Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Je to na zvyku.
Já aperol ráda, ale max 2 drinky, víc už mi nedělá dobře.
Ale píšu, že jsem alkoholik na prd. Piju výhradně na chuť, a když jsem párkrát do roka z něčeho rozhozená, decka portského mi přijde jako menší zlo, než něco na uklidnění - to ostatně v naší domácí lékárničce vůbec nevedeme.
Zas na druhou stranu tuhle jsem si dala na dovče Sex na pláži a ještě nějaký jejich místní koktejl, a obojí mi přišlo příšerně přeslazené - už nejsem zvyklá.
Takže jsem u bazénu pila růžové stříčky: málo vína, hodně ledu a perlivé vody.
@sirikit píše: Více
Tak zábava je něco jiného, než nutná návštěva ordinace, tím spíše, že je to ve sklepě, kam vedou strmé schody a potřebuje to doktorka na uzavření karty, a ne my.
Přelety také moc nemusí, ale když se vyberou vhodné časy letů, pravidelné linky, a ne chartery, kde tolik nehrozí zpoždění a noční lety, a dostatečný čas na aklimatizaci, tak to stojí za to, jelikož koupání v moři zbožňuje.
K moři je to cca 100 m, odveze se pohodlně v svém kočárku a chodí se tam většinou v podvečer, kdy je méně lidí, navíc ví, že to bude příjemná zábava, a ne bůhví co u doktora, tak z toho nemá takový stres. Doteď má periodický Dysport (Botox) do svalů po celém těle, včetně dlaní, ramen, nohou a pod. takže není divu, že před doktory je v pozoru a napětí.
Byli jsme teď na dovolené v Bavorsku (Legoland) a v hotelu v baru jsem chtěla nealko pivo a recepční na mě „Jste v bavorsku, tady nealko nevedeme!“ 😁 dala jsem si teda jejich Paulaner a fakt nic moc.
Virgin Mai Tai se nekdy hodi…pac Mai Tai miluju, ale jak se rozjedu tak me spolehlive sunda ![]()
@sirikit jj to jsem špatně pochopila. Protože jsem si říkala, že komu jinemu by vadil útes nebo vyvysena terasa.
@Virgin_Mojito píše: Více
@Andelskej_Satan píše: Více
Jé, to neznám vůbec!
Někdy někde zkusím. ![]()
@marin píše: Více
Jege to píše tak, že tomu není snadno vůbec porozumět. Nic si z toho nedej.
Mám ráda nealko piva. Ochucená. Jak najdu nové, ihned ho chci ochutnat ![]()
@marin píše: Více
My začaly Aperolem, ale pak přešly na Campari spritz
Bylo to v tom vedru příjemnější
Právě. Dost často je to moc sladké, a to nemám ráda já mám ráda sladké, ale ne sladký alkohol.
@Venetia píše: Více
To by mohlo být dobré, to jsem ještě nepila.