Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Njn. Máš uvědomělého potomka. Aneb co ho v mládí naučíš, že hlásit se to musí… ![]()
@MyMelody píše: Více
Jo, to já také, ovšem když se někdo v 13-14 hod. rozhodne, že zítra chce letět k moři, ale přesně v dané dny, chce AI, brzo ráno nepletí, Afriku předem vyloučí, někam daleko letět také nechce, moře musí být teplé a hned u hotelu, transfer ne moc dlouhý a přitom nemá neomezený rozpočet, tak toho na výber moc není. Přesto 4.5 dny a 5 nocí stály přes 60 tisíc.
![]()
Kornelie by se pověsila.
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Kdepáák, kam tě vede slepá vášeň
…věšáky mám nejen na kabáty
![]()
@marin píše: Více
Njn, on si myslel, bůhví, jaká to není sranda, že našel, co si píšu na eMiminu, a hned se s tím běžel pochlubit. Ovšem manželce se to zas tak srandovní nezdálo a vzala to vážně, byť to opravdu byl jenom žert a SV jsme se nikdy předtím, a ani pak, neviděli. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, ano, podlý a zákeřný pokrytec, to se musíš do mě zabouchnout jak cyp, jelikož tohle tvá krevní skupina!
![]()
A proč bychom mu měli dělat terapeutickou skupinu? Bohnice má kousek od bytu, možná dokonce v pěší dostupnosti! ![]()
@jege píše: Více
Tak tady ma pravo se sverit kazdy, ne jen ty, nebo jen to, co by jsi rad cetl
Porad nejak zapominas, ze nejsi na svete sam
Stejne jako na silnici ![]()
@M_Vladim píše: Více
Mozek i zlatou kreditku mám, ale dospělý nikdy nebudu, vždy jsem se cítil a budu cítit na 17, a podle toho se i chovám!
![]()
Příspěvek upraven 28.08.26 v 01:21
Mně ostatní nevadí, akorát mi nesmí překážet! A to ani v životě, a ani na silnici!
![]()
Ale vůbec ne, jenom kdysi psal jak pako, celé to tu zakydal hromadou hnoje, všechny pourážel a výstrahy ignoroval. Můj podpis jsme již probírali, takže je z toho jasné, že u mě má doživotně po chlebe a jelikož má i doživotní ban, tak tu prostě nemá co dělat. ![]()
Když se tu ale neustále cpe, tak si z něho aspoň udělám prču, než se zase postarám, aby odsud vyfičel! Anebo nepostarám, protože tahle diskuze je mi už fuk, tudíž čím hůře, tím lépe.
![]()
@marin píše: Více
Njn, když si v úterý honem rozmyslely, že teda urgentně musí jet, ovšem v úterý jde potomek poprvé do nové školy, a já jsem trval na tom, že tam půjde se všemi hned první den. Věčně se na podobné věci kašlalo, a pak měl problém se zařadit do již zformovaného kolektívu. ![]()