Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39776
27.8.26 22:02
@Virgin_Mojito píše: Více
Že jo? Zlaté jehličí! ;) :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30292
27.8.26 22:10
@jege píše: Více

Njn. Máš uvědomělého potomka. Aneb co ho v mládí naučíš, že hlásit se to musí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:30
@MyMelody píše: Více

Jo, to já také, ovšem když se někdo v 13-14 hod. rozhodne, že zítra chce letět k moři, ale přesně v dané dny, chce AI, brzo ráno nepletí, Afriku předem vyloučí, někam daleko letět také nechce, moře musí být teplé a hned u hotelu, transfer ne moc dlouhý a přitom nemá neomezený rozpočet, tak toho na výber moc není. Přesto 4.5 dny a 5 nocí stály přes 60 tisíc. :zed: :pocitac:

Kornelie by se pověsila. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10049
27.8.26 22:32
@Andelskej_Satan píše: Více

Kdepáák, kam tě vede slepá vášeň :jazyk:…věšáky mám nejen na kabáty :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:33
@marin píše: Více

Njn, on si myslel, bůhví, jaká to není sranda, že našel, co si píšu na eMiminu, a hned se s tím běžel pochlubit. Ovšem manželce se to zas tak srandovní nezdálo a vzala to vážně, byť to opravdu byl jenom žert a SV jsme se nikdy předtím, a ani pak, neviděli. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:35
@Luxusnixicht píše: Více

Ano, ano, podlý a zákeřný pokrytec, to se musíš do mě zabouchnout jak cyp, jelikož tohle tvá krevní skupina! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:36
@Valtr Hypnogen píše: Více

A co vám v tom brání? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:38

A proč bychom mu měli dělat terapeutickou skupinu? Bohnice má kousek od bytu, možná dokonce v pěší dostupnosti! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:41
@Virgin_Mojito píše: Více

A jak se to čte? Andrej Krpatý? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
27.8.26 22:46
@jege píše: Více

Tak tady ma pravo se sverit kazdy, ne jen ty, nebo jen to, co by jsi rad cetl 8) Porad nejak zapominas, ze nejsi na svete sam :nevim: Stejne jako na silnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:47
@M_Vladim píše: Více

Mozek i zlatou kreditku mám, ale dospělý nikdy nebudu, vždy jsem se cítil a budu cítit na 17, a podle toho se i chovám! :jazyk: :dance:

Příspěvek upraven 28.08.26 v 01:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7497
27.8.26 22:48
@Velryba černá píše: Více

Dovol mu vsechno!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:49

Mně ostatní nevadí, akorát mi nesmí překážet! A to ani v životě, a ani na silnici! :jazyk: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 22:59

Ale vůbec ne, jenom kdysi psal jak pako, celé to tu zakydal hromadou hnoje, všechny pourážel a výstrahy ignoroval. Můj podpis jsme již probírali, takže je z toho jasné, že u mě má doživotně po chlebe a jelikož má i doživotní ban, tak tu prostě nemá co dělat. :cert:

Když se tu ale neustále cpe, tak si z něho aspoň udělám prču, než se zase postarám, aby odsud vyfičel! Anebo nepostarám, protože tahle diskuze je mi už fuk, tudíž čím hůře, tím lépe. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
27.8.26 23:02
@marin píše: Více

Njn, když si v úterý honem rozmyslely, že teda urgentně musí jet, ovšem v úterý jde potomek poprvé do nové školy, a já jsem trval na tom, že tam půjde se všemi hned první den. Věčně se na podobné věci kašlalo, a pak měl problém se zařadit do již zformovaného kolektívu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová