Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Copak? Chtěl jsi drobný na autobus? ![]()
@Centropen píše: Více
Příspěvek upraven 27.08.26 v 21:43
@sirikit píše: Více
To máš panečku do rána co dělat.
![]()
A dobře ti tak! ![]()
Dokrm mi nějakou pěknou neuřvanou inku i s kámošem. Kolik vubec stojí takový papagaj?
Edit: tvl ten papouch stojí 80litrů? ![]()
Jsem myslela tak pětikilo. ![]()
Příspěvek upraven 27.08.26 v 21:47
@Adull píše: Více
Ještě dobré jsou takové ty vietnamské pruhované.
![]()
@Centropen píše: Více
Jsem si taky říkala, když jsem nechala doma deštník i tašku, kterou běžně nosím v kabelce… a stála v tom dešti jak Bridget Jones
![]()
@sirikit píše: Více
Moc to nechápu. Taky mi psala, že se bojí, že PÍRKO zná její identitu a proto to řekla manželovi. O Sir ani zmínka. A pak se s nim zas virtualne peleší? Tak to sorry, kdo chce kam…
@Valtr Hypnogen píše: Více
Jo no tak si to namlouvej…pravda bude nejspis ale takova, ze Malina s manzou uz zase normalne spi a tebe uz nepotrebuje…vim, boli te to…
@Valtr Hypnogen píše: Více
Rozumim ti, boli to, jdi se z toho vyspat.
@Virgin_Mojito píše: Více
Ten borec mi taky prijde ponekud slabsi…
@marin píše: Více
A proto tu nikdo normální nic osobního nepíše, protože by se mu to mohlo velice vymstít! Já takhle ze srandy pozval SV na kávu, protože se přistěhovala do sousedství a žertoval s ní, že si spolu vyrazíme do Milána (restaurace uprostřed cesty) a jako na potvoru si to přečetl potomek, ukázal to manželce, a tá to vzala vážně, že si domlouvám rande, a pak mi to ještě dlouho otloukala o hlavu.
![]()
PS: Hernajz, lidi, to se nemůžete trochu krotit? To mám zas dočítat 20 stránek a psát vysoce inteligentní perly, které historie ocení jako velice cenný a vzácný historický materiál?
![]()