Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39626
27.8.26 18:51
@MyMelody píše: Více

To je, do jisté míry, v pořádku. Pokud se má někam dostat svěží vítr, je potřeba to trochu provětrat a potom umravnit. Teď je EU na špičce s ochranou přírody, tedy myslím tím z velkých oblastí. 8)
Až na tu jadernou energetiku… :pocitac: dejme tomu.
To, co mi v poslední době nejvíc nadzdvihlo je hlasování o šmírovacím zákonu. Poprvé, po řádné rozpravě a demokratickém hlasování neprošel.
Tak si fráterníci vymysleli obezličku (pomineme, jak se chovají k provinilcům z vlastních řad a že to má být údajně právě na obranu jejich obětí) k prosazení šmírování za každou cenu.
V podstatě „inverzní hlasování“: Předpokládá se, že je zákon (bez další rozpravy!) přijat, pokud kvalifikovaná většina nehlasuje proti přijetí. :roll: To je ale opatření pro krizové situace. Byla tohle krizovka? :roll:
Navíc - většina proti - o prázninách… :pocitac:
Pokud by nařízení přijato nebylo, neznamená to zákaz odposlechů, jak tvrdí zastánci, tedy v podstatě žádnou katastrofu, ale tak, jak je to dosud: Odposlech na soudní příkaz - proti čemuž žádná… 8)
Takhle je právní řád ze hry. :cert: Nemůžete se ani nikam odvolat. No a další prasárna: Nařízení umožňuje vyjímky, ale vůbec nestanoví kdo a proč jí má mít, jak jí udělit… :think: Cože?! :cert:
Neskutečný!
To opomíjím to, že ve většině AI modelů není EU leadrem, takže to bude odposlouchávat asi Čína, nebo USA. :zed:
Vás. Vaší babičku. I vaše děcka.
Ne s k u t e č n ý! Fakt bych je za tohle praštil. :cert: :cert: :cert:
Už z přincipu budu muset hlasovat proti komukoliv, kdo je spřízněný s KDU - ČSL i kdyby byl jinak ze zlata. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
27.8.26 18:57
@Adull píše: Více

Tak na tohle jsem zrovna nemyslela :D Jen nechapu, proc by se tu nemohl sverit…samozrejme nemusi psat nejake pikantnosti…ale sve pocity snad muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
27.8.26 19:05
@Valtr Hypnogen píše: Více

Ale vzdyt jsi videl Hrbitov zviratek :nevim: Ten doktor taky neveril :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
27.8.26 19:06

Taky piju jen, kdyz je mi dobre… :) Naopak pri smutku nemam vubec chut pit. Kdyz jsem byla bez Helmuta, malem se ze me stal abstinent :nevim: :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
27.8.26 19:12
@Andelskej_Satan píše: Více

Nevim, zda jeste chci :mrgreen: :jazyk: A stejne porad miluju Helmiho…za necely mesic, je to 7 let, co jsme se poznali… :D 8o Vcera me oslovil „Ma nejdrazsi“…to snad prvne :mrgreen: To jen abych se drzela tematu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77463
27.8.26 19:17

S tímhle se jdi bodnout.
Nemám sebemenší problém nechat admina nahlédnout do naší SZ korespondence.
Jo edit, tak mám.
Cvrček koukám nechal smazat komplet veškerou svoji korespondenci, jak je jejím dobrým zvykem.
Tak v tom případě si fakt může vymyslet, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77463
27.8.26 19:29

Nicméně zkus myslet, vím, že to bolí.
Já od ní nechci naprosto nic, ona mi sama od sebe psala na dovču po odhalení tvé identity - pozor, ne mnou, ale jegisem, mně jsou všecky vaše identity jedno, že odtud odejde, omlouvá se mi za to napadání, které už fakt bylo moc, a ať hlavně TOBĚ nevyzrazuju, kdo a odkud je.
Což jsem jí s čistým svědomím slíbila a její identitu nevyzradila vůbec nikomu.
V čem jí teda pomohlo, že o tobě řekla manželovi preventivně? 8o Že jste dva pošuci víme, ale mě z těch svých radovánek laskavě maximálně vynechejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4173
27.8.26 19:41

@sirikit vůbec nemusela manželovi nic říkat. Kdo ví, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
27.8.26 19:42
@sirikit píše: Více

Taky si nemyslim, ze by jsi mela zapotrebi, neco odsud na nekoho bonzovat, jeste k tomu cizimu cloveku…nemyslim si to ani o Jegem…prijde mi to spis dost jako sci-fi…ze by nekdo mel takove touhy :think: V tom by muselo byt neco hodne osobniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77463
27.8.26 19:44
@Rosebery píše: Více

Jsou na palici oba dva, ale ať mě z toho laskavě maximálně vynechají, nebo si fakt udělám vejlet a sjedu se jí přeptat, jak to s tím vydíráním přesně myslela.
Protože vydírání je trestný čin, a já s ničím takovým nehodlám být spojována ani ve virtuálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
27.8.26 19:49

Pustila bych to z hlavy. Mešuge jsou oba dva, ona je paranoidní a hysterická, on je smažka a hysterik taky. Neřeš to.

• Citovat
  • Upravit
77463
27.8.26 19:50
@Luxusnixicht píše: Více

Prosímtě, fakt mě nenapadá jediná věc, co bych asi tak mohla od Maliny nebo kohokoli tady chtít. 8o
Jsem samozřejmě ráda, že tu neprudí, ale že bych měla zapotřebí takovou banalitu vymáhat vydíráním? 8o
Komedianti oba dva, říkám to celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77463
27.8.26 19:53
@Virgin_Mojito píše: Více

Netušila jsem, že mě ještě na eMiminu dokáže něco n@srat, ale tentokrát se to podařilo.
Tvl, jako vostrá, to jako beze sporu jsem a jsem na to celkem hrdá.
Ale svině, to jsem teda nebyla nikdy a na stará kolena s tím začínat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
27.8.26 19:55

Byl to záměr tě na$rat. Pírko neumí nic jiného. Jediné, co nechápu, že tuto mega toxickou osobu ještě nezablokovali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová