Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
27.8.26 16:50
@Valtr Hypnogen píše: Více

Ja kdysi volila zelene strany, ale co predvadeji posledni leta, bych si za tu naivitu ted nafackovala, ukazali, ze jsou stejne **** s prominutim jak ostatni.

Příspěvek upraven 27.08.26 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 16:50
@free333 píše: Více

Vodku a neuroly používám - když je mi dobře a oslavuju. To nejsem na emiminu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 16:52
@MyMelody píše: Více

Z ochrany zeleně se stala ochrana 150 genderů, falešné pseudo-ekologie jako jsou větrníky (které nejde recyklovat a zabíjí ptáky a vytvářejí hluk). Z ochrany zeleně se stala multikulti ideologie vítající muslimy…

Zelení se zpronevěřili

Příspěvek upraven 27.08.26 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40789

To je dobré vědět, jsem ráda, že moje max je víno a voda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@free333 píše: Více

Bože, ty si ale žiješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40789
27.8.26 16:53

Jj, na vysoké noze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
27.8.26 17:13

Ne :,( Ani pry o jeziskovi :nevim: :hug: Ale mozna bychom mohli mluvit o Christkindovi, ten chodi na Vanoce v Nemecku a Nemci jsou v tomhle ohledu tolerantnejsi, kdyz se o nich mluvi :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
27.8.26 17:19
@Arturie píše: Více

To nevim, zda velmi rychle zapomenes… :D To ma kazdy jinak. Ex milenec me zablokoval, po 2 mesicich odblokoval a pise mi dodnes, zrovna pred par dny mi psal, ze je to skoda, jak jsem nevyuzita :mrgreen: :lol: Je to 10 let, co spolu nic nemame :lol: Myslim, ze zapomenes, kdyz zapomenout chces, blokace v tom hraje minimalni roli. Spis zadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30519
27.8.26 17:25
@Adull píše: Více

Zase úplný popis to nebyl. :nevim: jestli si psali nebo přes telefon nad tím se nijak nepohorsuji. :nevim: kolikrát tu člověk čte různé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7988
27.8.26 17:26
@Luxusnixicht píše: Více

Je to tak…potrebujes se totalne zas zamilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7988
27.8.26 17:43

On je spis psychicky nemocnej troll ne? Mozna, ze kdyby na neho nikdo nereagoval, prestal by sem psat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
27.8.26 17:47

To prave nevim, na co zarlite… :) :jazyk: Mozna jen na to, ze tu nejaky muz jine zene projevuje naklonnost…ze po ni touzi…A treba Jege mi prijde, ze na Pirka zarli soustavne :nevim: :jazyk: Kdyz se sem vzdycky prizene jak velka voda a reaguje na jeho kazdy prispevek a navic ho zesmesnuje. Pritom Pirko si ho nevsima.
Ano, ja hranice v tomhle moc nemam, beru to za anonymni a virtualni svet…a ono zase o cem se tu teda ma mluvit, kdyz tu nikdo nesmi poradne nic rict :nevim: :think: To je pak o nicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
27.8.26 17:49
@marin píše: Více

Presne tak…taky mi to neprislo jako uplne nejak intimni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30519
27.8.26 17:50
@jege píše: Více

To mají jen na 5 dni? Tak snad se tam alespoň někdy vykoupou a nebudou jen vlny. :roll: vždycky se dívám na hodnocení hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
27.8.26 17:50
@Luxusnixicht píše: Více

V jistém smyslu máš pravdu. Proto už nemám touhu se s nikým odsud setkat. Při osobním setkání by se začaly rozjíždět všelijaké asociace…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová