Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: VíceVen to nepochopila..byla to reakce na tu mladou, blonďatou
Příspěvek upraven 27.08.26 v 07:39
@stock píše: Více
Píše ta, co předávala sem vzkazy od Pírka, když sem neměl přístup ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Nicméně má pravdu
Kdyby na něj nikdo nereagoval, za chvíli vysmahne ![]()
@marin píše: Více
Zas na druhou stranu s takovou aby měl člověk k emiminu dlouhé vysvětlivky.
Na tohodle nereaguju, protože s ním opravdu nechci komunikovat já sama.
Tihle čtyři mě někdy v minulosti důrazně žádali, ať na ně nereaguju a je slušnost vyhovět. ![]()
Na toto téma nereaguju, protože mě to nebaví, na tohle taky ne, protože když zareaguju, tak se dotyčný rozjede ještě víc, a pokud s něčím názorem nesouhlasím, dle pokynů některých zde bych na něj taky neměla reagovat, protože on má na svůj názor právo a babička říkala, že když nemůžu říci nic pěkného, mám raději držet pusu. ![]()
Tak se asi zase hodíme do klidu, všichni budeme reagovat na to, na co uznáme za vhodné, aniž bychom taktizovali jak šikanovanej prvňák "když si ho nebudu všímat, tak ho to přestane bavit a pude pryč
" a pokud máme na napsané jiný názor, než autor výroku, prostě to autorovi výroku napíšeme. Není-liž? ![]()
Protože když tu tak čtu to pohoršení, že ve veřejné diskusi někdo na někoho, proboha, nezdvořile či netakticky reaguje, vychází mi z toho logický závěr, že se každý docela klidně může chovat jako hulvát, ale špatný je ten, kdo na to poukáže.
Příspěvek upraven 27.08.26 v 08:08
@Virgin_Mojito píše: Více
Ano, je zkrátka neodolatelný, i Ty jsi toho důkazem ![]()
A vy s Malinou jste to hned poznaly. ![]()
Máte zkrátka čuch na neodolatelné muže s charakterem. ![]()
@sirikit píše: Více
Cítím tam osten zarlivosti…
![]()
Ale i tak, co Ti vyvedl, že znáš jeho charakter?
Je to tak, stock. Celou dobu bolestně žárlím, protože zjištění, že nemiluje mě, ale tebe, je krutější, než dokážu unést.
![]()
Ale když se oprostím od této osobní tragédie… existuje spousta současných i historických postav, které mně osobně neudělaly špatného zhola nic, a přesto je považuju za odpudivé xindly a na pivo bych s nimi rozhodně nezašla.
Nicméně Tumiho beru ne jako zlosyna, ale jako zábavnou postavičku, oživující kolorit tohoto vlákna.
Všichni vědí, co se od něj dá čekat, takže ať si s touto informací každý naloží dle vlastního uvážení.
Příspěvek upraven 27.08.26 v 08:37
@sirikit píše: Více
Tak ať si potom nedivi, že diskuse pokračuje. On něco napíše a ostatní reaguji, pokud to bereš takto. Ono někdy je to žádost o pozornost ať je jakakoli. Pokud to chceš srovnávat s prvňáčky. ![]()
Některé pasáže byly užitečné, třeba že Malina se bojí Sirikit ![]()
Zbytek byl víceméně výplod zhrzeného muže ![]()
Ale pobavily mě některé detaily manželského života Maliny ![]()
@marin píše: Více
No a co?
My chceme, ať diskuse nepokračuje, nebo co?
Já úplný detaily o tom, co zas Malina, nepotřebuju, ale když si borec nedá říct, docela klidně chytím nadhoz a začnu si z toho dělat srandu.
Jiný se toho nechytí, někdo znechuceně na pár hodin odejde klábosit jinam nebo do reálu, a někdo se rozčiluje, že kdyby byly někde ryby, nemusely by se nám plácat ve vláknu.
Jestli Tumič prosil o pozornost, ráda jsem pomohla. ![]()