Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39747
27.8.26 11:32
@Luxusnixicht píše: Více

Ty budeš obhajovat i sériového vraha! S Pírkem byste byli skvělý pár! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39747
27.8.26 11:39
@marin píše: Více

To nevím, ale manželka měla vybraný super hotel a jelikož jsem se už na to nemohl dívat, tak jsem si k tomu sedl sám, no samozřejmě, pojď se námi najíst, musím si odskočit a pod., tak jsem čekal za PC se vybraným hotelem a letenkami, a než si nacpaly žaludky a udělaly hromadu „potřebných“ záležitostí, tak byl hotel pryč a vzaly zavděk prvním, co našla švagrová.

Tá si, kromě ceny, nic nezjišťovala, takže moře pod útesem, dostupné výtahem, „pláž“ na pontónech nad skalami a vlny, které hrozí hodit koupající na balvany. Jídlo prý také nic moc, snad jenom, že je to přímo v Antalyi a kousek od letiště, což je jím na 5 dní platné jak mrtvému zimník. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40745
27.8.26 11:42
@MyMelody píše: Více

Ty píšeš, co by se teoreticky mohlo a mělo anebo nemělo, ale realita je taková, že kvůli rozchodům se lidí i mlátí a zabíjejí.

Pokud Pírkovi pomůže se tady vypsat, je to lepší, než kdyby Malině zvonil na dveře anebo něco horšího.
Vražda z nenaplněné lásky není nic výjimečného, jak víme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
27.8.26 11:44
@free333 píše: Více

V tomto případě z posedlosti, k lásce to má hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40745
27.8.26 11:58
@Velryba černá píše: Více

Včera Pírko psal, že si píšou, že se milují, tak to beru jako jejich způsob lásky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
27.8.26 11:59
@free333 píše: Více

No, asi si nebudou psát - jsem obsesivní a nikdy už ti nedám pokoj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
27.8.26 12:34
@jege píše: Více

Kdyz vybiram hotel na dovolenou, prvni co koukam, jsou foto z plaze na tripadvizor, barva more, cistota vody, okoli. Pak koukam mapu, co je kolem, jestli je to zastavane/ opustene, atd, hledame opustene mista a az treti krok je hotel, radeji vemu mene dni, ale drahsi hotel, protoze hotel se mi musi libit, abych se tam dobre citila, ideal je bungalow s hustou vegetaci kolem, kde ma clovek pomerne slusne soukromi.

Příspěvek upraven 27.08.26 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40745
27.8.26 12:36
@Velryba černá píše: Více
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 13:09
@Arturie píše: Více

Já vždy rozděloval partnerky: ty chci mladší a milenky, který můžou bejt klidně starší. A pak mě tu tahali lidi za slovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17355
27.8.26 13:09
@Arturie píše: Více

Tak posuzuju to dle sebe…sama jsem Andyho i Helmuta vicekrat blokovala, ruzne vymlcovala a s nezajemem to melo spolecneho jen malo, spis jsem nevedela kudy kam.. Neda se pausalizovat, jak to kdo ma. Mlceni byva casto manipulace, ne nezajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17355
27.8.26 13:11
@jege píše: Více

Ty nejsi o nic lepsi, jsi tezkej pokrytec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 13:11

Přesně jak píšeš. Proto se mi ostatně ozývá první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 13:12

My chceme být se Sonarkou manželé Stodolovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17355
27.8.26 13:25
@Adull píše: Více

Tak mne osobne, by to treba nevadilo…vadilo by mi to u lidi, ktere znam osobne ze sveho okoli. Tady vim, ze vas vetsinu opravdu nikdy nepotkam, takze proc bych si delala tezkou hlavu z toho, ze vite par nejakych detailu. Vzdyt se tu lide sveruji s horsimi vecmi. Navic Pirko Mali nepomlouval, spis mi prislo, ze ji chvali a ze po ni touzi. To je opravdu hrozne. :think: Jestli vy spis nekteri nezarlite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17355
27.8.26 13:26
@Valtr Hypnogen píše: Více
:mrgreen: Jo :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...