Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ty budeš obhajovat i sériového vraha! S Pírkem byste byli skvělý pár!
![]()
@marin píše: Více
To nevím, ale manželka měla vybraný super hotel a jelikož jsem se už na to nemohl dívat, tak jsem si k tomu sedl sám, no samozřejmě, pojď se námi najíst, musím si odskočit a pod., tak jsem čekal za PC se vybraným hotelem a letenkami, a než si nacpaly žaludky a udělaly hromadu „potřebných“ záležitostí, tak byl hotel pryč a vzaly zavděk prvním, co našla švagrová.
Tá si, kromě ceny, nic nezjišťovala, takže moře pod útesem, dostupné výtahem, „pláž“ na pontónech nad skalami a vlny, které hrozí hodit koupající na balvany. Jídlo prý také nic moc, snad jenom, že je to přímo v Antalyi a kousek od letiště, což je jím na 5 dní platné jak mrtvému zimník. ![]()
@MyMelody píše: Více
Ty píšeš, co by se teoreticky mohlo a mělo anebo nemělo, ale realita je taková, že kvůli rozchodům se lidí i mlátí a zabíjejí.
Pokud Pírkovi pomůže se tady vypsat, je to lepší, než kdyby Malině zvonil na dveře anebo něco horšího.
Vražda z nenaplněné lásky není nic výjimečného, jak víme ![]()
@free333 píše: Více
V tomto případě z posedlosti, k lásce to má hodně daleko.
@Velryba černá píše: Více
Včera Pírko psal, že si píšou, že se milují, tak to beru jako jejich způsob lásky…
@free333 píše: Více
No, asi si nebudou psát - jsem obsesivní a nikdy už ti nedám pokoj. ![]()
@jege píše: Více
Kdyz vybiram hotel na dovolenou, prvni co koukam, jsou foto z plaze na tripadvizor, barva more, cistota vody, okoli. Pak koukam mapu, co je kolem, jestli je to zastavane/ opustene, atd, hledame opustene mista a az treti krok je hotel, radeji vemu mene dni, ale drahsi hotel, protoze hotel se mi musi libit, abych se tam dobre citila, ideal je bungalow s hustou vegetaci kolem, kde ma clovek pomerne slusne soukromi.
Příspěvek upraven 27.08.26 v 12:39
@Arturie píše: Více
Já vždy rozděloval partnerky: ty chci mladší a milenky, který můžou bejt klidně starší. A pak mě tu tahali lidi za slovo…
@Arturie píše: Více
Tak posuzuju to dle sebe…sama jsem Andyho i Helmuta vicekrat blokovala, ruzne vymlcovala a s nezajemem to melo spolecneho jen malo, spis jsem nevedela kudy kam.. Neda se pausalizovat, jak to kdo ma. Mlceni byva casto manipulace, ne nezajem.
Přesně jak píšeš. Proto se mi ostatně ozývá první
My chceme být se Sonarkou manželé Stodolovi
@Adull píše: Více
Tak mne osobne, by to treba nevadilo…vadilo by mi to u lidi, ktere znam osobne ze sveho okoli. Tady vim, ze vas vetsinu opravdu nikdy nepotkam, takze proc bych si delala tezkou hlavu z toho, ze vite par nejakych detailu. Vzdyt se tu lide sveruji s horsimi vecmi. Navic Pirko Mali nepomlouval, spis mi prislo, ze ji chvali a ze po ni touzi. To je opravdu hrozne.
Jestli vy spis nekteri nezarlite.