Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Tak to je snad vizitka toho chlapa
A je to jen jeho verze, ktere nemusi nikdo verit…a Pirko nepsal nic tak zleho, jen ho mrzelo, ze se Mali odmlcela. A kde se on ma sverit?
Treba chtel znat nase nazory na tu situaci, jenze je v blbe pozici, kdyz se to tyka nekoho, kdo je tu taky…ty jsi mi napsala, ze Helmut tu teni, tudiz tu muzu psat, co chci, s cimz vubec nesouhlasim..nevidim v tom vlastne vubec rozdil, zda tu dotycny je, ci neni
Nebo kdyz napises o nekom neco intimniho, ci spatneho, je to o neco lepsi tim, ze on tu neni?
To snad ne. Je to spatne tak jako tak..ale clovek se holt potrebuje obcas sverit a dostat to ze sebe. Ale rozdil bych v tom fakt nedelala. Proto jsem s tim posupne prestala. Nebylo to spravne…ale chapu, ze to obcas muze na nekoho dolehnout a potrebuje se vypovidat.
@Valtr Hypnogen píše: Více
Honil Pírko Malinu, do kopce i z vršku, odchytil ho její manžel, natloukl mu držku!
![]()
@marin píše: Více
Tys tu posledni roky nebyla nebo co?
To jestli na to někdo reaguje nebo ne je mu fuk…potřebuje ten slovni průjem někam prsknout…a když ho správně podpoříš, tak si toho užijeme dosyta ![]()
@Adull píše: Více
Ale tak když převedeš řeč, tak se bude bavit o něčem jiném.
Zjistí, že jestli a co bylo s Mali tady nikoho nezajímá.
Příspěvek upraven 26.08.26 v 21:55
Správně, to znám jenom já, Paride. ![]()
Pražané už určitě pochopili, kterou čtvrť mám na mysli.
![]()
V tom se sakramentsky pleteš! Málem se zabila kvůli TOBĚ a jenom TY bys jí měl na svědomí, pokus sis to ovšem nevycucal z prstu, jako i ten zbytek!!!
![]()
@Adull píše: Více
Protože na každý jeho příspěvek je reakce. ![]()
Ne, lepší je půl hodina žhavého sexu než 2 minuty nudného sexu s tebou!
![]()
Dlouhé prsty - grafoman a sexteoretik Pírko!
![]()