valtr Hypnogen píše: Více
Ano, zasloužíme si trochu politování!
![]()
A já už myslela, že Rosalinda bude mit v hlavním vysílacím čase konkurenci Centropindu
(konec jména je jen shoda náhod a není to myšleno jako urážka
)
Nechceš si to vyměnit?
Se sprostými slovy bych neměla žádný problem.