Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
28.8.26 12:43
@Mkmkz píše: Více

Ked som este chlastala, male davky som nepoznala, mali sme partu, kde bolo pitie tak nejak standart, divadelnici, filmari, novinari a v tomto prostredi sa proste pije, niektori z kamaratov boli regulerni alkoholici, co skoncili na liecbe. Mali sme take opilecke tahy, ze sme popijali hodiny v divadelnom klube, po zaverecnej sme sa presunuli do baru a ked nam zavreli bar, islo sa este k niekomu domov, dorazili sme sa do nemoty a dospali rano.

Příspěvek upraven 28.08.26 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
28.8.26 12:45

@MyMelody lidé s modrýma očima prý tolerují alkohol lépe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40873
28.8.26 12:46
@Virgin_Mojito píše: Více

Njn, to víš Karle! Jeli k moři s invalidním dítětem a mě nechaly doma s pomocnici, abych se v noci sám nebál. A 50 kg dítě tam budou tahat na sobě sami. To dává logiku, že? ;) :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
28.8.26 12:48
@jege píše: Více

Skoro tolik váží moje devítileté dítě. Občas ho kousek táhnu. Ne, tím nesrovnávám, jen mě to tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77921
28.8.26 12:49

Já bych ten alkohol fakt zas až takhle nedémonizovala, jakkoli mu nechci dělat reklamu.
Viděla jsem, jak AD změnily svého času ex, a do toho teda osobně nejdu, pokud nebudu mít opravdu vážné psychické problémy.
Nepíšu o alkoholismu a denním pití, nebo o nárazovém popíjení, zato do opilosti.
Sama si troufám říct, že s alkoholem umím zacházet a mám k němu obezřetný přístup typu „dobrý sluha, zlý pán“.
Většinou, pokud už piju, pak opravdu pro umocnění pocitu pohodička- léto, neřídím, válím se u bazénu a dám si střik, nebo, fakt jen párkrát do roka, na vyklidnění, což funguje super, anebo na radost typu „pes je těhotnej? 8o A na to se napijem, ať to dobře dopadne! :dance: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
28.8.26 12:49
@MyMelody píše: Více

Minule som vo vlaku v restauracnom vozni pocuvala dve pripite zeny. Jedna hovorila o tom, ako isli na dovolenku a tam celu dovolenku s chlapom prepili. Od prichodu na hotel az po odlet. Vlastne ani nevedeli kde su, ci je rano, alebo vecer…
A vraj to bola super dovolenka.

Hej, mladost bola krusna, najst si partiu, ktora je zaujimava a mozes v nej nepit. Ale podarilo sa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.8.26 12:50
@Velryba černá píše: Více

No ja som na druhy den bola nemozna, silne bolesti hlavy, ale stejne som na dalsom tahu znovu opila. Kupodivu to u mna zavislost nevytvorilo a ked som odisla z nasej party, nejak postupne som pit prestala a teraz uz nepijem takmer vobec, si dam raz za rok dve deci vina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
28.8.26 12:51

@MyMelody možná seveřané historicky víc chlastali. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.8.26 12:52

Nadherna dovolenka! :D A ano, mladost je krusna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30519
28.8.26 12:55
@jege píše: Více

Tak vybraly si to samy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
28.8.26 12:58
@sirikit píše: Více

S tvojim ex skusenosti nemam, s ad ano. Podrzali ma ked bolo treba a ked som ich uz nepotrebovala, dalo sa ich zbavit. Nezanechali mi zavislost, ani ma nepotiahli hlbsie, ako som bola. Co alkohol robi…
Co sa tyka alkoholu, som fakt striktna. Podla mna ta obera o to pekne. O tie odtienky, ktore robia ten zivot krajsim.
Ano, viem, ze vela ludi spolocensky pije. A zvladaju to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
28.8.26 13:04

Můj chlap nepije asi tak posledních 15 let. Žádná velká tragédie to není a na to ještě nikdo neumřel :lol:

• Citovat
  • Upravit
77921
28.8.26 13:38

No, kdyby si měl člověk vybrat z extrémů chlastat moc nebo vůbec, bližší je mi určitě to „vůbec“.
K alkoholu mám takový neutrální vztah, v podstatě je mi jedno.
Tady doma jsem obklopena chlastem vysoké kvality, mnoha druhů, jak to sem lidi věčně tahají, a že bych si dala nějakou dobrotu jen tak, to mě napadne jen párkrát do roka.
Obvykle jde o domácí vaječňák v průběhu adventu. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
28.8.26 13:40

Ja viac ako 20 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109693