Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Malina manželovi neřekla o emiminu. Ale zato mu řekla vše o milenci, o mně, o nedostatku sexu atd… a nic se nezměnilo, jen jí teď sleduje
Třeba ano. Mohl by nám poskytnout svůj pohled ![]()
@Valtr Hypnogen píše: Více
Ve skutečnosti nevíš, co mu řekla nebo ne.
Vůbec bych se nedivila, kdyby trochu pribarvovala s tím nedostatkem sexu. Je ráda tou drama queen. ![]()
Tak vim to od ní a ona mi nelhala v tomhle
Jedna věc mě mrzí: já jsem se jí neozval týden třeba na dovče a ona se mohla zbláznit. Ale já nemam chytrý mobil. Tak jsem nebyl na emailu a na mobilu si mě blokla často. Kvůli manželovi, aby neslyšel sms někdy k ránu až budu chlastat.
Okej, to beru.
Ale není schopná se po 2,5letech, dneska už spíš kamarádství (byť mi teda psala pěkně erotický a zamilovaný sms), není schopná mi napsat: Tome, končíme. Nemůžu - je tu manžel. Nechci se rozvést. Tečka.
A já už jí nenapíšu ani řádku. Ale ona mě vyghostuje, i když to sama nesnášela
Ona mi nemá proč lhát, když už přizná tohle…
Ještě včera jsi tu psal, že má dvě tváře.
Vždyť jste si za 2,5 roků ani jednou nezas. ukali. Byl to „vztah“ akorát na psaní. Nechápu, že jako takový chlapák to tak prožíváš ![]()
To mě zaujalo, už včera, když jsem byla v práci, jsi psal, že se Malina bála Sirikit, ted znovu.
Za mě, Malina s tebou manipuluje, nenapíše na rovinu, proč musí zůstat s manželem, ale bude konec vašeho vypisování a to, že se neozývá, svádět na někoho z netu.
Nepřijde ti to divné?
Ona tě chce mít v záloze.
Potřebuje pozornost a dramata a až pomine rozruch doma, tak za tebou přileze a bude psát, jak je zoufalá a bez sexu a že někdy přijede do Prahy a bude chtít real sex.
Ale ví dobře, že nepřijede NIKDY.
Jak jsem psala včera, zablokuj ji a už nikdy nepiš, ztratil jsi spoustu času psaním o ničem a real sexu ses nedočkal a ani nedočkáš.
@free333 píše: Více
ona si ho tak trochu vodí a on jí to žere a dělá vlny
a velké finále se blíží ![]()
Nápodobně
, písni mail, jako obycejne, poklabosime, jako obycejne ![]()