Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valtr Hypnogen píše: Více
Ja kdysi volila zelene strany, ale co predvadeji posledni leta, bych si za tu naivitu ted nafackovala, ukazali, ze jsou stejne **** s prominutim jak ostatni.
Příspěvek upraven 27.08.26 v 16:56
@free333 píše: Více
Vodku a neuroly používám - když je mi dobře a oslavuju. To nejsem na emiminu ![]()
@MyMelody píše: Více
Z ochrany zeleně se stala ochrana 150 genderů, falešné pseudo-ekologie jako jsou větrníky (které nejde recyklovat a zabíjí ptáky a vytvářejí hluk). Z ochrany zeleně se stala multikulti ideologie vítající muslimy…
Zelení se zpronevěřili
Příspěvek upraven 27.08.26 v 16:52
To je dobré vědět, jsem ráda, že moje max je víno a voda ![]()
Ne
Ani pry o jeziskovi
Ale mozna bychom mohli mluvit o Christkindovi, ten chodi na Vanoce v Nemecku a Nemci jsou v tomhle ohledu tolerantnejsi, kdyz se o nich mluvi
![]()
@Arturie píše: Více
To nevim, zda velmi rychle zapomenes…
To ma kazdy jinak. Ex milenec me zablokoval, po 2 mesicich odblokoval a pise mi dodnes, zrovna pred par dny mi psal, ze je to skoda, jak jsem nevyuzita
Je to 10 let, co spolu nic nemame
Myslim, ze zapomenes, kdyz zapomenout chces, blokace v tom hraje minimalni roli. Spis zadnou.
@Adull píše: Více
Zase úplný popis to nebyl.
jestli si psali nebo přes telefon nad tím se nijak nepohorsuji.
kolikrát tu člověk čte různé věci.
@Luxusnixicht píše: Více
Je to tak…potrebujes se totalne zas zamilovat.
On je spis psychicky nemocnej troll ne? Mozna, ze kdyby na neho nikdo nereagoval, prestal by sem psat…
To prave nevim, na co zarlite…
Mozna jen na to, ze tu nejaky muz jine zene projevuje naklonnost…ze po ni touzi…A treba Jege mi prijde, ze na Pirka zarli soustavne
Kdyz se sem vzdycky prizene jak velka voda a reaguje na jeho kazdy prispevek a navic ho zesmesnuje. Pritom Pirko si ho nevsima.
Ano, ja hranice v tomhle moc nemam, beru to za anonymni a virtualni svet…a ono zase o cem se tu teda ma mluvit, kdyz tu nikdo nesmi poradne nic rict
To je pak o nicem.
@marin píše: Více
Presne tak…taky mi to neprislo jako uplne nejak intimni. ![]()
@jege píše: Více
To mají jen na 5 dni? Tak snad se tam alespoň někdy vykoupou a nebudou jen vlny.
vždycky se dívám na hodnocení hotelu.
@Luxusnixicht píše: Více
V jistém smyslu máš pravdu. Proto už nemám touhu se s nikým odsud setkat. Při osobním setkání by se začaly rozjíždět všelijaké asociace…